Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.201, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазан, Мелек и Нюлюфер се обединяват, за да се противопоставят на Генджо. Дали ще успеят? Разберете още какво ще се случи в епизод 201 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 11 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 200 на „Ти разкажи, Черно море“ Хазан се мести в къщата на Генджо. Тарик казва на Мерджан, че Хазан се е върнал в къщата им. Как ще реагира Мерджан на тази новина?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 201 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 11 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мурат разказва на Тахир за срещата си с Назар и за това как се е забъркал в неприятности.

Хазан, Мелек и Нюлюфер се обединяват, за да се противопоставят на Генджо.

Генджо кани семейството на Джемил на вечеря. Тюркян е недоволна от поканата, но Джемил я принуждава да отиде.

Тахир се среща с Фикрет и му разказва за проблема на Мурат. Фикрет предупреждава, че мафията ще направи всичко възможно, за да намери Мурат.

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“
 „Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...

Истанбулските мафиоти пристигат в имението на Калели, където поставят надгробни камъни и стрелят по къщата. Всички са ужасени от случващото се. С пристигането на Хазан Мелек...

Тахир носи на Мурат чай и го моли да му разкаже какво се е случило от самото начало.

Мурат казва, че е намерил Назар, когато е пристигнал в Истанбул, но няколко дни се е страхувал да се доближи до нея. Само я гледал отдалеч като вманиачен. След една седмица се решил и поканил Назар в едно кафене. Крещял, умолявал, молел Назар да му каже причината, поради която го е напуснала, но Назар не каза нищо.

Мурат разказва на Тахир, че след разговора си с Назар не е искал да се връща в Трабзон и е решил да избяга в чужбина, но не е имал пари за това. Среща един мъж в хотела и той му казва, че транспортират хора в чужбина, но за това са нужни 5000 долара. Мурат нямал такива пари и мъжът му предложил да им помогне, а в замяна ще му дадат място. Мурат трябвало да достави чанта с пари на един адрес. Адресът, който мъжът дал на Мурат, бил последният етаж на бизнес център, пълен с полиция. По пътя Мурат решава да погледне в чантата и вижда, че тя е пълна с наркотици. Мурат хвърлил торбата в морето, за да не отровят някого, и казал на момчетата, че торбата му е била открадната от двама мъже на мотор.

В същото време шефът на мафията нарежда на хората си да слязат в града и да намерят къщата на Мурат.
Мустафа и Фатих се връщат у дома. Мустафа казва на Асие и Нефес, че Мурат се е върнал и очевидно има проблеми.
Али изслушва разказа на Мурат и обяснява, че в света на мафията никога не се пуска куриер, без да бъде проследен.

Това означава, че те са проследили Мурат и са го видели да хвърля чантата в морето. Но може и да са си помислили, че Мурат е взел съдържанието и е хвърлил празната торба в морето. Али е сигурен, че мафиотите вече знаят къде живее Мурат. Той е отседнал в хотела и се е срещнал с човека там. Али смята, че Мурат трябва да се скрие във вилата за известно време.

Хазан се доближава до майка си:

- Веднъж Мелек ми каза, че те е целунала, докато си спяла. Каза също, че не си спомня кога за последен път те е целувала. Тя се разплака. Обещала си на Мелек, че няма да взимаш повече хапчета.
- Но ако не си вземам хапчетата, ти ще смяташ за луд, нали?
- Мамо, няма значение дали е вярно, или не. Събери се. Не заради себе си и най-вече не заради мен. Това е заради Мелек. Аз съм тук заради теб и заради Мелек. Моля те, помогни ми.
- Тя ми го каза веднъж: -Мамо, дай ми майчина ласка.
- Дай я тогава!
- Аз не съм луда, Хазан!
- Ти не си луда, мамо! Бъди майка! Бъди нашата майка! Бъди луда майка, ако искаш, но моля те, бъди нашата!

Хазан прегръща майка си. Нюлюфер се притиска до дъщеря си и се разплаква.

Хазан влиза в стаята на сестра си с един куфар и ѝ казва, сякаш нищо не се е случило, че сега ще спят заедно. Мелек безразлично казва на сестра си, че може да прави каквото си иска.

Тахир се обажда на Нефес и я моли да я включи на високоговорител. Тахир предупреждава семейството, че случаят е проблемен, и им нарежда да не казват на никого, че Мурат се е върнал в Трабзон, и да вземат децата от училище.


Тюркян упреква Мерджан, че ще се е омъжи след няколко дни:

- Двамата с баща ти все пак са постигнахте, това което си наумихте. А сега хвани този самохвалко за ръка и отиди да подпишеш.
- Мамо, докога ще ми се сърдиш?

Мерджан се опитва да прегърне майка си, но Тюркян отблъсква дъщеря си, като ѝ обяснява, че в ръцете си има ютия и може да я изгори.

Джемил съобщава на съпругата и дъщеря си, че г-н Генджо ги очаква на вечеря тази вечер. Тюркян заявява, че няма да отиде в дома на Генджо. Джемил се ядосва и я съветва да не го вбесява.

Хазан влиза в стаята на сестра си и ѝ казва, че годеницата на Тарик и семейството ѝ ще им дойдат на гости тази вечер. Хазан моли Мелек да се приготви и да слезе на масата. Мелек не разбира за какво ѝ е нужен. Хазан обяснява:

- Генджо иска всички да седнем заедно около масата и да се преструваме на щастливо семейство. Но на него ще му е по-приятно, ако седнем така в ъгъла. Ако той иска да играе с нас някаква игра, ние също ще играем. Ще ми помогнеш ли?

Мелек се замисли над думите на сестра си.

Генджо казва на съпругата си, че много се надява дъщеря ѝ да не им развали такава прекрасна вечеря. Нюлюфер прави забележка:

- В тази къща не е имало нито една хубава вечеря. Така че не мисля, че някой ще забележи разликата.
- О, вижте какво се е случило, госпожо Нюлюфер? Виждам, че сте станали малко по-откачена, откакто дъщеря ви се премести тук. Но гледате на това от грешната страна. Дъщеря ви живее при мен, защото няма къде другаде да отиде. Сега тя е под моята авторитарна власт. Сама знаеш какво се случва със затворници с бунтарски намерения. Сигурно си го виждала по филмите и си го чела в книгите.

Нюлюфер влиза в стаята на Мелек и казва на по-малката си дъщеря, че иска да слуша сестра си. Мелек смята, че няма да чуе нищо ново, и възнамерява да си тръгне. Хазан хваща сестра си за ръката и с наставнически тон казва, че ще я изслуша. Мелек поглежда сестра си и иронично пита дали сега ще понесе побой от сестра си. Нюлюфер успява да убеди по-малката дъщеря да послуша сестра си.

Хазан разяснява: - Мелек, колкото повече се ядосваме една на друга и се обиждаме, толкова повече губим доверие една в друга. Дали ще спечелим нещо от това? Не. Ние губим, а той печели. Всъщност е много просто. Предстои ни да започнем да играем една много дълга игра. Ако не можем да избягаме от този затвор, тогава ще го разрушим. Но това можем да направим само заедно. Нямам доверие на Хулия, оттук нататък няма да обсъждаме нищо пред нея. Нека се престорим, че сме се вразумили.
Хазан, Мелек и Нюлюфер със смях излизат в хола. Генджо оглежда момичетата и е доволен от облеклото и настроението им.


Джемил с жена си и дъщеря си пристигат в къщата на Генджо. Тюркян не крие, че това посещение не ѝ харесва.

Тахир пристига вкъщи и разказва на семейството си в какво се е забъркал Мурат. Тахир обяснява, че са взели предпазни мерки и за всички, включително и за майка му.

Тахир пристига в дома на Фикрет и разказва историята на Мурат. Фикрет обяснява, че за такива хора стоките, които са изгубили, не са важни. Те се интересуват от факта, че са били измамени от обикновен куриер. Те няма да оставят това да остане ненаказано.

- Не знам каква е стойността на стоките, които са изгубили, но знам едно: те са готови да похарчат 10 пъти повече, за да намерят Мурат.

Фикрет нарежда на Дурук да разбере какво се случва около тях. Да види дали има някой, който да пита за семейството на Калели. Фикрет излиза, за да се обади.

Генджо е на масата и пита Джемил какво мисли за това, че младите са решили да не правят сватба, а само да се подпишат. Джемил обяснява, че уважава решението на децата. Нюлюфер отбелязва, че може би Тюркян, като майка на булката, ще иска пищна сватба. Тюркян отговаря:

- Защо да искам това? Чудя се какво ли ще празнувам.

Джемил поглежда заплашително към съпругата си. Генджо пояснява, че не взема Мерджан като снаха в тази къща, а я взема като дъщеря. Той е имал две дъщери и един син, а сега ще станат три дъщери и един син. Нюлюфер с усмивка на лице потвърждава думите на съпруга си.

Мустафа моли Фатих да провери как е Мурат и да му занесе храна и да го преоблече. Но също така да бъде бдителен и да се увери, че никой не го следи.

Татко Осман се притеснява да не обезпокои Есма и Али. Али обяснява, че се е преместил в къщата му, не за да го притеснява, а за да е близо до него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...