Актуално В програмата

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Добави коментар

Напрегнати моменти, вълнуващи криминални разследвания и много екшън предстоят по NOVA през август с премиерните сезони на два от най-успешните американски сериали.

Новите екстремни приключения на култовия “Специален отряд”, начело с лейтенант Даниел "Хондо" Харелсън, зрителите ще могат да проследят в делничните вечери от 4 август в 22.30 ч. Пред какви предизвикателства ще се изправи „Магнум“ и как ще се развият отношенията му с Хигинс, ще разкрият епизодите на четвъртия сезон от 9 август в 21.00 ч.

В четвъртък от 22:30 ч. борбата на „Специален отряд“ с най-опасните престъпници продължава. Независимо дали се стремят да спрат разрастването на безмилостен наркокартел, да се борят с корумпирана религиозна секта или да попречат на мафиотско семейство да залее улиците с престъпност, опитните полицаи остават винаги верни и отдадени на дълга. Докато професионалните предизвикателства започват да оказват влияние на живота им извън участъка, раздор изправя Хондо срещу властта и повдига въпроси за бъдещето му в полицията в Лос Анджелис.

От 9 август в 21.00 ч. чаровният частен детектив „Магнум“ и екипът му ще се изправят пред още по-заплетени криминални случаи, които ще изпитат до краен предел уменията и отношенията помежду им. Независимо от сложността на ситуацията, едно е сигурно – Томас Магнум, бившият агент от МИ-6 Джулиет Хигинс, Ти Си, Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму ще направят и невъзможното, за да върнат сигурността в Хавай, разкривайки истината около редица престъпения. Сред изобилието от напрегнати моменти в сезона, в който своя режисьорски дебют прави звездата на сериала Джей Ернандес, ще бъде разкрита и развръзката в отношенията между героя му Магнум и вярната му партньорка Хигинс.

През месец август почитателите на криминалния жанр ще могат да проследят и следващите вълнуващи криминални загадки на младия учен „Айнщайн“ в премиерните сезони 2 и 3, които предстои да бъдат излъчени по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „Специален отряд“ от 4 август в 22.30 ч. и „Магнум“ от 9 август в 21.00 ч., както и новите сезони на „Айнщайн“ през август по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специален отряд , Магнум , Айнщайн

Млад гений разплита криминални загадки в премиерния сериал „Айнщайн“

Шемар Мур за петия сезон на „Специален отряд“ от 29 март по AXN

Магнум | Magnum P.I. - втори сезон (Снимки)

Култов “Специален отряд” превзема ефира с премиера по NOVA

Интервю с Шемар Мур

В програмата:

06:20 28.05.2024
Тв програма STAR Channel
07:10 28.05.2024
Тв програма STAR Channel
18:05 28.05.2024
Тв програма STAR Channel
19:00 28.05.2024
Тв програма STAR Channel