Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 103 - Сейран е измамена и унижена!

Добави коментар

Ферит манипулира Сейран и след това я дискредитира пред медиите. Вижте какво ще се случи в еп. 103 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран и съпругът ѝ отиват да видят сестра ѝ. Съпругът ѝ я предупреждава за потенциалното агресивно поведение на сестра ѝ. Сейран пита защо Суна би била зле настроена към нея. Ферит я пита дали наистина не разбира как е навредила на семейството с интервюто си. Той я пита какво според нея дядо му би направил с останалите членове на семейството след като се е отрекъл от него. Сейран него взема на сериозно и смята, че Халис ще се справи със ситуацията.

Ферит размишлява върху своята репутация на непохватен внук на Халис Корхан, като отбелязва, че въпреки собствените си лудории, те никога не са накърнили значително репутацията на семейството. Действията на Сейран обаче дълбоко накърняват името на семейството им само за една нощ, като нарушават дългогодишната работа на дядото му. Сейран саркастично нарича това наследство "царство на страха", но Ферит настоява, че дядо му е бил доминираща сила на техния пазар, оприличавайки го на лъв, който се е борил яростно, за да запази позицията си въпреки предателствата и неуспехите

Ферит обвинява Сейран, че е разрушил равновесието, и я предупреждава, че дядо му, който сега е наранен и ядосан, ще търси отмъщение без милост. Той добавя, че Суна е стресирана защото осъзнава това.

Суна изразява разочарованието си по време на среща в кафене, чувствайки се безпомощна и засрамена от действията на Сейран. Сейран се опитва да ѝ обясни, но Суна я критикува, че говори, без да се съобразява с чувствата на другите или с последиците от думите си. Сейран настоява, че е дълбоко загрижена за сестра си. Суна се кара на Сейран, разстроена от това, че сестра ѝ е разкрил семейните им тайни без разрешение и е разгласила травмите на Суна от миналото. Сейран защитава действията си, като казва, че е разказала собствената си история. Суна настоява, че Сейрън е трябвало да поиска разрешението ѝ, преди да сподели личните им работи, и е можел да не споменава името ѝ. Тя се пита дали си е струвало да рискува репутацията на семейството им.

Сейран се извинява, но защитава действията си, като смята, че семейството на Ферит заслужава последствията от причинените ѝ страдания. Суна поставя под въпрос действията на Сейран, като предполага, че тя търси слава или пари. Сейран отрича това, чувствайки се наранена и обидена от обвиненията на Суна.

Сейран моли Суна да я разбере и я призовава да ѝ окаже подкрепа, вместо да я критикува, тъй като се страхува от осъждането на другите. Суна отвръща, че сега Сейран е обявен за герой, отново намеквайки, че мотивите на Сейран са били повлияни от желание за слава или богатство. Сейран отрича тези обвинения, като посочва, че това са били стремежи на Суна, а не нейни, и че сегашното страдание на Суна не е по нейна вина. Тя е тази, която е направила всичко възможно за да се върне в имението.

Суна се изправя срещу Сейран и ѝ показва голяма сума пари като казва, че това е символа на сила и власт. Тя обвинява Сейран, че е предал семейството им заради парите, и ѝ ги предлага като начин да предотврати по-нататъшно предателство. След това Сюна си тръгва. Навън я чака съпругът ѝ. На връщане към имението Суна плаче.

По-късно същия ден Сейран и Ферит завършват развода си, като подписват необходимите документи с адвоката си в един ресторант. На тръгване към тях се приближават журналисти, които забелязват, че Ферит се подпира на рамото на Сейран заради травма, получена по време на хаоса в телевизионното студио, която го кара да куца. Журналистите питат дали са били заедно на романтична вечеря и дали това е сигнал за помирение, което изглежда в противоречие с предишния разказ на Сейран. Те подтикват Ферит да коментира ситуацията.

Ферит се обръща към журналистите и заявява, че двамата със Сейран са имали брачни проблеми, които са се изострили заради действията на Сейран в телевизионно предаване, където тя е говорила неистини за него. Той споменава извинението на Сейран, което е довело до общата им вечеря. Сейран, озадачена от думите на Ферит, осъзнава, че е попаднала в неговия капан. Когато го питат за съдържанието на разговора им, Ферит казва, че Сейран се е записала в университета противно на това като е казала по време на интервюто и после ѝ се подиграва като говори за странното ѝ поведение в Мармарис.

Ферит споделя, че дори са изпратили Сейран с хеликоптер от Мармарис до Истанбул за записването ѝ в университета, подчертавайки подкрепата на семейството си за нейното образование. Той споменава, че Сейран сега живее с майка му, която продължава да ѝ помага. Ферит отрича каквото и да било помирение между него и Сейран, въпреки настояванията ѝ. Той заявява, че след всичко, което се е случило, те се разделят, но запазват приятелството си за цял живот.

След като Ферит си тръгва Сейран остава сам и вцепенена пред журналистите. Тя не е в състояние да отговори, чувствайки се съкрушена от измамната постъпка на Ферит. Папараците отправят въпроси за значителната сума, която Сейран уж е получила като изнудване от сестра си. Друг журналист споменава доказателства за тяхното общуване и поставя под въпрос мотивите на Сейран, настоявайки за обяснение.

В една ретроспекция ставаме свидетели на разговора на Ферит с дядо му Халис след телевизионната изява на Сейран. Халис изисква от Ферит да отмъсти на Сейран, като иска тя да страда. Той заплашва Ферит с лишаване от наследство и изгонване, ако откаже да се подчини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!