Архив Рокади

bTV направи предложение на Сашо Диков - юли ще се разбере, дали ще го приеме

Добави коментар

Журналистът Сашо Диков обяви преди няколко седмици в ефира на Нова, че е получил примамливо предложение от конкурентната телевизия.

“До средата на юли мисловният ми процес ще бъде усилен, защото ще решавам дали да приема предложението на bTV, каза Сашо Диков пред "24 часа".

Тогава изтича договорът му с продуцентската къща "Телеман" за предаването "ДикOff", което той прави в Нова тв. Журналистът сам обяви преди няколко седмици в ефира, че е получил примамливо предложение от конкурентната телевизия.

"Хубавото е, че има предложения. Може аз да се правя на интересен, да кокетнича, но по-важното е, че вече има реално търсене на качествен журналистически труд. За професията е важно журналистът да има различни варианти, да може да избира. Така че хубавото не е толкова за мен, колкото за колегите, защото подобни предложения водят до по-добри условия", смята Сашо Диков.

Сашо Диков не иска да коментира към коя телевизия го тегли сърцето.

"Благодарен съм на Мартин Карбовски, че обича толкова парите, за да мога да дойда в Нова тв. Благодарен съм и на Ани Цолова, която доказа, че не може журналистът да бъде държан на халката. Виждате докъде доведе това - сега едната телевизия ще предложи, после и другата. Важното е, че пазарът на журналисти се промени", каза Диков.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сашо Диков

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Ани Салич и Сашо Диков - двама водещи в едно предаване ДИКOFF

ДИКOFF, сезон II, епизод 13 - събота, 7 декември 2013

Какво ще видите в ДИКOFF, сезон II, епизод 9

Сашо Диков – безкомпромисен в най-новия проект на Нова ТВ и Телеман – ДИКOFF