Актуално Търси се...

Орлин Горанов в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

Добави коментар

Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Горанов ще бъде специален гост в неделното издание на ток шоуто „Търси се“.

Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Горанов ще бъде специален гост в неделното издание на ток шоуто „Търси се“. Какво се крие зад чаровната усмивка, позитивизма и  песните – това ще разкрият най-близките му хора, с които ще го срещнат водещите Меги и Нели.

Зрителите ще видят Орлин Горанов в една друга светлина – като талантлив актьор. За това ще свидетелстват режисьорът Борис Панкин и актрисата Диана Любенова, които ще го опишат като невероятен партньор на сцената. Те ще го провокират да изтанцува кючекът от постановката „Операцията“, а зрителите ще видят и сълзи в очите му, когато рецитира монологът си от „Апокалипсис кога“.

Орлин Горанов  в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

Меги и Нели ще срещнат Орлин Горанов с голямата му любов – неговата съпруга Валя, с която са заедно вече 23 години.

„С него се живее много спокойно и леко. Винаги се прибира с усмивка и е много позитивен. Най-тежките му моменти са, когато загуби родителите си, особено майка му, която почина наскоро“, споделя Валя.

Как се пази любовта в годините толкова силна и как се преживява загубата на много близки хора– самият Орлин ще разкрие в „Търси се“, неделя, 2 февруари от 11.00 часа.

Най-голямата изненада за певецът ще бъде неочакваната среща с дъщеря му Жаклин, която от година живее в Америка.

Орлин Горанов  в „Търси се…” неделя, 2 февруари по bTV

„Баща ми е мой приятел. Знам, че няма нещо, което не би направил за мен“, казва Жаки. „Тя от 11-годишна замина да учи във Виена. Сега е в Щатите. Нейната самостоятелност и успехи ме карат да се гордея с детето си.“, признава с вълнение и самият Орлин.

В „Търси се“ той ще се срещне и с един от най-добрите си приятели сред музикантите – Нелко Коларов. Зрителите ще го чуят да пее опера благодарение на провокацията на оперната певица Еделина Кънева.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Орлин Горанов

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“