Сериали Романтични

Опасно изкушение | Yasak Elma

Добави коментар

Ендер Аргун е влиятелна жена във висшето турско общество, тъй като е съпруга на богатия Халит Аргун. От друга страна, Йълдъз Йълмаз е обикновено, но амбициозно момиче с желание да бъде богата и заможна. Желанието ѝ се сбъдва, когато Ендер се обръща към нея с план, който ще промени. не само живота на Йълдъз, но и този на сестра ѝ Зейнеп.

Хитовата поредица ”Опасно изкушение” до момента има четири сезона и 110 епизода по 130 минути в турския ефир. Тази есен се очаква да започне новият пети сезон на сериала.

Главните роли са поверени на Севда Ергинджи, позната на българската публика като Айше от "Черна роза", Онур Туна познат като д-р Ферман от "Доктор Чудо", Еда Едже, Шевал Шам позната като Йълдъз от "Приказка за Бодрум" и Талат Булут познта от "Да върнеш времето назад". В сериалът участват още Шафак Пекдемир, Баръш Кълъч, Несрин Джавадзаде и много други.

Текст от potv.bg

Историята:

Зейнеп (Севда Ергинджи) и Йълдъз (Еда Едже) са две сестри, които живеят заедно в Истанбул. Въпреки че са сестри, те са напълно различни една от друга.

Зейнеп е красиво момиче, което се придържа към моралните си ценности и работи като помощник-управител. Когато фирмата, в която работи, е поета от друга компания, тя започва да работи заедно с младия бизнесмен Алихан (Онур Туна). Алихан е арогантен, хладнокръвен, сериозен и богат. Още от първия му ден в компанията Алихан и Зейнеп се карат като котка и куче. Нито един от двамата не прави крачка назад. Алихан харесва начина, по който се държи Зейнеп, и започва да изпитва чувства към нея.

Текст от potv.bg

От друга страна, Йълдъз мечтае да има богат живот. За да се сближи с богатите хора, тя работи като сервитьорка в известен ресторант. Среща се с богат мъж и се стреми да се омъжи за него, за да може да избяга от живота си с ниски доходи. В крайна сметка обаче разбира, че приятелят ѝ няма никакво намерение да се ожени за нея.

Животът на Йълдъз се променя драматично, когато получава предложение за работа от кралицата на висшето общество Ендер (Шевал Шам).

Ендер е красива жена на средна възраст, която е омъжена за уважавания бизнесмен Халит (Талат Булут). Ендер е третата съпруга на Халит и живее в голяма луксозна къща заедно със сина си и двете си доведени дъщери. Ендер и Халит се преструват на щастлива двойка пред другите хора, но в действителност те не се обичат. Когато са сами, те не се уважават и постоянно се карат.

Текст от potv.bg

Ендер иска да се разведе със съпруга си, без да загуби социалния и финансовия си статус в обществото. Тя знае, че съпругът ѝ е много умен. Преди това Халит се е женил два пъти и се е развеждал със съпругите си, без да им изплаща никаква издръжка или обезщетение. Ендер не иска да бъде в същото положение като бившите съпруги на Халит. По тази причина тя прави план и наема Йълдъз.

Според плана на Ендер Йълдъз ще работи като асистент на Халит в компанията. Тя ще направи всичко възможно да съблазни Халит и да има връзка с него. По този начин Ендер ще обвини съпруга си в изневяра и ще получи високо обезщетение в съда. В крайна сметка Йълдъз приема предложението на Ендер, но и тя има свои собствени планове. Решението ѝ ще се отрази не само на нейния живот, но и на този на сестра ѝ Зейнеп.

Текст от potv.bg

Персонажи

Текст от potv.bg

Халит (в ролята Талат Булут): Халит е един от най-богатите бизнесмени в Турция. Той е женкар, който харесва красотата и младостта. Той планира всичко и никога не дава издръжка на бившите си съпруги, въпреки че изневерява на всички тях.

Текст от potv.bg

Ендер (в ролята Шевал Шам): Ендер е красива жена, която се ползва с добро име във висшето общество. Тя е омъжена за Халит и има син. Обича парите и властта и иска да запази богатия си живот, дори ако се разведе със съпруга си.

Текст от potv.bg

Алихан (в ролята Онур Туна): Алихан е млад бизнесмен и красивия принц за много момичета. Той е перфекционист, неуморим и хладнокръвен. Доверява се на малко хора в този живот и никога не прощава грешки в бизнеса си.

Текст от potv.bg

Йълдъз (в ролята Еда Едже): Йълдъз мечтае да има богат живот, като се омъжи за богат мъж. Тя се възхищава на висшето общество и лукса. Толкова е амбициозна, че може да направи дори неетични неща, за да осъществи мечтите си.

Текст от potv.bg

Зейнеп (в ролята Севда Ергинджи): Зейнеп е красиво момиче, което се придържа към моралните си ценности. Тя е естествена, невинна, честна, идеалистка и трудолюбива. Тя не може да търпи несправедливости.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...