Актуално В програмата

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Добави коментар

Първото телевизионно интервю на водещата Мира Добрева след 7-дневната кома – ексклузивно в „Търси се…“! Тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV за пръв път в телевизионен ефир обичаната водеща ще сподели какво точно се случи с нея преди два месеца.

След тежък перитонит Мира получава усложнения и изпада в кома за седем дни. „Спомням си само, че започнах да казвам „Отче наш“ и стигнах до половината“, откровено ще разкрие тя пред водещите Нели и Меги.

За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно ще разкаже дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея. „Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично“, с огромно вълнение ще сподели Лора.

Майката на Мира – Снежана – ще сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент.

Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с песен, посветена, записана и изпята специално за нея.

През сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг: „От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен“.

Баба Дора – една от любимите столетници на Мира – ще разкаже за таланта ѝ да влиза в сърцата на възрастните хора и ще ѝ благодари, че дава смисъл на живота ѝ в тези последни години.

Тези и още невероятни емоции ще видят зрителите на „Търси се…“ – тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV