Актуално Търси се...

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV

Добави коментар

Успешната българска актриса и холивудска звезда Мария Бакалова ще бъде специален гост в „Търси се…“ тази събота (30 септември) от 16:00 ч. по bTV. Пред водещите Нели и Меги тя ще повдигне завесата на личния си свят, както никога досега.

Ексклузивно пред bTV родителите на Мария – Вълчо и Румяна, ще дадат първото си телевизионно интервю. По време на емоционалната среща ще стане ясно, че двамата са чакали раждането на дъщеря си цели 15 години и винаги са били нейна опора. „Това са 15 години, в които всеки ден се надявах да стане чудото. Благодаря ѝ, че я има, че избра мен за своя майка и се появи в живота ни“, ще сподели Румяна, с което ще просълзи младата актриса.

Разтърсваща ще се окаже и срещата с любимия ѝ – Валери Григоров, който ще разкаже как един сън е бил поводът за първата им среща. На свой ред Мария ще направи трогателно признание: „Усещам как ме е грижа за някого и там няма его. Може би това е чистата любов – да поставиш някого пред себе си“.

За първи път зрителите на bTV ще чуят уникалното изпълнение на Мария на една от любимите ѝ странджански песни. Това ще се случи по заявка на нейните близки приятелки – Ваня Щерева и дъщеря й Мила Робърт.

Актьорът Юлиян Костов пък ще я предизвика да рецитира любимото си стихотворение, а личният прочит на Бакалова на емблематичните стихове на Христо Фотев ще предизвика още едно просълзяване – този път у водещите Меги и Нели.

Гледайте емоционалния епизод на „Търси се…“ с Мария Бакалова – тази събота (30 септември) от 16:00 ч. по bTV!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“