Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.187, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

На чичо Осман му хрумва идея как да накаже Мустафа за постъпката му спрямо дъщеря му, но първо трябва да намери мъж, който да се съгласи да се ожени за Асие за един ден. Разберете още какво ще се случи в епизод 187 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 21 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 186 на „Ти разкажи, Черно море“ Ферхат идва в къщата на Хазан, за да говори с нея. Тарик пристига с букет цветя и ги вижда заедно да си говорят мила. Какво ще направи Тарик? Тахир, Мустафа, Аслан решават да участват в състезание, за да спечелят награда за дамата на сърцето им. Кой ще спечели?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 187 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 21 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Вечерта Асие признава на Нефес, че много обича мъжа си.

На сутринта Хазан намира документите на Ферхат пред врата на къщата, където ги е изпуснал случайно снощи.

Осман съобщава на Мустафа и на цялото семейство, че за да се омъжи отново, Асие трябва да бъде омъжена за някой друг в продължение на цял ден.

Аслан идва с букет цветя, за да се извини на Асие. Мустафа го вижда и едва не го удушава. Той е спрян навреме.

Всички се забавляват, като гледат как Мустафа съжалява за стореното, че е казал три пъти, че иска да се разведе с Асие.

Хазан се обажда на Есма и ѝ казва, че Ферхат е отвел Тарик и я моли за помощ.

Тахир съжалява брат си, тъй като цялото семейство издевателства над него.

Фатих помага на Тахир да стигне до къщата. Мустафа се връща в офиса.

Нефес разресва косата на Асие и се опитва да ѝ обясни, че мъжете са като децата и жените трябва да ги учат на нещо цял живот.

Асие пита Нефес с болка в гласа:

- Нефес, ако Тахир ти беше казал нещо подобно, т.е. сякаш е нещо обикновено. Как ще се почувстваш тогава? Да, мислех си, че съм в сърцето на Мустафа. В душата му. Но се оказа, че съм на езика му. Нефес разбира болката на Асие и се извинява, че се е опитала да ги сдобри.

На закуска Нефес разказва на Сание, че вчера Мустафа и Тахир са играли танци за наградата, докато не са припаднали.

Балъм пита майка си къде е баща ѝ. Нефес заблуждава момичето, че баща ѝ е тръгнал на работа рано сутринта.

Нефес моли Фатих да заведе децата на училище. Веднага след като вратата се затваря зад децата,

Нефес пита Асие колко време ще лъжат Балъм, че баща ѝ е на работа или на среща. Асие, без да отговаря нищо, отива в стаята си.

Генджо се обажда на Джемил и му казва, че клеветата за това, че Тарик е отвлякъл Хазан, е била напразна. Тарик е бил в Батуми по това време и комисар Али може да потвърди това.

Генджо обещава, че тази вечер ще дойде на вечеря със сина си и ще им разкаже всичко в подробности. Нюлюфер и Мелек пристигат в къщата на баба Ханифе за закуска.

Хазан, която е закъснява за работа, се храни "на крак". На излизане от къщата Хазан вижда на стълбите портфейла на Ферхат, в който се намира писмо от Зейнеп.

Хазан се обажда на Ферхат и му казва, че е намерила портфейла му, но закъснява за работа и не може да му го върне. Ферхат обещава, че ще дойде в училището ѝ.

Генджо съобщава на Тарик, че тази вечер ще поискат ръката на Мерджан. Тарик послушно се съгласява.

Нюлюфер обещава на Мелек, че ще направи всичко по силите си, за да върне майка ѝ.

Нюлюфер признава, че Хазан също има нужда от нея, но сега трябва да се върнат в къщата на Генджо, иначе той няма да ги остави на спокойствие.

Генджо се обажда на Нюлюфер и ѝ нарежда спешно да се върне вкъщи. Вечерта отиват да искат ръката на Мерджан. Адвокатът се обажда на Генджо и му съобщава, че резултатите от теста са готови: г-н Тарик е 99,9 % баща на детето. Генджо поздравява сина си, че е станал баща.

Генджо чака с нетърпение да види как Ферхат ще му се извини.

Чичо Осман пристига в къщата на Калели.

Тахир му казва, че Сание и Асие са отишли на пазар. Осман разказва, че снощи е мислил много и му е хрумнала една идея. Осман се обажда на Сание и ги моли да се върнат вкъщи.

Тахир се обажда на Мустафа и го моли да се прибере спешно вкъщи.

В същото време Аслан се обажда на приятеля си с цветя в ръце и му казва, че снощи е развалил настроението на една позната. Аслан възнамерява да отиде в дома на Калели, за да ѝ се извини.

Мустафа се прибира вкъщи. Семейство Калели е събрано около масата в двора, начело с Осман.

При вида на строгите лица на близките си Мустафа разбира, че е изправен пред съд. Осман взема думата:

- Мустафа, ситуацията, в която се намираш, е изключително неприятна. Тя също така те принуждава да вземеш някакви мерки.

Ферхат пристига в училището. Хазан връща портфейла. Ферхат обяснява, че единственото важно нещо за него в този портфейл е било писмото. То е от Зейнеп. Хазан го уверява, че тя не е прочела писмото. В този момент в училището пристига Тарик:

- Ферхат, поздравления. Ти си станал чичо, т.е. аз съм станал баща, благодарение на Зейнеп. Или не знаеш за резултатите от ДНК теста? Ферхат хваща Тарик за гърлото с омраза.

Хазан моли Ферхат да се успокои, напомняйки му, че са в училище.

Съдебният процес на семейството срещу Мустафа продължава. Чичо Осман се разпитва за виновника:

- Замислял ли си се защо се развеждат след третия път? Защото един път не е достатъчен, защото ако мъжът поиска развод веднъж в гнева си, това не се брои. Но ако си казал "развеждам се" три пъти умишлено, това означава, че си се развел с Асие. На Асие вече не е позволено да бъде с теб.

- Татко, какво говориш? Тя е законната ми съпруга в официалния документ на Република Турция.

- Не викай. Аз говоря спокойно. Асие ще се омъжи за някого за един ден. После ще се разведе и тогава ти пак ще се ожениш за нея. Сега трябва да намерим подходящ младоженец за ролята и да я реализираме. Това е изходът.

В този момент Аслан пристига в къщата на Калели с цветя. Мустафа се обръща и вижда Аслан. Очите на Мустафа са пълни с "кръв". Свивайки рамене, Мустафа се извисява заплашително над Аслан. Мустафа взема цветята от Аслан и го хваща за гърлото.

Тахир и Фатих не могат да откъснат брат си от Аслан.

Асие слага ръце на кръста си и настоява Мустафа да пусне Аслан. Мустафа пуска жертвата си. Аслан крещи, че Мустафа е истински маниак. Асие вдига брадичката си гордо и се връща в къщата.

Чичо Осман поглежда преценяващо към зет си. Сание уверява Асие, че е изцяло на нейна страна. Асие се ядосва, че Мустафа е настръхнал, сякаш той е причината за проблемите им.

Нефес се смее на изражението на лицето на Мустафа, когато е чул какво му предлага чичо Осман. Мустафа моли баща си Осман да не прави такива неща, защото те живеят в модерен свят. Осман строго му отговаря, че такива са правилата. Мустафа му обещава, че ще се нареже на парчета с тъп нож.

Есма съобщава на Али, че ДНК тестът се е върнал. Бащата на бебето на Зейнеп е Тарик. Али се чуди как Генджо успява умело да прикрие следите си.

Хазан се обажда на Есма и ѝ казва, че Ферхат е отвел Тарик някъде. Ферхат поставя Тарик на колене пред гроба на Зейнеп, заплашва го с пистолет и му нарежда да разкаже как са я отвлекли. Как са съсипали нейния и неговия живот.

Тарик спокойно отговаря, че е много трудно да приеме истината. Тарик пита своя "брат" защо Зейнеп е мълчала 15 години. Защо не се е обърнала към полицията преди това. Защо е проговорила едва след толкова години.

Ферхат се замисля за думите му.

Чичо Осман казва на Тахир, че трябва да намерят доверен човек, който ще се съгласи да се ожени за един ден за Асие.

Мустафа се удря по главата и се моли този кошмар да свърши бързо.

Мустафа моли Осман да намери друг начин да го накаже. Осман обаче го уверява, че няма друг начин. Тахир разказва на Асие, че Мустафа е повярвал, че са решили да оженят Асие за един ден и заради това е побеснял.

Сание се смее и казва, че Мустафа трябва да бъде измъчван още малко, а след това Асие да реши какво да прави с него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...