Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.188, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Асие избира Аслан за брак за един ден. Цялото семейство се опитва да разубеди Асие от подобна стъпка, но тя иска да накаже Мустафа за думите му. Какво ще направи Мустафа разбирайки какво иска да направи Асие? Разберете още какво ще се случи в епизод 188 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 22 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 188 на „Ти разкажи, Черно море“ На чичо Осман му хрумва идея как да накаже Мустафа за постъпката му спрямо дъщеря му, но първо трябва да намери мъж, който да се съгласи да се ожени за Асие за един ден.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 188 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 22 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Хазан моли Фикрет за помощ, тъй като Ферхат е отвлякъл Тарик.

Тахир и Нефес се разхождат из уличките на Трабзон, а Мерджан ги вижда и отново се разплаква. Какво ще направи тя?

Мустафа продължава да се притеснява за развода си с Асие. Балъм също е много притеснен от ситуацията. Нефес решава да поговори с нея и да изясни ситуацията. Асие избира Аслан за брак за един ден. Тахир научава за това и е принуден да каже на Мустафа. Цялото семейство се опитва да разубеди Асие от подобна стъпка, но тя иска да отмъсти на Мустафа за думите му.

Хазан пристига в дома на Фикрет и му казва, че ДНК тестът е показал, че Тарик е баща на детето на Зейнеп. Ферхат се ядосва, когато научава това, и отвлича Тарик.

Фикрет нарежда на Дурук да намери Ферхат.

- Успокой се, дъще. Ферхат е луд човек. Но това се дължи на раните му. Някои от тях са му нанесени от други хора, а други си е причинил сам. Помогни му, но не забравяй едно нещо: дори да отидеш при котка с треска в лапата, за да я извадиш, тя пак ще те нападне.

Нюлюфер и Мелек се връщат у дома. Генджо забелязва, че Нюлюфер не е купила нищо, въпреки че е казала, че е била да пазарува за училище. Нюлюфер обяснява, че не са намерили това, което са търсили.

- Нюлюфер, не ми харесва тонът на гласа, който използваш.

- На мен също не ми харесват много неща в тази къща, Генджо.

- Мелек, ако имаш нужда от нещо за училище, кажи ми. Не притеснявай болната си майка.

- Майка ми не е болна, болен е... Нюлюфер не оставя дъщеря си да довърши и я моли да се качи в стаята си. Генджо обаче осъзнава кого има предвид Мелек.

Тахир и Нефес се разхождат из уличките на Трабзон прегърнати. Те са забелязани от Мерджан. Момичето бавно следва Нефес и Тахир и чува как те се смеят за нещо.

Фикрет води Хазан на гробището и вижда колата на Ферхат.

- Както и подозирах, той е на гроба на Зейнеп.

Дурук се обажда на Фикрет и му казва, че са видели Тарик на пазара.

Фикрет моли Хазан да бъде близо до Ферхат. Да не го оставя сам. Хазан се приближава до Ферхат. Младият мъж я пита как го е открил. Хазан разказва, че господин Фикрет е отгатнал къде е и се е оказал прав. Ферхат моли Хазан да не се намесва в работите му. Хазан разбира, че Ферхат е повярвал на Тарик и се застъпва за Зейнеп.

- Очевидно е, че ти си повярвал на хора, които лъжат и вършат своите мръсни работи. Човекът, който лежеше в болницата в Батуми, човекът, който нападна сестра ми. Видях всичко това и сега обвиняваш Зейнеп? Ето как е.

- Госпожо Хазан, не съм длъжен да отговарям пред вас.

- Човек, който е способен на хитрост и подлост, обожава властта си. Не е ли могъл да повлияе на ДНК теста? Нима не е могъл да я накара да напише онова писмо? Ферхат осъзнава, че Хазан е чел писмото, което е било в портфейла му.

- Какво писмо, госпожо Хазан? Писмото, което не сте прочели?

- Ще ти кажа следното, господин Ферхат, една жена, която си тръгва заради парите, никога няма да каже, че си е тръгнала заради тях. Никога. А сега ви пожелавам приятен ден.

Мерджан пристига в къщата на Генджо. Генджо посреща топло бъдещата си снаха и я уверява, че Тарик се вълнува от предстоящата вечер.

Мерджан подава паспорта си на Генджо и моли за сватба възможно най-скоро. Мерджан също така го моли да не казва на родителите ѝ за молбата си, като обещава, че сама ще им обясни всичко.

Фатих поднася на Мустафа горещ чай. Мустафа изпуска чашата върху краката си, без да усеща болка. Фатих се притеснява, че нещо не е наред с брат му. Мустафа се взира в една точка и си представя как ще се превърне в бродяга, ако изгуби Асие.

Тахир и Нефес връщат децата от училище. Ийт им казва, че Балъм смята, че родителите ѝ скоро ще се разведат. Нефес влиза в стаята на Балъм и ѝ казва, че баща ѝ е наранил майка ѝ и сега са решили да му дадат урок и са измислили история за развод, за да го сплашат. Нефес уверява Балъм, че всичко е на шега. В действителност родителите ѝ никога няма да се разведат.

Тахир пристига на пристанището. Фатих му казва, че брат му Мустафа изобщо не се чувства добре, полял се е с горещ чай и дори не е мръднал. Тахир влиза в офиса. Мустафа седи на един стол, загледан в една точка, без да обръща внимание на никого. Тахир се обажда на Нефес и ѝ казва, че Мустафа изобщо не е добре. Нефес казва на Асие за това.

В този момент в главата на Асие узрява една налудничава идея. Асие й казва, че се е сетила за някого, който би бил подходящ за хулата. Това е Аслан. Асие обяснява, че знае телефонния номер на сестра му, ще ѝ се обади и ще ѝ обясни всичко.

Нефес се хваща за главата и се притеснява за Мустафа. Мустафа пита Тахир как е Балъм. Тахир е щастлив, че брат му е проговорил, и му казва, че Нефес е обяснила всичко на Балъм.

В този момент Нефес се обажда на Тахир и му казва, че Асие е решила, че Аслан е подходящият човек за хула. Мустафа забелязва, че брат му е побледнял и иска да знае какво му е казал Нефес. Тахир се опитва да избегне отговора.

Мустафа опрял пистолет в главата му и изисква от Тахир да му разкаже всичко.

Тахир му казва, че Асие е намерила човек за хула. Това е Аслан. Мустафа бяга от братята си с викове "Да, него го имам".

Фатих тича след Мустафа. Тахир се връща вкъщи и казва на Нефес, че Мустафа е избягал, след като е научил, че Аслан е избран за сватбата за един ден.

Отец Осман идва в къщата на Калели. Нефес и Тахир им казват, че Асие е избрала Аслан за човек за хулите.

Аслан е в колата си и отпива уиски, спомняйки си как Мустафа го е хванал за гърлото. В този момент Аслан получава обаждане от сестра си, която иска разрешение да даде телефонния си номер на Асие. Аслан се съгласява.

Осман смята, че Мустафа заслужава да бъде наказан, но идеята за женитбата за един ден първоначално е била шега. Не бива да се прекалява с нея. Асие му напомня, че гордостта ѝ е наранена, и се заклева, че ако някой от семейството ѝ каже на Мустафа, че това е било шега, тя няма да му говори до края на живота си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...