Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Истанбулските мафиоти пристигат в имението на Калели, където поставят надгробни камъни и стрелят по къщата. Всички са ужасени от случващото се. С пристигането на Хазан Мелек и Нюлюфер се оказват в игра, която не са предполагали, че е възможна! Разберете още какво ще се случи в епизод 202 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 12 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 201 на „Ти разкажи, Черно море“ Хазан, Мелек и Нюлюфер се обединяват, за да се противопоставят на Генджо. Дали ще успеят?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 202 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 12 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Тарик и Мерджан приключват с подготовката на сватбата си и търсят моменти, в които да останат сами заедно.

Истанбулските мафиоти пристигат в имението на Калели, където поставят надгробни камъни и стрелят по къщата.

С пристигането на Хазан Мелек и Нюлюфер се оказват в игра, която не са предполагали, че е възможна!

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“

Мерджан излиза в двора на къщата на Генджо. Тарик излиза, за да се доближи до нея:

- Между другото, тази рокля изобщо не ти отива.

- Така ли? Добре, сега ще я нося постоянно, но костюмът ти много ти отива. С него изглеждаш като сервитьор в елитен ресторант. Трябва да си направиш няколко татуировки и ще си наред.

- Хей, татуировка е добра идея. Ще си направя една на гърдите. Ще си напиша името Хазан.

- Не, мисля, че е по-добре да е на гърба ти, иначе всеки път, когато се погледнеш в огледалото, ще си спомняш, че си останал без нищо.

- Това е добра идея. Виж, ще го направя.

Генджо и Нилюфер излизат на двора, за да изпроводят Джемил и семейството му.

Тюркан нарежда на дъщеря си да се качи в колата. Тарик казва на Мерджан, че ще дойде да я види през нощта.

- Защо?

- Ще отидем на разходка.

- Не бива да го правиш.

- Защо не? Или след дванайсет се превръщаш в тиква?

- Каретата се превръща в тиква. Ти дори не знаеш приказките. Аз ще изляза, а ти ще караш?

- Да, ще карам.

- Тогава ще трябва да се върнем преди полунощ, за да не те видя как се превръщаш в хлебарка. Хубава вечер!

- Хубава вечер, Пепеляшке!

Тахир се връща вкъщи и казва на Мустафа, че чичо Фикрет е обещал да им помогне. Той има някакви връзки в Истанбул и ако някой търси Мурат, поне ще знае кой е той.

През нощта Тарък пристига в къщата на Дагдевирен. Мерджан се измъква незабелязано от къщата и се качва в колата на годеника.

Тарик се носи по нощната магистрала. Мерджан моли да кара още по-бързо. Тарик натиска газта. Мерджан се изправя от седалката, разперва ръце и се наслаждава на свободата.

Генджо признава на Нилюфер, че днес тя и дъщерите ѝ са го изненадали приятно. Те са се държали на масата точно така, както той е искал от тях. Генджо се надява, че съпругата и доведените му дъщери са се вразумили, но внезапните им промени са малко тревожни.

Нилюфер пожелава лека нощ на Генджо и тръгва към стаята на дъщерите си.

Генжо е в кабинета си и включва камерата в стаята на Милек.

Нилюфер е щастлива, че дъщерите ѝ вече са при нея. Милек внимателно пита майка си дали е взела лекарствата си. Нилюфер я уверява, че е взела хапчетата, и след като пожелава лека нощ на дъщерите си, отива в стаята си. Генджо с доволна усмивка затваря лаптопа. Хазан прегръща сестра си и ляга в леглото, като поглежда камерата със странен поглед. Оказва се, че предния ден Хазан е видяла камерата в стаята на Милек и е казала за това на майка си и сестра си. Докато Генджо бил на работа, жените се промъкнали в кабинета му и използвали лаптопа му, за да видят в кои стаи ги следят. Докато Хулия отишла на пазар, Хазан и Нилюфер сменили хапчетата с витамини.

На сутринта Тюркан влиза в стаята на дъщеря си и вижда, че тя не е в нея. В това време Мерджан се покрива с якето на Тарък и спи в колата му. Тарик не изпуска от очи годеницата си. Тарик предпазливо се навежда към Мерджан. В този момент изпод якето му се появява дулото на пистолет.

Без да отваря очи, Мерджан казва:

- Ако ме целунеш, ще те застрелям.

- Кога се снабди с пистолета?

Мерджан няма време да отговори, защото Тюркан се обажда по телефона си. Мерджан отговаря на обаждането и лъже майка си, че е отишла на пазара, за да си купи рокля. Тюркан не вярва на дъщеря си, смятайки, че сега тя е с мерзавеца. Мерджан я уверява, че това не е така. Тя се уговаря да се срещне с Тарък на пазара след един час.

Фикрет се обажда на Тахир и му съобщава, че е разбрал кой търси Мурат. Той се е свързал с хора, с които изобщо не бива да се свързва. Фикрет моли Тахир да не излиза от къщата и да не пуска никого навън. След като прекъсва разговора, Фикрет обяснява на Ферхат, че Мурат се е свързал с ужасни хора и сега е по-добре да се отправят към къщата на Калели. В същото време Али е на път към къщата на Калели с подкрепления.

Истанбулските мафиоти пристигат в къщата на Калели и поставят надгробни камъни на прага. След това изваждат автоматични пушки и откриват огън.

Стъклата в къщата на Калели се чупят. Тахир прикрива Ийт, Балъм и Нефес. Мустафа издърпва сина си от креватчето му и отвежда него и Асие в далечна стая. Мафиотите стрелят по прозорците, вратите и стените. Децата са ужасени. Тахир и Мустафа вземат пистолетите си, слизат в хола и се приближават до входната врата.

Действието се премества с няколко епизода напред.

Фикрет води Хазан и Ферхат на гроба на Ведат:

- Тук лежи синът ми Ведат. Аз бях този, който го уби. Майка му, Гюлендам, работеше в павилиона, но аз я отвлякох оттам, защото тя не принадлежеше на това място. Никоя жена на света не принадлежи на такова място. Сине, помниш ли, че веднъж ти казах, че има много "ако". Аз също казах много "ако". Ако Гюлендам можеше да ми каже, че е бременна, тогава синът ми Ведат нямаше да израсне до онзи маниак, когото смяташе за свой баща. Щях да го отгледам и тогава може би щеше да стане добър човек, а не да превръща живота на Нефес в ад. Но сега си мисля, че във всяко добро има зло и във всяко зло има добро. В противен случай, в такъв случай, как Нефес щеше да успее да срещне Тахир. Ако с Гюлендам можехме да създадем семейство, тогава нямаше да познавам Сакине и да стана техният убиец. Добре, нека се заемем със сметките си. Собственикът на този павилион беше Генджо Томар. Човекът, който съсипа живота ми с един замах, като ред домино. Човекът, който изнасили Зейнеп. Човекът, който беше потопил кораба на Тахир и който беше тормозил Милек. Изчаках търпеливо и събрах тук всички онези, на които Генджо е отровил душата. Време е да си отмъстим...

Сюжетът се връща в настоящето.

След като обстрелва къщата на Калели, шефът на мафията нарочно говори силно:

- Мустафа Калели, Тахир Калели, Асие Калели, Нефес Калели, Сание Калели, Фатих Ка - ле - ли. От днес нататък сте мъртви.

Мафиотите се качват в колите си и потеглят. Тахир и Мустафа излизат на двора и виждат надгробни плочи с имената на всички Калели.

Тахир се връща в къщата и се опитва да успокои жените и децата. Ферхат и Фикрет пристигат в къщата на Калели. Али пристига с подкрепление. Тахир излиза на двора и им казва, че децата треперят от страх. Мустафа обещава, че тези, които треперят, са тези, които са го направили. Фикрет съветва Мустафа да не се замесва в случая. Али подкрепя Фикрет. Въпреки това Мустафа не може да седи мълчаливо, докато къщата им, в която седят съпругите и децата им, е обстрелвана.

Али, Фикрет и Ферхат си тръгват. Мустафа моли Тахир да си остане вкъщи, докато той самият възнамерява да намери мръсниците. Тахир казва на брат си, че ще тръгнат заедно. В този момент от къщата излизат Нефес и Асие и питат къде отиват. Жените молят съпрузите си да отидат и да се сбогуват с децата си и да ги целунат за последен път, преди да си тръгнат. Мустафа и Тахир не са в състояние да го направят.

Фикрет събира хората си и обяснява, че истанбулските мафиоти няма да отседнат в хотел. Такива предпочитат да отсядат на уединени места. Фикрет нарежда на момчетата да се разделят и да намерят бандитите, след което да информират останалите.

Мустафа и Тахир премахват надгробните плочи. Сание се връща у дома. Пристигат Есма и татко Осман. Сание гледа объркано счупените прозорци и надгробните камъни.

Нилюфер, Хазан и Милек отиват на гости на Ханифе. Генджо напомня на Нилюфер, че днес е сватбата на Тарък и тя, като негова съпруга, трябва да бъде до него. Нали така? Нилюфер отговаря кратко: "Не", и излиза от къщата.

Тюркан пита съпруга си дали е готов да отиде на "погребението" на дъщеря си. Джемил не си дава сметка кога Тюркан ще приеме и ще се успокои.

Сание се оплаква, че точно когато е започнала да се радва, че животът им се подобрява, къщата им е обстрелвана. Сание иска да разбере причината. Мустафа ѝ казва, че Мурат им е създал проблеми.

Нефес се опитва да успокои децата и обещава, че чичо Али ще открие виновниците и ще ги изпрати в затвора.

Сание изисква синовете да върнат Мурат вкъщи, защото се страхува, че бандитите ще го намерят и ще го убият.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...