Актуално Търси се... ТВ анонси bTV

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

• • Добави коментар

Стойко Сакалиев за трудния път към победата над болестта на дъщеря си – тази събота в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV. Зрителите ще видят и романтичното обяснение в любов между Стойко и съпругата му Габриела.

Стойко Сакалиев в „Търси се“

Стойко Сакалиев в „Търси се“

© bTV

Тази събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV специален гост на очарователните Нели и Меги в най-уютното и предразполагащо за лични откровения телевизионно студио – това на „Търси се…“ – ще бъде Стойко Сакалиев.

За първи път зрителите ще видят и дъщерята на футболиста – Любомира, която тази година успя да пребори тежко онкологично заболяване. С много сълзи на очи, двамата ще разкажат за трудната битка, през която преминава младото момиче, и как тази болест успява да ги сближи по нов начин.

Любомира, Стойко

Любомира, Стойко

© Любомира

Тази година наистина се оказва най-щастливата за футболиста, след като през лятото сключва брак с голямата си любов Габриела. Двамата се срещат в най-трудния момент – именно когато диагностицират дъщерята на Сакалиев с тежката диагноза.

„Ние сме сродни души. Габриела е велик човек за мен!“, откровено и през сълзи ще сподели Стойко пред Меги и Нели. „Още преди да се родя, съм си избрала да бъда с теб!“, романтично ще признае емоциите си съпругата на футболиста – Габриела.

За приятелствата, болките, сълзите и пророческите сънища на Стойко Сакалиев – откровено само в „Търси се...“ в събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: