Сериали Eкшън

Специален отряд | S.W.A.T. - втори сезон

Добави коментар

Шемар Мур повежда „Специален отряд“ за втори сезон по AXN

Вдъхновен от телевизионните сериали и хитовия игрален S.W.A.T. от 2003-та с Колин Фарел, най-новата ТВ трактовка посветена на спец частите на американската полиция, пристига в България с втория си сезон.


В главната роля отново е мускулестият красавец Шемар Мур, за когото може да се каже, че му отнема известно време докато стане водеща звезда в телевизионно шоу.

 

Добави описание


В началото на кариерата си Мур работи доста време като барист и модел, преди реклама на GQ да му помогне за първия му ангажимент в сапунената опера „Младите и неспокойните“ (The Young and the Restless). Двадесет и пет години актьорски опит по-късно, го подготвят перфектно за ролята му на Даниел Харелсън – Хондо.

„Работех в кафене в Ню Йорк и нямах никакви пари. Бях тотално разорен. „Младите и неспокойните“ беше първият ми професионален ангажимент и бях изплашен до смърт. Вярвах в себе си и бях достатъчно умен, за да знам колко много не знам. Аз съм изключителен оптимист и никога не забравям откъде съм тръгнал. Животът ми и стъпките ми в кариерата ме подготвиха чудесно за тази възможност.“


Мур толкова много харесва героя си, че си татуира логото на S.W.A.T на предмишницата. Зрителите ще могат да го видят на 16 април от 21:00 по AXN, когато е премиерният епизод на сезон 2. Докато сезон 1 преливаше от сърцераздирателна драма и нон-стоп екшън, за продължението му Мур споделя, че се изкачва на ново ниво.

 

„Нашата запазена марка е екшънът. Появяваме се с нашите огромни камиони и екипировка и взривяваме разни неща. Нямаме еквивалент в телевизията, защото работим с мащабите на игралното кино. После идват и житейските истории на героите и връзките помежду им. Продължаваме да разнищваме наболелите проблеми като емиграцията и етническото напрежение, но без да проповядваме.“


През този сезон зрителите ще имат възможността да се срещнат със семейството на Хондо. Легендарният актьор Оба Бабатунде и Деби Алън ще играят родителите му в сериала. Преживяването да дели една сцена с най-добрите не е никак ново в кариерата на Шемар.

 

Добави описание

 

„Когато приключвах участието си в „Престъпни намерения“, имах невероятната чест Дани Глоувър да изиграе екранния ми баща. Това си беше чиста лудост, каква ти чест!!!“, не крие вълнението си Мур.


А знаете ли в какво са специални „Специалните отряди“ (S.W.A.T. - Special Weapons And Tactics)?

Те са предназначени за изпълнение на опасни операции като:

  • задържане и/или обезвреждане на особено опасни престъпници;
  • предотвратяване на терористични актове;
  • освобождаване на заложници;
  • осигуряване периметър на безопасност срещу снайперисти, по време на визити на държавни лица;
  • осигуряване на поддръжка по време на особени събития.

Добави описание

Не пропускайте премиерата на сезон 2 на „Специален отряд“ на 16-ти април, вторник от 21:00 по AXN.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специален отряд

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Шемар Мур за петия сезон на „Специален отряд“ от 29 март по AXN

Култов “Специален отряд” превзема ефира с премиера по NOVA

Интервю с Шемар Мур