Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.198, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тарик и Мерджан продължават с борбата си за власт помежду си и все повече се сближават. Али, Тахир и Ферхат разбират, че Мелек си е пишела с мъж на 45 години, който има три деца, също така е бил в затвора. Разберете още какво ще се случи в епизод 198 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 06 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 198 на „Ти разкажи, Черно море“ Първо Нефес и Тахир, а след това Асие и Мустафа пристигат в къщата на татко Осман посред нощ. Когато всички са се събрат, на вратата се чука и пристигат още двама неочаквани гости.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 198 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 06 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Али и Есма съобщават на татко Осман, че искат да живеят в неговата къща.

Хазан е ядосана на майка си, че не прави нищо, за да намери Мелек. Генджо е доволен, че майка и дъще ря се карат.

Тарик и Мерджан продължават с борбата си за власт помежду си и все повече се сближават.

Али, Тахир и Ферхат разбират, че Мелек си е пишела с мъж на 45 години, който има три деца, също така е бил в затвора за раняване и незаконно притежание на оръжие. Али е сигурен, че ще хванат този негодник.

Хазан и Ферхат седят до лаптопа на Мелек в къщата на Фикрет. Те чакат да се свърже с тях човекът, с когото се е писала Мелек.

Епизодът започва с веселото семейство Калели, което се събира за закуска. Мустафа е ядосан, защото Тахир и Али са го държали буден цяла нощ, докато са обсъждали нещо. Али се смее и обяснява, че те са тези, които не са могли да заспят заради неговото хъркане. Асие казва на Тахир и Али как да се държат с Мустафа, ако ситуацията се повтори:

- Щом започне да хърка, с два пръста го стискате за носа. Имате около 10 минути. Ако за тези 10 минути заспите, чудесно. Ако не, значи сте загубени.

Татко Осман благодари на децата за грижите и вниманието им. Али съобщава на татко Осман, че двамата с Есма искат да създадат свое гнездо в къщата му. Есма пита Али защо не ѝ е казал за това решение по-рано, но ако той иска, тя няма нищо против. Татко Осман е доволен, че Али и племенницата му са решили да живеят в неговата къща.

Хазан пристига в къщата на Генджо и отива в стаята на майка си. В това време Генджо изисква от хората си да му намерят Мелек до вечерта. Тарик съобщава на баща си, че е започнал процедурата по сключването на гражданския брак. Хулиа нахлува в кабинета на Генджо и му съобщава, че г-жа Хазан е нахлула в къщата им и е на път към стаята на майка си. Тя е ядосана. Генджо прави забележка на прислужницата, че е влязла в кабинета му, без да почука. Генджо обяснява, че не му пука за гнева на Хазан, и изисква от прислужницата да напусне кабинета му.

Хазан отправя упрек към Нюлюфер:

- Каква майка си ти? Каква майка си ти, няма начин да знам. Милек е изчезнала и не знаем къде е, а ти седиш тук.

- Аз ли съм? Ето каква майка съм. Тогава ще ти кажа каква майка съм или каква не съм. Аз съм от онези майки, за които дъщерите не смятат, че съм тяхна майка. Може би затова не бих могла да бъда такава.

- Мамо, ние ли сме виновни за това?

- Може и така да е.

- Добре, хвърли вината върху нас. Вземи си лекарството и забрави.

- Мислиш ли, че съм луда? Може би си. Може би аз съм луд. Не знам.

- Обещала си на Мелек, че няма да взимаш повече лекарства. Какво се стана?

- Смяташ, че съм луда, защото не си взимам лекарствата, нали? Казах, че Генджо ме е принудил да вземам хапчета. Но ти не ми вярваш. Казвам, че е искал да ме удуши, но ти не ми вярваш. Стига вече. Омръзна ми от обвиненията ти. Винаги си ме обвинявал, а какво си направил, за да опазиш сестра си? Избяга при първата възможност, която ти се отдаде. Каза, че учиш, и си тръгна. Каза, че си на стаж, и замина. Каза, че имаш работа, и си тръгна. Винаги си била гостенка. Какво можех да направя? Ти ме учиш как да бъда майка след всичките тези години? Ще ти кажа каква майка съм. Аз съм лоша майка. Аз съм луда. Дъщеря ми е изчезнала, а аз седя в тази стая. Какво направи ти?

В това време Тарик е пред вратата и чува как майка и дъщеря спорят. Генджо се приближава зад него и пита сина си какво прави тук. Тарик смутено отива в стаята си. Генджо отива до вратата и слуша за какво спорят Нюлюфер и Хазан.

Хазан обвинява майка си:

- Винаги си го правила. Винаги, за да се спасиш. За да спасиш себе си, ти хвърли и мен, и Мелек в огъня, мамо. А сега правиш същото. За да спасиш себе си, обвиняваш мен, майко.

Асие, Нефес и Есма решават да оформят стаята на Есма като спалня за младоженци.

Тарик води Мерджан на върха на хълма. Тарик пита Мерджан защо не го пита за Зейнеп, за бебето и за отвличането на Хазан. Мерджан обяснява, че не пита за това, което вече знае, и не говори за това, което знае.

Тарик забелязва, че Мерджан е необичайно момиче, но също така познава добре тактиката ѝ. Опитите им да изглеждат студени и недостъпни са доста нелепи и дори глупави. Но при най-малкия проблем те започват да се подмазват.

- Например, ако те оставя сама на този връх, ще започнеш да плачеш, без да знаеш как да се прибереш. В крайна сметка ще дойдеш с мен.

- Сигурен ли си?

- Сигурен съм! Да опитаме ли?

- Да го направим.

- Мислиш ли, че няма да го направя, Мерджан? Мислиш ли, че ще почакам 10-15 минути зад дървото и после ще се върна?

- Тарик!

- Слушам.

- Говориш много.

Тарик въздъхва тежко и се обръща настрани към горите. Мерджан се възползва от момента и изтръгва пистолета от Тарик. Тарик си мисли, че Мерджан е на път да го заплаши с пистолета, за да я накара да влезе в колата. Мерджан пояснява, че пистолетът не е предназначен за нея. Тарик пита:

- За какво е той?

Мерджан стреля в колелата на колата на Тарик и пояснява:

- За това! Сега и ти си тук. Ще бъдеш принуден да извървиш същия път, но между нас има разлика.

- И каква е тя?

- Аз съм местен и знам преките пътища, а ти не.

Мерджан побягва. Тарик изкрещява: "Върни ми оръжието, Мерджан" - и побягва след нея.

Тахир пита Ферхат къде е Хазан. Ферхат ѝ казва, че му е омръзнало да я успокоява и да я спира. След като са напуснали полицейския участък, тя е хукнала да бяга, без да знае къде отива. Али след разговор с Таксин казва на Тахир и Ферхат, че са проверили телефона на Мелек, но няма сигнал. Ферхат им казва, че Генджо го е уверил, че не знае къде е Мелек. Али преценява, че мошеникът, знае повече от това, което, говори. Тахир признава, че отдавна не е виждал Генджо и му е липсвал. Приятелите отиват в къщата на Генджо Томар.

Тарик се лута из гората в търсене на път. Мерджан се промъква отзад и опрял пистолет в гърба на Тарик.

- Искаш ли пистолета си?

Тарик се обръща рязко и притиска годеницата си към едно дърво. Тарик поглежда с интерес към бъдещата си съпруга. Мерджан насочва дулото на пистолета към стомаха на Тарик:

- Ако ме целунеш, ще те застрелям.

- Какво те кара да мислиш така?

- Предупредих те.

- Ще ти задам един въпрос, Мерджан.

- Какъв е той?

- Един изстрел щеше да е достатъчен. Защо стреля в двете гуми?

- Нямаше да рискувам.

- Мерджан, дай ми пистолета.

Тарик ловко изтръгва пистолета от ръцете на Мерджан и го насочва към нея:

- Ако не ме целунеш, ще те застрелям. Чакам.

- Аз също чакам.

- За какво?

- За твоя изстрел.

Тарик скрива пистолета под якето си и пита къде да отидат сега. Мерджан показва пътя.

Али, Тахир и Ферхат пристигат в къщата на Генджо:

- О - о, великолепно трио, но, комисар, вие ме разстроихте. Фактът, че сте върнали оня подарък, не беше много любезно.

Последното нещо, което бих искал в този живот, е да ви направя щастлив.

Комисар, разбирам Ферхат, малко разбирам и Тахир, но какво бих могъл да направя, за да заслужа вашата омраза?

- Фактът, че сте се появили на този свят, е достатъчна причина.

Тахир пита къде е Мелек. Генджо го уверява, че хората му търсят осиновената му дъщеря и ще я намерят до довечера. Генджо, показвайки, че не е в настроение за разговор, се качва в колата си и си тръгва.

Тарик и Мерджан се разхождат из гората:

- Кажи ми истината, изгубили ли сме се? Напоследък стана модерно да се бяга. Ето Мелек, сестрата на Хазан също изчезна.

- Значи някой е успял да избяга от вашия затвор?

- Може да се каже, че.

- Но ти не си го направил.

- Аз съм пазач под маската на затворник.

- Ти си по-скоро затворник, който си мисли, че е пазач.

- Скоро и ти ще бъдеш там. Между другото, започвам процедурата по встъпването ни в брак.

- Добре.

Тарик се опитва да се обади на своите хора, но няма обхват. Покрай него минава трактор. Мерджан спира трактора и моли да ги закара до селото. Тарик е принуден да се качи в трактора.

Али, Тахир и Ферхат влизат в стаята на Мелек и отварят лаптопа ѝ. В този момент Хазан пристига в къщата на Генджо. Хулия ѝ казва, че комисарят, Тахир и Ферхат са в стаята на Мелек. Хазан се качва в стаята на сестра си. На лаптопа се появява съобщение: "Телефонът ти е изключен"; "На път съм, спрях за почивка. Ще заредя бензин и до вечерта ще бъда при теб. Ще се видим тогава." Али разбира, че човекът, който си кореспондира с Мелек, не е успял да се свърже с нея. Али решава да започне кореспонденция с непознато лице от името на Мелек, но то излиза от мрежата. Тахир е сигурен, че човекът, с когото Мелек си е кореспондирала, е от предградията и очевидно е много по-възрастен от Мелек. Али се обажда в участъка и им нарежда да проверят лаптопа на Мелек. От кореспонденцията трябва да се разбере самоличността му.

Асие, Нефес и Есма почистват стаята за младоженците.

Али обяснява за кореспонденцията на Мелек с непознат приятел:

- Много често се сблъскваме с такива случаи. Момичета на същата възраст като Милек, а може би и по-млади, се запознават в интернет и започват кореспонденция. Те си мислят, че събеседникът им е на същата възраст като тях. Пишат си съобщения ден и нощ. И тези хора установяват психологическа връзка и по някакъв начин предразполагат момичетата към себе си, а след това се добират до личните им снимки и ги изнудват. Някои от тях са годни да бъдат бащи на тези момичета, дори женени. Те канят момичетата в своите градове. Момичетата бягат от къщи, търсейки приключения. И тогава виждат, че мъжът е подходящ за техен баща и е женен. И тъй като вече е избягала от дома, тя няма смелост да се върне обратно. Какво ще направи? Не съм ядосана на тези деца, ядосана съм на родителите, които казват: нека си вземе телефона, таблета или лаптопа и да не ми се бърка повече в главата. Днес той не иска да си бърка в главата, а утре сигурно ще се блъсне в стените.

Хазан казва на Ферхат, че освен двама от приятелите на Мелек, не знае с кого общува сестра ѝ. Хазан слага глава на рамото на Ферхат и казва, че изглежда майка ѝ е била права. Ферхат хваща ръката на Хазан и обещава, че ще намерят Мелек.

По време на вечерята Асие им казва, че много добре са подредили стаята на младоженците. Татко Осман решава да остане в стаята на Фатих за известно време, за да даде на младоженците малко уединение.

Али се обажда на Тахир и му казва, че човекът, който си е писал с Мелек, е излежал присъда в затвора за раняване и незаконно притежание на оръжие. Той е на 45 години и има три деца. Сега този човек е на път за Трабзон. Всички хотели, къщи за гости са под наблюдение, а Хазан и Ферхат седят в готовност до лаптопа на Мелек. Али е сигурен, че ще хванат гадината.

Хазан и Ферхат седят до лаптопа на Мелек в къщата на Фикрет. Хазан предлага да сготви вечеря. Фикрет ѝ отговаря, че кухнята му е изцяло на нейно разположение.

Али се прибира вкъщи. Есма посреща съпруга си и му дава чехлите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...