Лица Актьори

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)

14 коментара

Красивата Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в турския телевизионен сериал „Гордата Аси”, получи 1 милион и 600 хиляди долара за лицето си
Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)

Красивата Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün), която изпълнява главната роля в турския телевизионен сериал „Гордата Аси”, е получила 1 милион и 600 хиляди долара, за да бъде лице на германската бижутерийна фирма „Монблан”. Освен това Туба получава и приходи от рекламите на популярната марка.

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)Предложението да стане лице на Монблан тя получила в Дубай, където се срещнала с представител на фирмата.

„Не сме виждали лице като Вашето, толкова красиво и без никаква пластична хирургия”,
казала Дорис Раян, която водила от името на фирмата преговорите в битка за лицето на Туба с друга голяма фирма - британската парфюмерийна компания „Бърбъри”.

Заради красотата си Туба е много ухажвана и от турските фирми.


Успехът ѝ в „Гордата Аси" ѝ донесе много ангажименти в рекламата и в края на 2008 г. беше избрана за „рекламна красавица на годината" .

В класация на „МедиаДжат” сред читателите на списанието за десетте най-популярни имена, ангажирани с реклама, Туба е на първо място със 778 гласа, далече преди подгласничката си Нил Караибрахим - 541 гласа.

Туба, която е на 27 години, зодия Рак, родена е на 5 юли 1982 г., е завършила специалността Декор и костюми в университета Мимар Синан в Истанбул. Докато следвала, се снимала в рекламни филмчета.

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)

Така се запознала с известния режисьор Томрис Джиритоглу, който ѝ поверил малка роля в последните епизоди на сериала, който снимал тогава.

От 2004 г. започва да играе в телевизионни филми и сериали, но славата идва с главните ѝ роли в „Под липите" и в „Гордата Аси".

Момичето от Антакия я прави известна не само в Турция и в най-благодатния за турските сериали пазар - този на Близкия изток, но според признанията на Туба, дори, когато се разхожда в Рим или в Париж, след нея вървят тълпи почитатели и фотографи.

През зимата на тази година гордата Аси беше поканена от емира на Бахрейн на традиционните конни състезания и, както писа вестник „Хюрриет", там тя била посрещната като кралица.

В турския печат се появиха слухове за връзки на Туба с шейха на Катар и с йорданския принц
, но тя категорично отрече това. „Бях в тези страни с екипа на сериала и не познавам нито принца, нито емира", заяви Туба Бююкюстюн.

След „Гордата Аси" на Туба се усмихна и игралното кино. През пролетта тя получи роля в игралния филм „Пепел и огън" на своя откривател Томрис Джиритоглу по романа на английската писателка Джейн Остин - „Разум и чувства". Във филма, по предварителна информация, трябва да участва и друга известна на българските зрители турска актриса - Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощи”), както и партньорът на Туба в „Гордата Аси" Мурат Йълдъръм.

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)

Филмът трябва да започне да се снима през септември в Антакия, където се развива действието и в „Гордата Аси". В телевизионно интервю, дадено наскоро, Туба казала, че е вероятно филмът ще прерасне в телевизионен сериал.

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün) в Гордата Аси

Последната новина около Туба Бююкюстюн е първата ѝ главна роля в игрален филм. Филмът ще разказва за любовта между млада мюсюлманска жена и млад мъж христианин.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Гордата Аси

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Звездата от „Цената на славата” Селма Ергеч е внучка на османски султан

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”