Сериали Драми Сериали Романтични

Златно момче | Yalı Çapkını

1 коментар

В "Златно момче" Халис Ага, патриарх на една от авторитетните фамилии в Газиантеп, решава да ожени непокорния си внук Ферит, за да го вразуми.

В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир) – богат наследник на знатна бижутерска фамилия, който с лекомисленото си и фриволно поведение, както и с безбройните си авантюри, докарва до отчаяние цялото си семейство. За да даде урок на внука си, винаги поставящ пороците над здравия разум, дядо му Халис Ага решава да го ожени за скромно момиче от своя роден край, което да се опита да го вкара в правия път.

Новината, че Халис Корхан търси булка за внука си, бързо се разпространява сред съгражданите му в анадолския град Антеп, където патриархалните порядки са на почит, а думата на главата на семейството – закон. Избраница на фамилия Корхан става Суна от семейството на алчния Кязъм, чиято единствена надежда да забогатее е задомявайки двете си красиви дъщери за заможни съпрузи. Въпреки че първоначално своенравният Ферит категорично се противопоставя на волята на дядо си да се „обремени“ толкова млад, той остава приятно изненадан от атрактивния външен вид на сестрата на Суна – Сейран (Афра Сараджоолу) – и намеква, че предпочита нея за своя съпруга.

Бракът е уреден, а животът на младата девойка претърпява пълен обрат, когато влиза като снаха в дома на семейство, изпълнено с тайни, интриги и лъжи. Какво ще последва, когато на прага на първата брачна нощ Ферит запознае Сейран с жената, с която няма намерение да прекрати своята дългогодишна неангажираща авантюра? Дали бедното момиче от Антеп ще се съгласи на примамливото предложение на съпруга си да живее в охолство, прикривайки похожденията му? Възможно ли е нескритата неприязън помежду им да прерасне в красива любовна история?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!