Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.189, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мустафа идва в дома си при Асие и ѝ казва, че без нея не знае кой и накъде върви, а след като оставя халката си на Асие и си тръгва. Разберете още какво ще се случи в епизод 189 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 23 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 189 на „Ти разкажи, Черно море“ Асие избира Аслан за брак за един ден. Цялото семейство се опитва да разубеди Асие от подобна стъпка, но тя иска да накаже Мустафа за думите му. Какво ще направи Мустафа разбирайки какво иска да направи Асие?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 189 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 23 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Ферхат споделя на Фикрет какво му е казал Тарик. Какво ще го посъветва Фикрет?

Мустафа намира Аслан и го пребива.

Мерджан се подготвя, за да се срещне с бъдещия си съпруг. Тюркян се опитва с всички сили да убеди дъщеря си да не го прави, но тя е сигурна в решението си.

Генджо със сина си и жена си идват, за да искат ръката на Мерджан. Мерджан забелязва, че Тарик не ѝ обръща внимание, но въпреки това тя се сгодява за него.

Мустафа идва в дома си при Асие и ѝ казва, че без нея не знае кой и накъде върви, а след като оставя халката си на Асие и си тръгва.

Ферхат разказва на Фикрет всичко, което му е казал Тарик. Фикрет не разбира как Ферхат може да повярва в това. Ферхат признава, че вече не знае в какво да вярва и в какво не, и смята, че най-доброто решение е да се върне в Истанбул.

- 'Ще ти разкажа историята на един човек, когото познавам отдалеч:

„Имаше един младеж, който беше влюбен в едно момиче. Каква любов беше, но момичето обичаше друг и избяга с любимия си. Те се ожениха, имаха дете. Син като истински лъв. Но нашият човек е влюбен, затова тръгва по следите им. Започнал да ги преследва и накрая убил и двамата. Но след това никога не се оженил повторно".

Мислиш, че Зейнеп е тръгнала с Тарик. Може би го е направила, може би не, но оттук нататък това няма значение. Първото нещо, което започва да гние в гроба, са очите. Но сърцето започва да гние по-късно. В самия край. Очите гният първи, за да се затворят пред лъжата и да се отворят пред истината. Сърцето изгнива последно, защото горе, наоколо, все още се разхождат неговите близки. Сине, остави Зейнеп в гроба. Вярвай на половината от това, което виждаш, и не вярвай на това, което чуваш. Ти си човек с разбито сърце. Знаеш по-добре от всеки друг какво е болка. Не разбивай ничие сърце: нито това под земята, нито това над земята.

Тарик, легнал на леглото, си мисли за Хазан. Генджо влиза в стаята на сина си и иска да знае къде е бил той през цялата сутрин.

Тарик му казва, че е пресякъл пътя на Ферхат и го е накарал да повярва, че Зейнеп наистина не е била честна с него. Генджо забелязва колко гордо говори синът му за това и му напомня, че само благодарение на него не е в затвора за отвличането на Хазан.

Генджо държи Тарик да не забравя това и след час трябва да е готов, защото отиват да искат ръката на Мерджан. Тарик се надява, че Мерджан няма да иска да се омъжи за него. Генджо уверява сина си, че Мерджан иска светкавична сватба и вече е донесла паспорта си за тази цел.

Нюлюфер не може да закопчае медальона около врата си. Генджо решава да помогне на жена си и след като нежно прокарва пръст по шията ѝ, я пита дали приема лекарствата си. Нюлюфер лъже, че пие лекарствата си по график. Генджо напомня на съпругата си, че не му е харесал тонът, с който е говорила с него тази сутрин. Генджо предупреждава, че отсега нататък няма да търпи подобно поведение.

Тахир се обажда на Фатих, за да разбере дали е успял да открие брат си. Фатих му казва, че не е разбрал как Мустафа с неговия корем е успял да избяга от него. Тахир моли Фатих да потърси Мустафа.

В същото време Мустафа успява да намери Аслан. Мустафа нарежда на Аслан да слезе от колата. Аслан не осъзнава какво иска Мустафа от него, но все пак излиза от колата. Мустафа се нахвърля върху мъжа с юмруци.

Минувачи успяват да разтърват Мустафа от Аслан.

Мустафа и Аслан са доведени на полицейското управление. Али, като вижда подутото лице на Аслан, пита Мустафа какво е направил. Мустафа уверява, че е можело да бъде и по-лошо, просто Аслан е бил отскубнат от ръцете му.

Аслан решава да подаде жалба срещу Мустафа.

Фатих се връща вкъщи и казва, че не е успял да намери Мустафа. Али се обажда на Тахир и му съобщава, че Мустафа е в полицейското управление и е направил лицето на Аслан на пихтия. Аслан подава жалба.

Джемил упреква Тюркян, че след малко ще дойдат сватовете, а тя все още не е готова. Тюркян съобщава, че няма да влезе при гостите, а ще си легне. Мерджан излиза в хола. Тюркян избутва дъщеря си в стаята и я кара да обясни какво се опитва да постигне. Как може да се омъжи за мъж, когото не е виждала дори веднъж. За мъж, върху когото е излята толкова много мръсотия. И защо? Защото баща ѝ е искал това?

Мерджан казва на майка си, че днес е видяла Нефес на пазара. Двамата с Тахир минали покрай нея ръка за ръка. Мерджан признава, че хиляди пъти си е представяла себе си на мястото на Нефес. Любовта ѝ към Тахир никога не угасвала. Мерджан напомня на майка си на колко години е и дали през това време някой е почукал на вратата им и е поискал ръката ѝ.

Мерджан моли майка си да ѝ позволи да се омъжи, тогава може би след една година най-накрая ще стане майка.

- Майко, моля те, позволи ми. Ако огънят не се превърне в пепел, тогава аз ще се превърна в пепел.

Ферхат идва при Хазан и я моли да не си бърка в носа в неща, които не я засягат.

Хазан е уверена, че едно шестнайсетгодишно момиче никога няма да избяга за пари. Тя може да избяга само от любов. Ако Зейнеп е избягала от него, това означава, че е осъзнала, че той не е достоен за любов. Не е в състояние да отстоява любовта си.

- По-лесно ти е да обвиняваш Зейнеп, отколкото да я приемеш. Ако нямаш какво друго да добавиш, знаеш пътя.

В къщата на Калели Аслан уверява Асие, че само заради уважението си към нея не е вдигнал ръка срещу Мустафа. Осман обяснява на Аслан, че вината е изцяло негова. Той е искал да даде урок на Мустафа, но нещата не са се развили по план. Осман го моли да оттегли заявлението си срещу Мустафа.

Аслан си тръгва от къщата на Калели, без да отговори дали ще приеме молбата за Мустафа, или не.

Генджо, Нюлюфер и Тарик пристигат в къщата на Дагдевирен. Тарик слага букета в ръцете на Мерджан и без дори да погледне лицето ѝ, влиза в къщата.

Мерджан сервира кафе на гостите. На мястото на Тарик Мерджан си представя Тахир, а Тарик си представя Хазан на мястото на Мерджан.

Джемил прерязва панделката, с която са завързани пръстените на младежите. Годежът е факт.

Мустафа е в ареста и си мисли за Асие.

Асие в стаята си притиска към гърдите си снимката на мъжа си.

Аслан отегля жалба срещу Мустафа.

През нощта Мустафа се прибира в имението и отваря вратата с ключа си. Мустафа влиза в стаята си, а Асие се събужда от звука на отварящата се врата. Мустафа сяда на пода до кревата на жена си и ѝ казва, че е загубил всички. И преди всичко себе си. Без нея той е забравил всичко и дори откъде идва.

Мустафа сваля венчалната си халка от пръста си и ги поставя на нощното шкафче и си тръгва

Какво ще нареви Асие?

Скоро ще разберем…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...