Актуално В програмата

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Добави коментар

Най-успешните риалити формати и безкомпромисна публицистика в ефира на Нова тази есен

Най-успешните риалити формати и безкомпромисна публицистика в ефира на Нова тази есен

X Factor, VIP Brother иСъдби на кръстопътв праймтайма на медията, повече време и нови рубрики и лица в Събуди сепрез уикенда

Под знака на музикално шоу №1 в света, провокациите на социализма и безкомпромисната публицистика ще бъде ефирът на Нова тази есен.

От 9-и септември, 9 ч. вечерта започва X Factor.

На 15-и септември, 20.00 ч., врати отваря образцовият дом на VIP Brother. Повече време със „Събуди се” и нова рубрика с Диана Найденова, първите предизборни дебати и завръщането на Люба Кулезич и Сашо Диков са само част от публицистичните акценти.

Публицистика: Новият сезон за „Събуди се” ще започне на 6 септември – с удължено време, нови рубрики и лица.

Мирослава Иванова

Водещата Мирослава Иванова ще буди зрителите за важните теми на деня всяка събота и неделя, вече от 7.00 до 10.00 ч.

Диана Найденова

Към екипа на Събуди се” ще се присъедини Диана Найденова, която ще има своя рубрика – „Карай направо”. В характерния за нея стил, без заобикалки, тя ще проследява хода на предизборната кампания и ще предизвиква кандидатите за власт по необичаен начин – като ги качи в автомобила си и кара направо, с директни и ясни въпроси.

От 10.00 до 11.00 ч., щафетата ще поема Люба Кулезич.

На 6-и септември Нова официално ще даде старт и на предизборните дебати. Всяка събота до старта на предизборната кампания водещите лица на Нова ще провеждат тематични дебати с представители на основните политически сили. В първия уикенд на септември своето завръщане ще направят и форматите на продуцентска къща Телеман – предаването за ничийте съдби  Ничия земяи трите часа безкомпромисни разговори и истории на Сашо Диков в Дикoff. Уикендът 6-7 септември ще отбележи и новия час на обедната емисия на Новините на Нова – от понеделник до неделя, най-важните събития в обедните часове зрителите ще могат да гледат от 12.00 ч.

Предавания & риалити формати: На 8 септември есенният сезон ще започне и за най-успешното женско предаване – На кафе. Същият ден своето завръщане в ефира на медията ще направи и кулинарният тандем Лора и Стоян – всеки делничен ден, веднага след „На кафе”, от 11.30 ч., кулинарното предаванеБон Апети” ще има своите 30 вкусни минути.

X Factor

На 9 септември, 9 часа вечерта, започва третият сезон на X Factor – със специален двоен епизод, който ще ни срещне с първите кандидати за слава. Най-новите музикални таланти ще имат свое запазено място всяка вторник и сряда вечер.

На 14 септември, с нови гости и видео дневници, ще се завърне и предаването на Ани Салич – „Извън новините”. 

VIP Brother

15 септември, точно в 20.00 ч., са датата и часът, в които врати ще отвори най-вълнуващата и провокативна къща – образцовият дом на VIP Brother. Всеки делничен ден от 20.00 ч. предаването ще провокира със своята безпрецедентна концепция, вдъхновена от темата за социализма. През септември, праймтаймът на Нова ще предложи и епизоди на документалното риалитиСъдби на кръстопът”. 

Накрая, но не на последно място – уикенд вечерите през септември ще следват духа на една от най-касовите филмови поредици – Джеймс Бонд. „Казино Роял”, „Спектър на утехата” и премиерата на „Координати: Скайфол” са заглавията, които ще пренасят зрителите в света на Агент 007.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът , Събуди се , Ничия земя , На кафе , Извън новините , ДИКOFF , X Factor , VIP BROTHER

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA