Актуално В програмата

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”

1 коментар

Митьо Пищова: Заклевам се да не изневерявам. Ако го направя, кола да ме блъсне! - „Нешоуто на Нед”, 21 часа, неделя, GTV
В неделя, в 21:00 ч., ефирът на GTV отново ще бъде завладян от неизчерпаемия талант на Митьо Пищова, който дойде в „Нешоуто на Нед”, за да сподели последните си трепети.

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”.

Той отново успя да изненада водещия с новините около себе си и най-вече с тази за новата му 19-годишна приятелка, в която бил лудо влюбен. Митьо се е зарекъл никога да не ѝ изневери и се закле в студиото, че ако го направи, ще го блъсне кола.

Пищова сподели и някои доста интимни неща, като това, че доскоро не е използвал презервативи и по чудо никога не е лепвал някаква болест. Не е прибягвал до услугите на проститутки, защото това според него било все едно да изядеш кифла, която си взел от коша за боклук.

В „Нешоуто на Нед” ще видим още какво могат да сътворят Нед и компанията му от „гении”, когато в ръцете им попадне къртачна машина.
В стремежа си да развие журналистическите си умения, Нед продължава да прави опити да вземе интервю от някого. Този път той се срещна с едни много странни хора, които използват доста странни методи за релаксация и успокоение.

И за да бъде още по-забавно предаването, рубриката „Направи си сам” ще е посветена на песни на Веско Маринов, изпълнени не от него, разбира се.
„Нешоуто на Нед”: Не се взимайте насериозно!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”