Архив Рокади

bTV спря "Шоуто на Слави"

Добави коментар

bTV спря епизода от "Шоуто на Слави" планиран за тази вечер.

bTV  спря  епизода от "Шоуто на Слави" планиран за тази вечер. Това става ясно от надпис, който се появява на екрана, докато тече повторение на старо предаване.

"Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание", пише на него.

"Шоуто на Слави" се излъчва от понеделник до петък между 22:30 и 23:30 часа. По-рано днес Слави Трифонов разпространи отворено писмо към бъдещия парламент. В него той казваше, че им дава две седмици и ако не се занимаят с въпросите на референдума, иницииран от предаването, отива пред Народното събрание на протест.  

В писмо до медиите от пресслужбата на bTV съобщават, че планираният за днес епизод на "Шоуто на Слави" няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се казва още в писмото.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Слави Трифонов

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"