Актуално Търси се...

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

Добави коментар

Chef Илиан Кустев за големия триумф след най-трудния период в живота си – тази събота в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV

Chef Илиан Кустев, който е част от колоритното жури в осмия сезон на „MasterChef“, ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“ тази събота (7 октомври) от 16:00 ч. по bTV.

За първи път зрителите ще опознаят много отблизо личния свят на един от любимците в кулинарното шоу. Chef Кустев ще признае, че пътят му дотук изобщо не е бил лесен, а най-големите си трудности е изживял по време на пандемията. Тогава майка му се разболява тежко, а той е принуден да затвори и ресторанта си.

„Не знаех накъде да поема, нямах път, нямах нищо!“, ще сподели Илиан пред очарователните водещи Меги и Нели. Преди няколко години той остава съвсем сам, след като родителите му си отиват от този свят.

Топ готвачът ще признае, че посвещава журирането си в „MasteChef“ на своята майка. „Успях да продължа напред заради това, че имам дъщеря, за която винаги трябва да съм на линия“, допълва той.

Меги и Нели са подготвили и много изненади за Chef Кустев. От колегите си в предаването той ще бъде предизвикан да изяде парче пица, въпреки че отдавна е отказал въглехидратите. В студиото пица ще му донесе лично неговия колега и приятел – Chef Радо Кирязов.

Една от най-емоционалните срещи ще бъде с певицата Маргарита Хранова, която ще влезе в студиото на „Търси се…“, за да изненада лично Илиан. Оказва се, че първата работа на младия Кустев е била в семейната автомивка на певицата. Към какви спомени ще се върнат двамата – не пропускайте да разберете тази събота (7 октомври) от 16:00 ч. в „Търси се“ по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“