Актуално Какво ще се случи...

Селим е „луд от любов“: „Опасно изкушение“ с.6, еп.59 (bTV) – какво ще се случи

Добави коментар

Селим иска да си отмъсти, но е объркан защото е луд от любов по Кумру. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 59 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

Бременна ли е Кумру?: „Опасно изкушение“ с.6, еп.60 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

Бременна ли е Кумру?: „Опасно изкушение“ с.6, еп.60 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз има проблем с Халит Джан в училище, но някой ще ѝ се притече на помощ и реши проблемът. На Кумру ѝ се гади, дали не...

В сезон 6, епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру ревнува Селим от Зейнеп. Йълдъз вижда как Дуан прегръща Джулия. Дали двамата не продължават да се виждат?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.59 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 ноември 2023 по bTV.

Йълдъз търси сметка на Ендер, на чия страна е, дали на нейна, на Джулия или Хандан.

Йълдъз има проблем с Халит Джан, защото децата в училище го тормозят заради многото му бащи. Дуан ѝ предлага помощ, но тя го праща при Джулия.

Селим иска да си отмъсти, но е объркан защото обича Кумру.

Джулия постепенно и търпеливо се опитва да накара Дуан да се върне при нея.

Йълдъз отива при Ендер и ядосана я пита, на коя страна е тя: на нейна, на Джулия или Хандан.

-Говориш така, все едно не ме познаваш, скъпа! Аз съм винаги и единствено на своя страна!

Йълдъз настоява да ѝ каже, дали е уредила среща между Дуан и Джулия. Ендер обяснява, че тя си гони целите и ако сестра ѝ Зейнеп я е била подкрепила с бизнеса с камъните, това е нямало да се случи. Тя просто се е срещала с различни хора, за да продаде акциите си, защото няма друг изход и по-тази причина се е срещнала с Дуан и Джулия.

Йълдъз се ядосва, че само защото сестра ѝ не е взела нейната страна, тя е взела вражеската, но тя не се изненадва, защото я познава и знае, че тя си е такава.

-Ти, не ме слушаш и не искаш да ме разбереше, аз си гоня целите и мисля за бизнеса си! Пък Джулия е твой враг не мой! А и след като Дуан ти е толкова скъп, защо продължаваш да се инатиш и отлагаш сватбата?

Йълдъз ѝ отговаря, че този път иска да го обмисли, защото хората са казали „Три пъти мери, един път режи!“. Ендер отвръща, че може да ѝ пожелае само едно: Успешно мерене!

В този момент влиза Джанер и казва на сестра си, че е събрал куфарите. Йълдъз ги пита, да не би да бягат. Ендер отговаря, че толкова мрази хората и е писнало от тях, че е решила да се махне за два дена и погрижи за себе си. Йълдъз си говори сама, че Ендер е надробила кашата и сега спокойно си заминава на СПА.

Емир ядосан се обажда на Туче и я пита, дали умишлено му е казала, че Джулия си има гадже. Двамата се карат. Емир се оплаква на Йълдъз и я пита, какво да прави, а тя го съветва да не ѝ се обажда, да си знае цената, нека тя първа му се обади. Същият съвет Джулия дава на Туче.

Мете събира информация да това, кой е Ата и докладва на Дуан, че е добре обезпечен, има нощен клуб, баща му се занимава с текстилен бизнес. Дуан пита, дали има връзка, Мете му отговаря, че няма сериозна връзка. Дуан му нарежда да продължава да го следи и не изпуска от очи.

Седаи казва на Йълдъз, че Халит Джан плаче по път за училище, но не иска да му разкаже какво е станало, но май някакви деца го тормозят. Йълдъз му казва, че днес ще отиде тя да го вземе от училище, за да се опита го поразпита и разбере какво е станало.

Йълдъз взема Халит Джан от училище, той я пита колко бащи има. Йълдъз му отговаря, че има един баща и това е Халит Аргун, на който е и кръстен. Но, когато батко Чаатай го е опознал много го е обикнал, а и той го е обикнал и сам решил да нарича татко.

-А, бате Дуан?
-Бате Дуан е таткото на Йълдъз Су! Той те обича колкото обича и нея! В това няма нищо лошо.

Халит Джан пита майка си, защото тогава му се подиграват в училище. Йълдъз му казва, че няма да позволи повече да му говорят така.

Селим се среща с Джулия и ѝ признава, че знае, че търсят отмъщение, но той обича Кумру и на моменти е объркан, а и той е разпитал Кумру и тя нищо не знае за това, което вършат родителите ѝ.

-Ти, май си луд от любов по това момиче?! – казва Джулия.
-Май да! – признава си Селим.
-Добре, продължавай! – казва Джулия.
-Виж, все още съм ѝ сърдит, но знам, че ме обича и не би искала да страдам!
- Значи спираме и ти се помиряваш с Хандан и Дуан!
-Не, продължаваме по плана, защото днес отново са завели поредното дело срещу мен, зад което съм сигурен, че стоят те!

Джулия предупреждава брат си да контролира чувствата си към Кумру.

Вечерта Кумру отива в дома на Йълдъз уж да види сестра си, но се заяжда и разпитва Зейнеп, дали се вижда със Селим.

Асуман, която също е там, им казва, че и двете са глупачки, че са карат за този висок мъж с малък ум, при това не достатъчно богат.

Джулия постепенно и търпеливо се опитва да накара Дуан да се върне при нея. Тя му се обажда и му казва, че много ѝ липсва, и го кани при себе си. Дуан се колебае малко, но отказва. Джулия му казва, че е страхливец, щом се страхува от Йълдъз, и му затваря.

-За днес ти стига толкова! Лека-полека ще се отчуждиш от Йълдъз! – говори си сама Джулия.

На закуска Дуан разпитва Кумру, дали снощи е видяла Йълдъз. Кумру отговаря, че не е видяла, защото имала проблем с Халит Джан. Дуан се опитва да се обади на Йълдъз, но тя не му вдига.

В същото време Йълдъз е при директорката на училището, в което учи Халит Джан и ѝ разказва за проблема. Директорката обещава да говори с родителите на децата, които се подиграват на сина ѝ.

Дуан отново се обажда на Йълдъз, а тя му вдига разстроена и му казва, че някакви деца са се подигравали на Халит Джан. Дуан предлага да дойде с нея в училище, за да ѝ помогне, а тя го праща отново при Джулия.

По-късно Дуан отива при Йълдъз и докато си говори с нея, Айсел влиза с две торби и казва, че г-н Ата е пратил подаръци за децата, защото сутринта като е довел Мелис да си играе с Халит Джан е дошъл с празни ръце.

Чувайки това Дуан ядосан пита Йълдъз, дали Ата идва всеки ден в дома ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Селим умира! „Опасно изкушение“ с.6, еп.69 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...