Актуално В програмата

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Добави коментар

Смразяващи нападения, поредица от неочаквани рокади в полицейското управление и мистериозни знаци предизвикват смут в зловещото разследване на мистериозните убийства във Велико Търново в „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Грудов (Веселин Петров) ще използва умело намереното видео на Тороманов (Мариан Вълев) и Елдърова, за да изнуди шефа си. След няколко добре премерени хода на амбициозния полицай, позициите и досегашната власт в полицейското управление ще претърпят внезапни промени. Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще бъдат отстранени от разследването, а Тороманов ще трябва да поеме отговорност за действията си пред по-висшестоящите.

Зловещото нападение над прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков) ще изправи полицията пред поредните загадъчни знаци. След необмислените действия на Мия към библиотекаря, разследването няма да може да разчита на знанията му и това ще забави допълнително разгадаването на посланието на извършителя.

Един от основните герои ще намери странни следи и предмети около дома си, което несъмнено ще го наведе на мисълта, че именно той е набелязан да бъде следващата жертва. Въпреки професионалния му опит и уменията за самозащита, неочаквано нападение ще го изненада в гръб и животът му ще виси на косъм. Ще успее ли да се измъкне и да хване извършителя на атаката?

Какво ще се случи с Тороманов? Кой поема властта в полицейското управление във Велико Търново? Как ще реагират Мия и Филип на новината, че са отстранени и какви са причините за това? Какво ще се случи с Кавалджиев? Кой ще намери зловещите улики до дома си и ще успее ли да се спаси? Кои са новите заподозрени? – разберете в епизода на „Есента на демона“ този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Есента на демона

Как ще завърши "Есента на демона"?

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“

Разтърсващо разкритие заплита мистерията в „Есента на демона"