Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 106 - Невра съблазнява Ферит!

Добави коментар

Нухет и Сехмуз шокират семейството, като обявяват, че са се оженили. Сефика разкрива тайната на г-н Латиф. Невра се опитва да съблазни Ферит… Вижте какво ще се случи в еп. 106 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит носи цветя на майка си Гюлгун, но тя реагира гневно и ги хвърля по него заради жестокото му отношение към Сейран. Тя не иска да го вижда. По-късно Сейран и Гюлгюн получават документи за развод от съпрузите си. Междувременно Пирил показва снимка от сватбата на Нухет и баща ѝ на Кая, което го разгневява. Той не може да повярва, че майка му е изпълнила плана си, въпреки че е знаела, че той е против.

Привечер Нухет и Сехмуз неочаквано пристигат в имението. Те прекъсват вечерята на семейството и обявяват, че са се оженили, което предизвиква хаос. Халис нарежда на дъщеря си да напусне имението. Кая заплашва Сехмуз, че ще плати висока цена за това, което е направил.

Сефика отива в апартамента на Гюлгун, за да обсъдят несправедливото положение, в което се намират. Тя разкрива, че г-н Латиф не е този, за когото се представя, и предполага, че работи тайно срещу Халис. Гюлгюн е шокирана, като заявява, че г-н Латиф е най-близкият човек на Халис. Сефика обаче обяснява, че г-н Латиф има собствена работилница за бижута и няколко малки магазина.

Сефика продължава, като обяснява, че г-н Латиф от години крие бизнеса си от семейство Корхан. Сейран изразява изненада, а Сефика допълва, че освен нея, само покойната г-жа Фазилет е знаела за това. Тя ги уверява, че г-н Латиф не знае, че тя знае за неговия бизнес, затова им го разкрива. Гюлгун се съмнява в разкритието, предполагайки, че става дума за недоразумение. Тя смята, че ако е било истина, семейството би го узнало за това по-рано.

Прислужницата разкрива, че това е само част от историята. Тя разкрива повече за г-н Латиф, като заявява, че той е истинският талант, който стои зад дизайна на бижутата на Халис. Това шокира Сейран и Гюлгюн. Сейран си спомня, че е виждал г-н Латиф да рисува. Гюлгун изразява изненадата си и се чуди колко много неща не е знаела за семейство Корхан. Пита дали това означава, че прочутата марка на Халис Корхан е измама. Сефика кимва потвърдително.

Невра кани Ферит в дома си, което го изненадва. Въпреки опитите ѝ да го съблазни, Ферит не се поддава, неспособен да спре да мисли за Сейран. Той все още таи чувства към нея.

Двадесет и четири часа в бъдещето Кязим е в линейка и е реанимиран от парамедици. В настоящето Гюлгун и Сейран обмислят какво да направят с информацията за г-н Латиф.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!