Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.196, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Есма и Али си казват „ДА“! Тарик и Мерджан пристигат на сватбата им и развалят настроението на всички. Нефес е шокирана от поведението на Мерджан. Разберете още какво ще се случи в епизод 196 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 04 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 195 на „Ти разкажи, Черно море“ Мерджан и Тарик продължават да се борят за контрол в отношенията си. Тарик е впечатлен от Мерджан и започва да я гледа с други очи.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 196 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 04 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Асие и Нефес помагат на Есма да се подготви за сватбата си, Тахир и Мустафа помагат на Али. Професионалния брачен експерт Мустафа дава съвети на Али.

Генджо нарежда на сина си и Мерджан да отидат на сватбата на Али и Есма.

Есма и Али си казват „ДА“!

Тарик и Мерджан пристигат на сватбата им и развалят настроението на всички. Нефес е шокирана от поведението на Мерджан.

Генджо разбира, че Мелек общува с някой на лаптопа. Какво ще направи?

На сутринта Асие се притеснява, че няма да имат време да се подготвят за сватбата. Мустафа я уверява, че всичко ще бъде наред. Али пристига в къщата на Калели и не може да си намери място, където да седне. Младоженецът е ужасно притеснен. Жените отиват на пазара, за да купят на Есма рокля за нощта на къната и за сватбата. Мъжете отиват в службата по вписванията, за да подадат заявление за брак.

Есма също е много притеснена и за пореден път проверява дали е взела всичко със себе си. Докато се отдалечават от къщата, Есма си спомня, че е забравила да изключи готварската печка и ютията. Фатих търпеливо връща Есма вкъщи. Есма влиза в къщата и вижда, че всичко е изключено. Отново тръгвайки от къщата, Есма си спомня, че е забравила чантата си вкъщи.

Фатих въздъхва тежко и се връща в къщата на татко Осман. Нефес и Асие се забавляват от вълнението на булката.

Ферхат и Хазан пристигат във фермата и заедно смесват витамини и с тях хранят коня.

Ферхат пита Хазан дали е уморена. Хазан признава, че е малко уморена. Ферхат поглежда коня и казва:

- Тя също знае кога си уморен. Когато я яздиш, тя също се чувства изморена. И всеки кон, по каквато и да е причина, може да те изхвърли от седлото: от страх, от гняв или по някаква друга причина. Но никой кон няма да те хвърли от седлото заради умората си. В никакъв случай не забравяйте това.

Генджо е информиран, че комисар Али и адвокат Есма ще се оженят тази вечер.

Генджо нарежда на сина си, заедно с Мерджан, да отидат на сватбата като представители на семейство Томар, а на Есма да купят красива гривна. Генджо се смее:

- Виж какъв е животът. Докато комисарят Али и адвокатката Есма мечтаят да ми сложат белезници, аз им слагам гривна.
Есма излиза в булчинската си рокля при Асие и Нефес. Асие казва с възхищение, че Есма е очарователна. Есма не разбира защо ръцете и краката ѝ треперят. Асие обяснява, че това е любовта.

В същото време Али облича костюма на младоженеца и излиза, за да огледа Тахир, Ферхат и Мустафа. Тахир се подиграва на приятеля си. Али е много притеснен и не осъзнава къде е истината и къде е шега. Татко Осман идва в къщата на Калели и предлага да отидат в джамията, за да извършат никях. Татко Осман извършва никях.

След никята Есма се подготвя за празника на къната.

Есма съжалява, че майка ѝ не е с нея на този ден. Асие, Есма и Нефес едва сдържат сълзите си.

Момичетата в ресторанта настаняват Есма в средата на залата. Сание нанася къна върху дланта на ръката на булката.

Хулия идва в кабинета на Генджо и моли за отпуск, тъй като баща ѝ е много болен. След кратък размисъл Генджо пуска прислужницата.

Асие им напомня, че са на празник на къната, и предлага на момичетата да се забавляват. Сание мърмори, че снаха ѝ се интересува само от това да се забавлява. Асие нарежда да пуснат музиката и завлича момичетата в центъра на залата. Асие обръща внимание и на свекърва си. Асие дърпа Сание към центъра на залата. Сание танцува в центъра на кръга от млади момичета.

Мъжете пристигат в ресторанта. Мустафа, който се смята за мъж, женен от много години, решава да даде съвет на Али.

- По пътя ще има кръв, пот и сълзи. Първо, подчини се и се успокой. Второ, винаги внимавай за думите си. Сега трето, ще се сблъскаш с редица хитри въпроси. Например: Кой според теб е по-красив - аз или Салма Хайек? Има нещо на косата ми, забеляза ли? Дали съм качила няколко излишни килограма?
- Брат, времето изтича. По-добре ми дай отговорите веднага.
- Заповядайте. На първия въпрос: Ти си моята суперзвезда, а коя е Салма Хайек? Косата ти е толкова красива и си отслабнала? Така че това са отговорите на всякакви хитри въпроси. Трябва да ги запомниш.
- Братле, как да ги разпозная?
- Ти не ги разпознаваш. Жените няма да ти позволят да ги разпознаеш. Те са хитри, те са коварни. Дори няма да осъзнаеш какво се е случило. Постоянна атака, отговори винаги в готовност. Ако тя те попита дали си забелязал нещо необичайно в косата ми. Ще кажеш, че има много хубава коса. Може да е подстригала косата си, да я е боядисала или просто да е подстригала краищата. Но това няма значение. Ако тя усложни въпроса и попита какво се е променило? Ще й отговориш: Ти отслабнала ли си? Това е просто.

Али, след като е получил полезни съвети от професионалния брачен експерт, се отправя към стаята на булката.

Али почуква на стаята на булката. Нефес отваря вратата. Младоженецът не сваля очи от булката. Нефес предлага да остави младата двойка насаме. Али хваща ръцете на любимата си и казва, че тя е много красива.

Али признава, че от сутринта не може да си намери място. Той ходи като петел без глава. Поглеждайки в очите на любимата си, Али казва:

- Вероятно трябваше да го кажа по-рано, но ти знаеш, че не съм много словоохотлив. Влюбих се в теб от пръв поглед. Тахир ме извика в Трабзон по някаква работа, а после поисках да ме преместят тук. Всъщност не се преместих в Трабзон, а при теб, за да съм близо до теб. Нямах представа какво ме очаква. Може би изобщо нямаше да се съгласиш.Ще се опитам до края на живота си да не те накарам да съжаляваш за избора си. Ще направя всичко по силите си.
- Добре е, че ти казах "да".
- Добре.

Регистраторът на брака пристига в ресторанта, но Али и Есма все още не са излезли, за да се присъединят към гостите.

Тарик и Мерджан пристигат в заведението, където се провежда сватбата на Али и Есма. Тарик предупреждава Мерджан, че може да се стигне до скандал.
- Какво ще правиш?
- Ще видиш.
- Ти просто си луд.
- Благодаря ти, скъпа. Ти си същата.

Тарик и Мерджан влизат в ресторанта.

Регистраторът на брака моли Али да каже името си.

Али извиква: "Да" и пляска с ръце.

Тахир разбира, че приятелят му е притеснен, и му казва да каже името и фамилията си.

Ферхат поглежда Али и пита Тахир:

- Той ли е този, с когото участвахме в толкова много операции? За Бога, Аллах ни е опазил.

Регистраторът на брака изчаква да премине вълнението на младоженеца и отново го моли да каже името и фамилията си. С помощта на Тахир Али казва името си. Есма също казва името и фамилията си. Регистраторът на брака обявява Али и Есма за съпруг и съпруга. Али целува нежно съпругата си по челото, а след това приема поздравления от приятелите си. Когато идва ред на Тахир, Али пита с надежда:

- Е, свърши ли?
- Не, едва сега започва.

Генджо следи Мелек в камерата. В един момент Генджо разбира, че доведената му дъщеря общува с някого с помощта на лаптопа. Генджо тича към стаята на Мелек и настоява да отвори вратата.

Нюлюфер чува крясъците на мъжа си и едва държаща се на краката си, се опитва да стигне до стаята на дъщеря си. Генджо рита вратата и влиза в стаята, но тя е празна. Генджо разбира, че Мелек е избягал през прозореца.

Генджо излиза от стаята и вижда Нюлюфер да лежи на пода. Генджо напипва пулса на съпругата си.
Тарик взема микрофона и се обръща към публиката:
- Скъпи гости! Скъпи младоженци! Добър вечер на всички! Може би някои от присъстващите не ме познават. Казвам се Тарик Томар, а това е бъдещата ми съпруга Мерджан. Сред вас има някои познати лица: Ферхат! Както винаги, той е до Хазан. Тахир! Ако не се лъжа, съпругата на Тахир е Нефес. Булката и младоженецът, всички ги познавате. В този щастлив ден и ние сме дошли да ви подкрепим. Носим ви поздрави от моя любим баща Генджо Томар. Пожелавам ви щастие. Хайде, аплодисменти.

В залата цари тишина, само някои от гостите пляскат с ръце. Тахир скача от мястото си, но Нефес го моли да се успокои.

Тарик и Мерджан се приближават до младоженците. Тарик закача банкнота на сакото на младоженеца и като му пожелава щастие, предлага ръката си за здрависване.

Али мълчаливо поглежда Тарик. Тарик, без да обръща внимание, се приближава до булката и иска да сложи златна гривна на китката ѝ. Али хваща ръката на Тарик и му прошепва на ухото:

- Не знам какво, по дяволите, правиш тук, но се махай.
- Господин младоженец, вие искате да помрачите сватбата си. Не е ли така? Така че ще трябва да бъдете малко по-търпелив.
Тарик слага златната гривна, предназначена за Есма, в джоба на Али, а след това моли Мерджан да ги снима. Тарик застава до младоженеца, а Мерджан - до булката. Мерджан прави снимка с телефона си.

Нефес гледа Мерджан с недоумение. Тахир признава, че едва се сдържа да не развали сватбата на приятеля си. Тарик се приближава до Ферхат и представя Мерджан като своя бъдеща съпруга.

Ферхат изисква от Тарик да изчезне от залата в рамките на 10 секунди или ще го постави в състояние на кома. Тарик, след като кани всички на сватбата си с Мерджан, напуска ресторанта.

На излизане от кафенето Мерджан казва на Тарик:

- Тарик, мога ли да шофирам?
- Баща ми каза, че си послушно и необразовано момиче. Очевидно е грешал. Моля !

Тарик подава ключовете на колата си на Мерджан.

Мерджан запалва двигателя и потегля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...