Актуално Какво ще се случи...

Срещат ли се Дуан и Джулия?: „Опасно изкушение“ с.6, еп.58 - какво ще се случи

Добави коментар

Кумру ревнува Селим от Зейнеп. Йълдъз вижда как Дуан прегръща Джулия. Дали двамата не продължават да се виждат?... Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

Срещат ли се Дуан и Джулия?

Срещат ли се Дуан и Джулия?

© Опасно изкушение
Селим е „луд от любов“: „Опасно изкушение“ с.6, еп.59 (bTV) – какво ще се случи

Вижте повече

Селим е „луд от любов“: „Опасно изкушение“ с.6, еп.59 (bTV) – какво ще се случи

Селим иска да си отмъсти, но е объркан защото е луд от любов по Кумру. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 59...

В сезон 6, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея. Дали Селим е с Кумру само, за да си отмъсти или има нещо друго?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.58 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 ноември 2023 по bTV.

Дуан търси сметка на Йълдъз, когато вижда Ата в къщата на Йълдъз.

Кумру уверява Хандан, че е преодоляла раздялата със Селим.

След като Зейнеп и Хандан отказват на Ендер да спонсорират бизнеса ѝ, тя предлага сделка на Джулия. Джулия я приема!

Кумру ревнува Селим от Зейнеп.

Йълдъз вижда как Дуан да прегръща Джулия.

Дуан търси сметка на Йълдъз, когато вижда  Ата в къщата на Йълдъз.

Дуан търси сметка на Йълдъз, когато вижда Ата в къщата на Йълдъз.

© Опасно изкушение

Ата е в къщата на Йълдъз с дъщеря си, Йълдъз се интересува извън диджейството какво работи. Той ѝ отговаря, че понякога свири, но му е писнало, защото идват много хора. Йълдъз е любопитна, защо Ата се е развел, а той казва, че това е дълга история и тъкмо започва да ѝ разказва, когато пристига Дуан, виждайки Дуан Йълдъз започва да флиртува с Ата.

Дуан ги поздравява, а Йълдъз казва на Ата, че Дуан е бившият ѝ съпруг и представя Ата на Дуан. Ата казва, че е бащата на Мелис и предполага, че той е бащата на Йълдъз Су и Халит Джан. Йълдъз се намесва и казва, че само на Су, а след това ще му разкаже историята. Айсел идва да вземе Йълдъз Су, защото е време да си ляга, а Йълдъз казва на Дуан, че е дошъл в неподходящ момент, защото дъщеря му трябва да си ляга. Дуан вика Йълдъз отвън, за да поговорят. Той ѝ търси сметка като я пита, кой е този мъж и откъде се е появил. Йълдъз му отговаря, че както Джулия се е появила от нищото, така е станало и с Ата. Йълдъз пояснява, че е довел дъщеря си да си играе с Халит Джан. Дуан се ядосва, защо Ата не оставил дъщеря си и не си е тръгнал, няма ли си работа. Йълдъз отговаря, че е много богат и има няколко петролни кладенеца…

-Какво, ядоса ли се?
-За какво да се ядосвам? А и вие г-жо Йълдъз, нали сте моя асистентка, не трябва ли да сте пред мен в офиса?

Йълдъз му отговаря, че го е уредила и днес ще се запознае с новата си секретарка.

-Ата, ще си тръгне! – бесен е Дуан.
-Поканих го да спи у нас, но както и де е?! – шегува се Йълдъз.
-Йълдъз, не ме нервирай, знаеш какво има на предвид! – казва Дуан и си тръгва бесен.

Ата оставя дъщеря си да си поиграе с Халит Джан и ѝ казва, че ще мине към шест да я вземе. Йълдъз изпраща Ата, а той и предлага да заведат децата някъде за уикенда, защото знаел много готини активности за деца. Йълдъз казва, че ще помисли върху предложението му.

Кумру уверява Хандан, че е преодоляла раздялата със Селим.

Кумру уверява Хандан, че е преодоляла раздялата със Селим.

© Опасно изкушение

Кумру отива да вида как е майка ѝ. Хандан пита дъщеря, какво се е случило, защото сияе, Кумру я успокоява, че няма нищо. Хандан се интересува, дали онзи лекар не ѝ звъни, за да я притеснява.

-Мамо, няма такова нещо…
-Не знам, беше в депресия, тъжна…
-Така беше, но няма цял живот да страдам за Селим! Тъгувах, но ми мина!
-Ето, това е моето момиче, той и без това не беше за теб, трябва да си с подходящия човек! Да си щастлива! Ти, знаеш ли, че половината от парите на вуйчо ти останаха за Зейнеп?!

Кумру моли майка си да не ѝ говори за Зейнеп. Хандан ѝ казва, че Зейнеп не е решила какво ще прави с наследството - може да ѝ даде половината от парите, а другите мислила да дари.

-Мамо, коя е тя, с кой пари се прави наважна?! Те са луди цялото ми семейство!
Дуан отива в офиса и е изненадат от новата си асистентка, която Йълдъз му е намерила – пълничка невзрачна жена.

Дуан отива в офиса и е изненадат от новата си асистентка, която Йълдъз му е намерила – пълничка невзрачна жена.

© Опасно изкушение
Зейнеп, Ендер

Зейнеп, Ендер

© Опасно изкушение

Ендер пристига в къщата на Йълдъз. Йълдъз е изненадана, че е дошла, а тя ѝ казва, че е дошла да се посъветва за нещо с Зейнеп.

-Ей, веднага надуши парите! – досеща се Йълдъз.
-Няма такова нещо, искам да я спечеля за бизнеспартньор! – отговоря Ендер.

Ендер говори направо със Зейнеп, че иска да я направи съдружник в бизнеса си със скъпоценни камъни, но Зейнеп ѝ отговаря, че тя е против бизнеса със скъпоценни камъни, защото в Африка умират деца от глад.

Йълдъз си мисли, че Селим и Джулия са любовници

Йълдъз си мисли, че Селим и Джулия са любовници

© Опасно изкушение

Йълдъз отива в болницата, за да говори със Селим, и чува как асистентката на Селим казва на рецепционистката да му предаде, че г-жа Джулия го е търсила и трябва спешно да ѝ се обади. Йълдъз си мисли, че Селим и Джулия са любовници и се прибира, като казва на Седаи да се обади на Емир, който е в имението при Туче, за да я разпита, дали е истина.

Емир пита директно приятелката си, но тя не знае за Селим и му казва, че в живота на Джулия няма човек с това име. Научавайки всичко това, Джулия казва на Туче да предаде на Емир, че Йълдъз може да бъде спокойна, защото Джулия си има ново гадже и ще се срещне с него тази вечер в хотела.

Като чува, че това е хотелът на Дуан, Йълдъз решава вечерта да отиде, за да види дали Джулия и Дуан не се срещат.

Дуан е изненадан да види Джулия

Дуан е изненадан да види Джулия

© Опасно изкушение

В същото време Ендер се обажда на Дуан и му казва, че е принудена да продаде акциите от холдинга, защото има някой трудности с бизнеса след като Енгин почина, но преди да ги продаде иска да се посъветва с него и му предлага да се видят тази вечер в хотела му, ако му е удобно. Дуан отговаря, че тази вечер няма работа и ще дойде. Ендер му казва, че ще го чака в ресторанта.

Действието прескача Дуан отива в хотела, за да се срещне с Ендер, но е изненадан да види Джулия.

-Ти какво правиш тук? – пита ядосан Дуан.

Действието се връща назад и разбираме, че след като Зейнеп и Хандан отказаха на Ендер да спонсорират бизнеса ѝ, тя предлага сделка на Джулия. Ако тя стане неин спонсор, Ендер ще ѝ помогне да раздели Дуан и Йълдъз завинаги. Така двете правят план

Действието се връща в настоящето. Джулия се държи изненадано, когато го вижда. Джулия го прегръща и му казва, че ѝ е липсвал, а в този момент в ресторанта влиза Йълдъз.

-Какво става тук? – пита Йълдъз.
-Йълдъз! – изненадан е Дуан да види точно Йълдъз.
-Писна ми от теб! – казва бясна Йълдъз и излиза от ресторанта. Дуан се опитва да я спре и да ѝ обясни, но Йълдъз ядосан си тръгва.

Дуан пита Джулия какво цели, дали с Ендер са се обединили и искат да го скарат с Йълдъз. Джулия казва на Дуан, че е дошла да на среща с Ендер, за да говорят за акциите. Тогава пристига Ендер и потвърждава, че е извикала и двамата, защото иска да продаде акциите си.

Кумру ревнува Селим от Зейнеп.

Кумру ревнува Селим от Зейнеп.

© Опасно искушение

Кумру е със Селим и му казва, че иска винаги да е така да са далече от всички и всичко. Емир я уверя, че така ще бъде и никой няма да разбере.

Кумру пита Селим, дали между него и Зейнеп е станало нещо.

-Глупости! – казва Селим.
-Може да ми кажеш, бяхме разделени, възможно е!
-Кумру, аз не лъжа, не ме бъркай със себе си!

Кумру се ядосва, че Селим ѝ е обещал, че няма да ѝ го натяква, но явно бързо е забравил! Селим ѝ се извинява и ѝ казва, че няма връзка със Зейнеп и не са имали.

Кумру го пита, защо усеща друго и не ѝ е спокойно. Селим ѝ казва, че се е запознал със Зейнеп покрай един проект, а след това тя го е подкрепила, когато той е разбрал, че тя го е излъгала и добавя, че Зейнеп е добро и честно момиче, а и тя му е помогнала да преживее онзи период и насърчила да послуша съвестта си.

Ще повярва ли Йълдъз, че срещата на Дуан с Джулия е била случайна?

Ще повярва ли Йълдъз, че срещата на Дуан с Джулия е била случайна?

© Опасно изкушение

Дуан отива при Йълдъз и ѝ казва, че срещата им с Джулия е била случайна. Ендер ѝ казва същото. Въпреки това Йълдъз казва на Емир, че Джулия използва него и Туче срещу нея. Емир се кара на Туче, че го е излъгала, че Джулия се среща с гаджето си в хотела.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Селим умира! „Опасно изкушение“ с.6, еп.69 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...