Актуално Търси се...

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Добави коментар

Емблематичното токшоу на bTV „Търси се…“ се завръща с нов сезон от 16 септември (събота).

Зрителите ще съпреживяват най-вълнуващите истории на известните личности в запомнящи се лични изповеди вече всяка събота от 16:00 ч. Водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева ще навлизат още по-дълбоко в душите на гостите си, а в първия брой от новия сезон срещу тях ще седне журналистът, продуцент, писател и пътешественик Георги Тошев.

Преди няколко месеца той губи майка си, с която винаги е имал силна и специална връзка. Преминавайки през най-болезненото събитие в живота си, той ще си спомни за силата на майчината любов. Авторът на документалната поредица „непознатиТЕ“, която се завръща с 15. сезон от 24 септември (неделя) в 11:00 ч. по bTV, ще сподели откровено и за болката от това да не бъде до майка си в последния ѝ дъх.

„Аз загубих и двамата си родители, а имах много неща да им кажа. Не съм бил достатъчно смел, не съм бил достатъчно категоричен да кажа важни неща на родителите си. Затова мога да дам съвет: „Казвайте повече неща на хората, които обичате, когато са сред вас! Неказаното винаги тежи!“, ще сподели Георги Тошев пред Нели и Меги.

Водещите ще го срещнат с най-близките му хора – сестра му Марияна и нейните деца, за които Жоро е като баща. Марияна ще върне брат си към детските им години, когато Жоро е бил болнаво дете и е гледал как другите деца играят навън само през прозореца. „Тогава баща ни му сглоби един куклен театър в стаята. И мисля, че така той заобича от дете театъра“, разказва сестрата на журналиста.

Вълнуваща ще бъде срещата и с актрисата Мария Бакалова, която ще нарече Жоро свой ментор. „Той е човек, когото мога да припозная не само като приятел, но и като баща, учител, ментор“, казва холивудската звезда. Тя ще го предизвика да изпее песен на „ABBA“ в студиото на „Търси се…“.

За дългогодишната си близост с журналиста ще говори и кореспондентът на bTV Десислава Минчева – Раул, с която са свързани още от студентските си години, както и още един близък приятел оттогава – Цветомир Лазаров.

Не пропускайте емоционалното гостуване на Георги Тошев в „Търси се…“ – тази събота (16 септември) от 16:00 ч. по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“