Архив Рокади

Вяра Деянова и Денислав Борисов ще водят „Тази сутрин”

Добави коментар

Денислав Борисов, репортер и водещ на bTV Новините и Вяра Деянова, репортер на „Тази събота”, „Тази неделя” и „120 минтути”, ще водят „Тази сутрин” през първата половина на август.

Денислав Борисов, репортер и водещ на bTV Новините и Вяра Деянова, репортер на „Тази събота”, „Тази неделя” и „120 минтути”, ще водят „Тази сутрин”  през първата половина на август. Двамата ще заместят водещия на bTV „Тази сутрин” Антон Хекимян, който излиза в годишен отпуск от 3-ти до 14-ти август.

Денислав Борисов е водещ на сутрешните новини на bTV от февруари 2015 г., както и репортер на bTV Новините и автор на филми и репортажи за bTV Репортерите. Преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в две телевизии. Бил е репортер, водещ на предаване, редактор, водещ на новини, на делничен и на съботно-неделен сутрешен блок.

Вяра Деянова е репортер  на„Тази събота”, „Тази неделя” и „120 минути”, където показва неразказаните истории на интересните герои на нашето време. Зрителите на bTV я познават и от репортажите ѝ в bTV Новините и bTV Репортерите. Преди да стане част от екипа на bTV през 2010 година, трупа журналистически опит в три телевизии и Дарик радио. Има опит и като водещ на съботно-неделен блок, включително в тандем с Денислав Борисов.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Златимир Йочев и Мария Цънцарова са новият екранен тандем в „Тази сутрин“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

bTV ще отбележи 24 май със специално издание на „Тази сутрин“ и емисии новини

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости