Актуално В програмата

Опит за бягство от затвора и скрита камера в „Столичани в повече”

Добави коментар

Миленков и Швабата с опит за бягство от затвора, искат Пацо да им ставне съучастник

В новия епизод на комедийната драма „Столичани в повече” на 16 април от 21:30 часа, зрителите ще видят продължение на заседанието на партия „Елит”. Яна, която в миналия епизод се вмъкна в залата, ще се настани удобно и ще започне да изпълнява мисията си. По време на разискването на идеите на депутатите около новия закон, Яна ще успее да направи скрита камера. Клипчето ще попадне в ръцете на Пепи, който ще иска да го пусне в интернет пространството, но ще срещне неодобрение от страна на Андрей.

Опит за бягство от затвора и скрита камера в „Столичани в повече”

В същото време в затвора ще се подготви бягство. Миленков и Швабата ще бъдат на една крачка разстояние от своето избавление, но в последния момент планът им ще се обърка. Те ще трябва да прибегнат до помощта на техния съкилийник Пацо, когото ще се опитат да убедят да им съдейства и стане техен съучастник. Какво ще бъде неговото решение и дали Миленков и Швабата ще успеят да се радват на свободата си, зрителите ще разберат на 16 април от 21:30 часа по bTV.

Опит за бягство от затвора и скрита камера в „Столичани в повече”

Междувременно Йордан ще се опита да привлече Гълъбина на своя страна и ще продължи да я убеждава, че Пацо е жив. След първия категоричен отказ от страна на Гълъбина да му съдейства, Лютов ще смени подхода си и ще използва друг метод, чрез който да ѝ повлияе. Дали усилията на Йордан ще дадат резултат и ще реши ли Гълъбина да му съдейства ще стане ясно в новия епизод утре вечер в ефира на bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“