Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 105 - Нова жена в живота на Ферит!

Добави коментар

Ферит, решен да си върне репутацията, планира фалшива връзка с богата инфлуенсърка. Ифакат научава тайната на Пелин. Вижте какво ще се случи в еп. 105 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит и Абидин шофират, а Абидин изглежда притеснен. Ферит пита какво не е наред, а Абидин признава, че се чувства гузен заради Сейран. Ферит казва, че не трябва да се притеснява за нея, и заявява, че ще се върне към старото си аз и ще привлече вниманието, като се среща с някое популярно момиче. Абидин е шокиран и напомня на Ферит за бременната му бивша приятелка. Ферит настоява, че трябва да симулира връзка, за да възстанови репутацията си. Абидин намира за абсурдно поведението на Ферит, който спред него се хвърля от едно начинане на друго и заплашва да спре колата.

Ферит казва, че ще излиза с това момиче заради бизнеса. Той споделя, че почти е убедил дядо си да стартира своя собствена марка. Той иска да използва момиче за реклама, от която да се възползват както тя, така и Ферит. Ферит размишлява върху действията на Сейран и смята, че те трудно могат да бъдат поправени. Той планира да създаде нова история, която да промени възприятията на хората за него, като същевременно популяризира собствената си марка бижута.

Приятелката на Ифакат, Фикрие, посещава имението и го прочиства от негативната енергия, но след това споделя тревожни видения със Суна.

Сасиде продължава да изнудва Пелин за пари в замяна на мълчанието ѝ. Когато Пелин отказва, Сасиде влиза в имението и иска да види Халис. Ифакат се среща с нея и научава тайната на Пелин от Сасиде. Междувременно Халис незнайно защо подписва документи, дадени му от Орхан.

Абидин намира нова приятелка на Ферит - Невра Одлуюрт. Абидин обяснява, че Невра произхожда от богато семейство, което се занимава с разнообразен бизнес, като транспортни кораби и търговски центрове. Ферит е изненадан, че не я е познавал, и научава, че тя е живяла в Париж и е имала приятел от престижно семейство, когото е напуснала преди сватбата им. Въпреки че има малко публикации и снимки за личния ѝ живот, журналистите се интересуват от нея. Абидин смята, че тя отговаря на търсената от Ферит личност.

Пред Пелин Ифакат дава пари на Сасиде, като ѝ нарежда да си мълчи и да си тръгне. Дъщерята на Зерин се приближава притеснена до Ифакат и пита какво ѝ е казала Сасиде. Ифакат ѝ казва, че ако не е била бременна е щяла да я накаже. Тя добавя, че всичките им проблеми са заради нея. Пелин казва, че всичко което Сасиде е казала е лъжа. Ифакат не ѝ вярва и ѝ казва, че засега няма да каже нищо на Ферит защото не иска още скандали.

Пелин коленичи пред Ифакат, плаче и държи ръката ѝ, изказвайки своята благодарност. Тя твърди, че действията ѝ са били в името на Ферит, и настоява, че е нямала лоши намерения. Тя казва, че всичко е щяло да бъде наред ако Ферит се беше оженил за нея. Ифакат заповядва на Пелин да мълчи, понеже се е хвалела, че ще роди наследника на Ферит сега ѝ нарежда да ѝ се подчинява.

Ифакат ѝ нарежда да ѝ докладва всяка стъпка на майка си и Нухет. Пелин се съгласява да се подчини, като моли за запазване на тайната ѝ. Ифакат казва на Пелин, че никой нищо няма да научи и ѝ казва да се обади на майка си и да ѝ каже, че проблема със Сасиде е решен. Ифакат предупреждава Пелин, че ако заподозре, че е разказала на някого за разговора им, ще я унищожи. Дава ѝ срок до раждането на бебето, за да се докаже пред нея и семейството. Пелин си тръгва покорно.

Междувременно Есме разбра, че се нуждае от операция и подарява на Сейран две златни гривни, които е крила от съпруга си. Тя ѝ казва да ги използва за да уреди живота си.

Ферит се запознава с Невра. Противно на очакванията му, тя не проявява интерес към него. Невра е напълно незаинтересована от него и го намира, подобно на Сейран, за отблъскващ. Ферит обаче е решен да я спечели. Сейран получава приятна изненада в университета.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!