Актуално В програмата

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Добави коментар

Очарователната Галена Великова, част от журито на „Dancing Stars“, ще гостува в студиото на „Търси се“ тази събота (4 май) по bTV, където ще разкрие специални и лични емоции.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат с най-близките й хора, а някои от тях ще бъдат истинска изненада за нея. В родния й град Стара Загора красивата танцьорка ще се срещне със своите родители, които винаги са били плътно до нея. Те ще разкажат за трудния път на детето им до успеха. „Тя мисли първо за нас и после за себе си. Най-много се притесняваме, че е голям работохолик, няма време за почивка и поставя себе си винаги на второ място“, казва майката на Галена, която 10 години е живяла при нея в Гърция, за да й помага в отглеждането на дъщерите й.

„Родителите ми винаги са в мислите ми. Липсват ми и затова лятото задължително стоим при тях поне един месец“, ще сподели развълнувано Галена.

В „Търси се“ тя ще се срещне и със своя съпруг Костас, с когото са сродни души, въпреки че са много различни. „Аз съм по-темпераментна, а той винаги планира всичко“, ще признае Галена. Колко много я обичат и защо изпълнява всичките им капризи ще разкажат двете й дъщери на прекрасен български език.

Галена няма да сдържи сълзите си при срещата със своите две сестри – Вероника и Мила, с които рядко се виждат и много й липсват. Те ще я предизвикат да каже стихотворение на руски и Галена ще си спомни любим стих на Пушкин.

Гледайте „Търси се“ тази събота от 16:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“