Актуално Търси се...

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

• • Добави коментар

Бременната в седмия месец актриса Искра Донова ще бъде откровена за трудния си път до желаното дете в предаването „Търси се…“ тази събота (28 октомври) от 16:00 ч. по bTV. „

„Много съм мислила за първата среща с бъдещото ни дете. Всеки път, когато се замисля за този момент, мога да се разрева. Мисля, че ще бъде най-щастливият миг в живота ми, и нямам търпение да се случи“, признава звездата от „Скъпи наследници“.

Меги и Нели ще срещнат Искра с най-скъпите ѝ приятели, които са били до нея в този 5-годишен път до майчинството. Едни от тях са актрисите Деляна Хаджиянкова, Елизабет Радева и Йоана Темелкова.

Изключително емоционална ще бъде срещата с лекарката, която помага на Искра да сбъдне мечтата си и в момента проследява бременността ѝ – д-р Анна Богданова.

„Имаше момент, в който някак си се предаде и каза, че ще поеме глътка въздух преди да поеме отново по този път. Но аз ѝ бях казала, че през 2023 г. тя ще бъде бременна, просто трябва малко търпение“, споделя д-р Богданова, която става и много близка приятелка с актрисата.

Нели и Меги ще срещнат Искра и с нейната сестра Ива Донова, която преди няколко седмици стана майка.

„Мечтала съм един ден двете да сме бременни и ето, че ще отглеждаме децата си заедно“, ще сподели Искра пред Нели и Меги.

Каква майка ще е актрисата ще каже и нейният брат Андрей, който също като сестра ѝ живее в чужбина.

Оказва се, че най-щастлив от предстоящото чудо в живота на актрисата е нейният съпруг Жеко, с когото са заедно от много години.

„Много е готино да видиш партньора си толкова щастлив. Някак си толкова беше горд, когато разбрахме! Просто беше станал 3 метра висок! Все едно върти планетата!“, споделя емоциите на бъдещия татко актрисата.

Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността ѝ идва след първия опит инвитро. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники.

„Най-важното, според мен, е да се съхраниш ти заедно с партньора ти като двойка и като екип. Нещо, което според мен понякога липсва в българските клиники. Те обикновено наблягат на жената, а мъжа го игнорират“, ще сподели очарователната актриса.

Не пропускайте емоционалното гостуване на Искра Донова в „Търси се“ – тази събота (28 октомври) от 16:00 ч. в „Търси се…“ по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“