Актуално В програмата

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Добави коментар

Двама видни телевизионни плейбои ще видим в „Нешоуто на Нед” по GTV тази събота от 21:00 ч.

Филип от „Островът на изкушението” все още тъгува по бившата си приятелка. Елза Парини станал травестит, след като се уволнил от казармата

Двама видни телевизионни плейбои ще видим в „Нешоуто на Нед” по GTV тази събота от 21:00 ч. Това са небезизвестните Жоро от втория сезон на „Survivor” и Филип от „Островът на изкушението”. Разговорът с тях, естествено, се въртеше предимно около жените и гостите споделиха доста интересни виждания относно тях. Филип определи всички представителки на нежния пол като „леки жени”, а двамата, без грам притеснение, признаха себе си за женкари. Жоро разкри, че е бил с проститутка, но не за пари, а по любов. 

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Сексуалният им опит показвал, че най-срамежливите дами ставали най-луди в секса, когато лампата бъде изгасена. Известността им все пак имала и лоши страни - жените, които се опитвали да свалят, вече се дърпали, защото не искали да бъдат поредните им завоевания.

По време на участието си в „Островът на изкушението” Филип избрал Златка пред Калина заради русата ѝ коса и по-големите гърди. Освен това според него Калина се опитала да изпие всичкия алкохол на острова. Въпреки забежките му там, той призна, че му е мъчно за бившата му приятелка, с която се разделиха още в риалити шоуто. След раздялата все още не е успял да намери жена, която да го търпи. 

Отново колоритна личност ще е гост на Нед и в неделя – травеститът Елза Парини. Като по-веща по темата за хомосексуализма, Елза обясни, че ако на човек му се прииска да се позабавлява с представител на същия пол по два пъти в месеца, това не значело, че той е гей. Освен това сексът с мъж до 45 пъти също не се броял.

Елза Парини в Нешоуто на Нед

Всъщност Парини започнала да се облича като жена, след като се уволнила от казармата. Много хора се стряскали от нея, след като разбирали, че е травестит. Тя предпочита да посещава женската тоалетна, за да не стряска мъжете. Освен това често помагала и кавалерствала на жени, защото знаела колко е гадно да си жена.

Гостенката се гордее с факта, че първа е превърнала наклонностите си в бизнес. За своята конкурентка Урсула сподели, че е станала известна покрай конкурс, който Елза е организирала. Освен това тя разясни на зрителите, че не е задължително да си хомосексуалист, за да си травестит.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”

Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”