Актуално В програмата

Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”

Добави коментар

Деница от Music Idol 2 няма да прави официален дует с Азис. Това тя категорично заяви в «Нешоуто на Нед», събота (18 октомври) от 21:00 ч.
Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”

Деница от Music Idol 2 няма да прави официален дует с Азис. Това тя категорично заяви в «Нешоуто на Нед», което GTV ще излъчи в събота (18 октомври) от 21:00 ч.

Лъчезарната певица ще бъде гост в предаването заедно със своя верен приятел и също участник в музикалното риалити - Ясен.

Двамата споделиха, че по време на участието им в шоуто в пресата са се появили доста неверни неща по техен адрес. Деница, например, не може да си обясни от къде е дошла «новината», че е правила опити за самоубийство по какви ли не начини. Тиражираният слух за омразата им с Нора също се оказа неверен, даже напротив – двете момичета са много близки приятелки.

Ясен и Деница признаха, че никога не са пели на плейбек. Ясен в момента има своя група, с която са свързани и основните му планове за бъдещето.

«Нешоуто на Нед» ще остане на музикална вълна и с приключенията на Нед и Силвестър, които решиха да се потопят в хай-лайфа и да посетят две ВИП музикални събития – промоцията на новия клип на Цецо Елвиса и музикалните награди на десетилетието на телевизия ММ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”