Архив Рокади

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Добави коментар

Сашо Диков е получил предложение от bTV да заеме мястото на Росен Петров в телевизията.

Сашо Диков е получил предложение от bTV  да заеме мястото на Росен Петров в телевизията.

Всъщност поканата към него не е да заеме мястото на водещия в публицистичното токшоу "Нека говорят", а да прави свое съвсем ново предаване. То ще се излъчва в неделя в часа на "Нека говорят" и ще се конкурира с "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян по Нова тв, пише  "24 часа".

Ако той приеме предложението, вероятно "Нека говорят", което е външна продукция на "Дрийм тийм" ("Столичани в повече"), ще спре или ще бъде преместено в друго време. Сега негови водещи са Жени Марчева и Михаил Дюзев.

Не е изключено Диков да бъде поканен и за друг тип токшоу, което да води с дъщеря си Петя. Това е един от вариантите, който също се обсъжда от ръководството на телевизията. В момента тя прави предаването за лайфстайл COOL...T, което се излъчва по bTV  в събота от 11 ч.

"Нищо още не се знае, защото нищо не е категорично решено и подписано. Аз сам съобщих за поканата на bTV преди време в предаването си по Нова тв. Ще има новина, когато реша дали да приема", каза Диков пред "24 часа".

Тръгне ли да се мести, известният тв журналист вероятно ще го направи от септември. До средата на юли той има договор с компанията "Телеман" ("Горещо"), която продуцира токшоуто му "ДикOff" по Нова тв в момента.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сашо Диков , Нека говорят , ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

bTV направи предложение на Сашо Диков - юли ще се разбере, дали ще го приеме