Актуално В програмата

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Добави коментар

Кеворк Кеворкян - гост на заелия времето му Сашо Диков на 7 септември 2014

На 7 септември ще видите Кеворк Кеворкян, Нешка Робева, Кирил Домусчиев, Александър Найденов, Бистра Копанарова, Миролюба Бенатова и Стажанта

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в неделя в ефира на Нова телевизия.

Стажанта се завръща и взема властта. Защо Сашо Диков седна в стола на министър-председателя и какви бяха първите срещи на министрите от служебния кабинет с него – вижте тази неделя по Нова.

Астрологията като точна наука. Ослепителната Бистра Копанарова ще се опита да преведе Сашо Диков през звездите, а между другото ще ни каже и какво ни чака от тук насетне.

Специален разговор с Нешка Робева на най-специалното за нея място – тренировъчната зала. Как се калява духът, кои битки си заслужава да бъдат водени, какво научи от миналото и какво очаква от новите политици?

Светът на Кирил Домусчиев. Първото телевизионно интервю на собственика на „Лудогорец” след паметния мач, който класира отбора за шампионската лига. Небето ли е граница?

Клуб „Богати българи”: Александър Найденов. Наричат го „Майонезения бос”, следят изкъсо любовните му отношения с актрисата Елен Колева, пълнят страници с личните му драми… Какво не знаем за Александър Найденов? С какво той НЕ стана известен, а трябваше? Ще разберете в ДИКOFF.

Миролюба Бенатова представя: Модерните трансформации. Специален проект за хората, които си причиняват болката от висене на куки и рисуване по тялото, за да намерят по-лесно пътя към себе си.

Оригиналът – вместо епигоните. Кеворкян – вместо всички останали. Най-желаният събеседник. Кеворк Кеворкян в ДИКOFF. Гледайте го в 18:00 часа.

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Карали Нана да абортира сина си, защото имала варицела