Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 104 - Халис приема Ферит обратно

Добави коментар

Халис е доволна от постъпката на Ферит, а Суна осъзнава, че е манипулирана. Сейран се среща с баща си. Вижте какво ще се случи в еп. 104 на турския сериал "Златно момче”.

След като журналистите си тръгват, Ферит и Сейран се оказват сами пред ресторанта. Сейран, която се чувства дълбоко унизена, изразява разочарованието си пред Ферит, обвинявайки го, че я е накарал да го намрази. Ферит, привидно незасегнат, отговаря, като захвърля пръстена си на тротоара. Той намеква, че Сейран няма да може да се справи с живота.

Сейран обаче запазва достойнството си, като изразява съжаление към Ферит и семейството му. Тя се заклева да го надмине и да постигне успех въпреки опитите му да ѝ попречи. Сейран заявява решимостта си сама да определя живота си и предупреждава Ферит, че ще преодолее всички препятствия, които той й поставя.

Ферит, облегнат небрежно на колата, обвинява Сейран, че е егоистична и е готова да жертва връзките си заради собствените си амбиции. Той изразява съжаление към нея и се пита как ще се изправи пред хората след случилото се. Сейран казва, че тя ще държи главата си високо пред обществото и предупреждава Ферит да не се намесва в плановете ѝ, защото в противен случай ще си отмъсти. Сейран си тръгва уверено и спокойно, а Ферит прибира пръстена, който е захвърлил преди да си тръгне.

Халис е доволен от действията на Ферит и го приема обратно в семейството. Междувременно Суна осъзнава, че е манипулирана от Ифакат.

Пелин подшушва на братовчедка си Пирил, че и двете биха могли да се омъжат в семейство Корхан, но Пирил й казва да не повдига тематa. Тя добавя, че Кая не се интересува от нея от както се е оженил. Кая прекъсва разговора им и Пелин се извинява, оставяйки Пирил насаме със сина на Нухет. Кая разпитва Пирил за разговора им и Пирил отрича да е разкривал каквото и да било на братовчедка си, уверявайки Кая, че Пелин само си фантазира, че си подхождат.

Пирил изразява разочарованието си, чувствайки се унизена от действията на Кая в миналото. Кая отхвърля обвиненията ѝ и се защитава, като казва, че не си спомня за никакви прегрешения. Това разгневява Пирил, която обвинява Кая, че е нечестен и жалък, защото не ѝ се е обадил, след като са прекарали нощта заедно. Кая отговаря загадъчно, като предполага, че преживяването на лоши неща помага да се оценят добрите.

Пирил му казва, че вярва в справедливостта в живота. Кая се приближава до Пирил и я предупреждава да не разкрива пред никого случилото се между тях. Пирил признава, че те не са двойка, но обвинява Кая, че се е отнесъл зле с нея, и го заплашва, че ще разкаже всичко на баща си. Кая се опитва да я разубеди, като казва, че ще се изкара смешна, но си личи, че той се страхува от заплахата ѝ.

Суна прекъсва разговора им и пита какво се случва. Кая обяснява, че просто са си говорили. Суна е разтрогне, че Пирил и Пелин са в имението. Тя е подозрителна към разговора между Кая и Пирил.

На следващия ден Сейран среща баща си, докато се разхожда край брега. Тя се изправя срещу него смело, без да се страхува. Кязим я пита дали е щастлива сега, след като му е отмъстила. Сейран му отговаря, че смята, че не е направила достатъчно. Кязим ѝ казва, че сега всички я смятат за лъжкиня. Сейран заявя, че това не я интересува.

Кязим я изненадва, като заявява подкрепата си. Сейран настоява, че не се нуждае от ничия подкрепа. Кязим пита Сейран дали не иска да види майка си и обяснява, че отиват на лекар, защото майка ѝ не се чувства добре. Сейран пита защо майка ѝ трябва да отиде на лекар. Кязим предлага на Сейран сама да попита лекаря и споменава, че майка ѝ е малко болна. Въпреки подозренията си Сейран решава да отиде с баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!