Актуално Какво ще се случи...

Мелек изчезва! „Ти разкажи, Черно море“, еп.197 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек изчезва, а Хазан е притеснена, защото не знае къде е сестра ѝ. Първо Нефес и Тахир, а след това Асие и Мустафа пристигат в къщата на татко Осман посред нощ. Когато всички са се събрат, на вратата се чука и пристигат още двама неочаквани гости. Разберете още какво ще се случи в епизод 197 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 05 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 196 на „Ти разкажи, Черно море“ Есма и Али си казват „ДА“! Тарик и Мерджан пристигат на сватбата им и развалят настроението на всички. Нефес е шокирана от поведението на Мерджан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 197 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 05 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мелек бяга от Генджо, а той тръгва да я търси.

Хазан е притеснена, защото не знае къде е сестра ѝ.

Тарик води Мерджан вкъщи. Тюркян не харесва бъдещия си зет.

Генджо се прибира у дома и Хазан го напада с въпроси за Мелек. Генджо казва, че Мелек е избягала. Ферхат моли Хазан да се успокои и обещава, че ще намери сестра ѝ.

Първо Нефес и Тахир, а след това Асие и Мустафа пристигат в къщата на татко Осман посред нощ. Когато всички са се събрат, на вратата се чука и пристигат още двама неочаквани гости.

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“

Действието започва на сватбата на Есма и Али. Мустафа им напомня, че са на сватба, и моли Фатих да им пусне музика. Мустафа и Асие подканят гостите в залата, за да се забавляват.

В същото време Мерджан кара с висока скорост по магистралата. Тарик гледа с интерес годеницата си.

След церемонията Али и Есма заминават на сватбено пътешествие. Татко Осман със сълзи на очи наблюдава как колата на Есма се отдалечава. Нефес и Асие се притискат към татко Осман.

Мелек тича по тъмната магистрала. Зад нея се виждат фаровете на автомобил. Момичето се скрива в храстите. Колата спира и Генджо излиза от нея. Генджо тръгва към храстите, където се крие Мелек.

Ферхат води Хазан в къщата на Генджо. Нюлюфер седи на прага на къщата със счупен нос. Хазан пита майка си какво се е случило. Нюлюфер ѝ казва, че е паднала по стълбите.

Хазан влиза в къщата, за да провери къде е Мелек. Ферхат помага на жената да влезе в къщата. Нюлюфер се оплаква, че е добре, но никой не ѝ вярва. Хазан тича в стаята на сестра си, но нея я няма там.

Хазан се опитва да се обади на сестра си, на Генджо и на Хулия, но никой от тях не вдига телефона.

Хазан моли майка си да се прибере и да ѝ каже къде е Милек. Но жената гледа в една точка, без да осъзнава какво се случва около нея.

Фатих докарва татко Осман вкъщи. Той сяда на масата и се оглежда с тъга и разбира, че е сам.

Генджо се провира из храстите и казва: -Ще те намеря, Мелек. Не се изненадвам, каква то майката, такава и дъщерята! В това време Мелек седи притаена в храстите и се моли доведения ѝ баща да не я намери.

Тюркян чака дъщеря си пред къщата. Тарик довежда Мерджан вкъщи и поздравява госпожа Тюркян. Жената пренебрегва бъдещия си зет и нарежда на Мерджан да влезе в къщата. Тарик се извинява на Тюркян, че е довел Мерджан късно. Тюркян казва с омраза:

- Не мога да понасям нито теб, нито баща ти, Бог ми е свидетел.

- Аз разбирам.

- Ти не си за моята дъщеря и моята дъщеря не е за теб.

- Не, аз мисля, че тя е много за мен.

- Откажи се от тази сватба.

-Не можа да принудиш дъщеря си, затова се опитваш да ме убедиш да се откажа? Здравейте, г-н Джемал - Тарик се качва в колата.

- Джемил е името му. Джемил - вика след Тюркян.

- Това няма значение. Знаеш какво имам предвид!

- Бавноразвиващ е – говори си сама Тюркян.

Тарик се прибира вкъщи и вижда Хазан и Ферхат в хола.

Хазан пита Тарик къде е баща му маниак. Тарик засрамва Хазан, като ѝ напомня, че той се смята и за неин баща. Хазан решава да не спори с него. Ферхат връща на Тарик банкнотата и гривната, които е дал на Али и Есме на сватбата им.

Генджо се прибира у дома. Хазан се нахвърля върху доведения си баща с въпроси: -Къде си бил? Какво си направил на майка ми? Къде е Мелек?

Генджо казва, че е търсил Мелек. - Любимата ти сестра е избягала. Точно както някога ти и твоята майка сте направили.

Хазан иска да нападне Генджо с юмруци, но Ферхат не ѝ позволява.

Хазан бяга на двора. Ферхат тича след нея. Генджо отива в кабинета си. Тарик заема място до г-жа Нюлюфер:

- Да ви кажа нещо, госпожо Нюлюфер, ако нямате нищо против. Мисля, че сте в най-изгодно положение. Знаете това, нали? Главата ви свети. Виждате ли малките летящи слончета? Вижте ли къде отиват. Мога ли да ви кажа една тайна, госпожо Нюлюфер? Майка ми също беше побъркана от баща ми, това е, което той прави най-добре. Но най-красивата му луда ще бъдете вие.

Ферхат моли Хазан да се успокои. Момичето крещи, че не знае къде е сестра ѝ. Ферхат е сигурен, че е важно да се успокои сега, а след това да съобщи на полицията и на чичо Фикрет. Ферхат обещава, че ще намери сестра ѝ. В този момент се чува звукът на цигулка. Ферхат и Хазан се обръщат и виждат Тарик, който се опитва да свири на цигулка:

- Много съжалявам! Само ако можех да свиря. Изглежда, че съм развалил романтичния ви момент. Искате ли да си поръчате някоя песен или мога да изсвиря нещо местно.

Ферхат качва Хазан в колата и те тръгват от къщата на Генджо.

Нефес се притеснява, че татко Осман е съвсем сам. В същото време Асие също се притеснява, че баща ѝ е сам в къщата.

Татко Осман не може да заспи през нощта и гледа с тъга пустата къща. В този момент на вратата се чука. Той отваря вратата и на прага застават Нефес и Тахир. Татко Осман не разбира какво ги е довело в къщата му в този късен час. Нефес обяснява, че са дошли, за да останат. Татко Осман пита за причината. Тахир отговаря: -Причината е нашата любов, татко Осман!

Татко Осман се досеща, че Нефес и Тахир са дошли, за да не го оставят сам, и му обяснява, че трябва да свикне с това. Тахир се ухилва. В този момент на вратата се чука. На прага стоят Асие и Мустафа, който почти спи прав. Осман поглежда объркано дъщеря си. Мустафа се обляга на стената и моли да му дадат възглавница и одеяло.

Ферхат и Хазан идват при Фикрет и му казват, че Мелек е избягал. Фикрет не разбира защо са вдигнали паника, може би момичето е останало с приятелите си. Хазан обяснява, че Мелек има само двама приятели, но те не знаят нищо. Фикрет ги съветва да запазят спокойствие и обещава да помогне. Дурук и хората му тръгват да търсят Мелек.

Ферхат довежда Хазан вкъщи. Ханифе гледа момчето с интерес. Ферхат обещава на Хазан, че ще ѝ се обади, ако разбере нещо.

Нефес и Асие мислят как да се настанят в къщата на татко Осман. В този момент на вратата се чука. Отец Осман отваря вратата. Али и Есма застават на прага. Той гледа объркано младоженците, мислейки, че са изпуснали самолета. Есма обяснява, че не са могли да заминат. Душата им не е била на мястото си. Асие не разбира как всички ще се поберат в къщата на баща ѝ.

В къщата на татко Осман решават да настанят мъжете в една от стаите, а жените да се настанят в стаята на Есма.

Мустафа хърка, като държи Али и Тахир будни. Тахир пита Али защо са се върнали. Али му казва, че не са могли да оставят татко Осман. Затова са решили да се върнат. Али разкрива, че мисли да се премести в къщата на татко Осман.

Нефес се радва, че всички са заедно, но не разбира защо Есма и Али са се върнали. В крайна сметка ги е чакала романтична нощ. Есма обяснява, че ако не се бяха върнали, през цялото време щяха да се притесняват за татко Осман.

Мелек решава да прекара нощта в един от хамбарите. Момичето моли приятеля си чрез съобщение да дойде при нея. Приятелят ѝ обяснява, че е много далеч, но ще дойде утре вечер.

На сутринта Ферхат идва при Хазан и ѝ казва, че Мелек не е пътувал извън града. Затова тя трябва да е някъде наоколо.

Генджо, Тарик и Нюлюфер се събират на закуска. Тарик връща на баща си парите и гривната, които Ферхат им е върнал от името на Али. Нюлюфер пита съпруга си къде е Мелек.

Тарик се навежда през масата и казва на Нюлюфер, че Мелек сигурно има връзка с някого. В края на краищата, на нейната възраст това е нормално. Нюлюфер скача от масата и иска да знае къде е дъщеря ѝ. Генджо нарежда на съпругата си да седне.

- Не ме ядосвай. Моите хора я търсят навсякъде. Докато ти се скиташ като призрак, дъщеря ти върши разни неща. И когато я хванах, тя реши да избяга.

На сутринта татко Осман се обажда на Тахир и го моли да събуди всички и да дойде в имението им за закуска.

Хазан се притеснява, че не знае нищо за сестра си. Ферхат се обажда на Фикрет, но той му отговаря, че все още няма новини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...