Сериали Романтични

Богатите също плачат | Los ricos también lloran

Добави коментар

Класическата любовна история, разказана по нов и модерен начин - Богатите също плачат

Мариана Виляреал (Клаудия Мартин) е смирена млада жена, израснала в бедност и лишения, чиято съдба се преобръща на 180 градуса, след като по случайност спасява живота на Алберто Салватиера (Гилермо Гарсия Канту) – един от най-влиятелните бизнесмени в Мексико. В знак на благодарност, той решава да отвори вратите на дома си за нея, превръщайки я в равноправен член на семейство Салватиера.

В луксозното имение Мариана се запознава със сина на Алберто – Луис Алберто (Себастиан Рули) – един от най-желаните ергени в страната, известен с бохемския си начин на живот и безбройните си авантюри. Верен на стила си, първоначално той се опитва да съблазни скромната девойка, но впоследствие намеренията му стават сериозни и между двамата се заражда красива любовна история.

Поредицата е римейк на едноименния мексикански сериал от 1979 г., наредил се сред най-награждаваните, продавани и превеждани латиноамерикански новели на всички времена. През 2022 г. телевизионният гигант „Телевиса“ се заема със задачата да заснеме съвременна адаптация на вечния хит с Вероника Кастро и Рохелио Гера, като главните роли в новата версия са поверени на младата актриса Клаудия Мартин, добре позната на българските зрители с превъплъщението си на Марина в „Без твоя поглед“, и секссимвола на мексиканското кино и телевизия Себастиан Рули („Руби“, „Срещу вълните на живота“, „Изпепеляваща страст“). Автор на оригиналния сценарий е кубинската писателка Инес Родена.

60-те епизода на „Богатите също плачат“ (2022 г.) задържат вниманието средно на 1 500 000 зрители пред екраните в Мексико, като химията между Клаудия Мартин и Себастиан Рули се оказва ключова за феноменалния успех на новата версия на легендарната история. Специално участие в теленовелата има и българската актриса Добрина Кръстева, позната на зрителите с ролите си в редица хитови мексикански поредици като „Италианската булка“, „Непокорните“, „В името на любовта“ и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...