Актуално Какво ще се случи...

Бременна ли е Кумру?: „Опасно изкушение“ с.6, еп.60 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз има проблем с Халит Джан в училище, но някой ще ѝ се притече на помощ и реши проблемът. На Кумру ѝ се гади, дали не е бременна? Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 60 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

Изненада! „Опасно изкушение“ с.6, еп.61 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

Изненада! „Опасно изкушение“ с.6, еп.61 (bTV) – какво ще се случи...

Кумру отива в дома на Селим, за да го изненада с новината, че е бременна, но самата е изненадана, когато вратата е отворена от Зейнеп, облечена...

В сезон 6, епизод 59 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим иска да си отмъсти, но е объркан защото е луд от любов по Кумру.

НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.60 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 ноември 2023 по bTV.

Асуман се притеснява, да не би Йълдъз да се отчужди от Дуан, заради това което се случва с Халит Джан.

Седаи предлага на Зейнеп идея как да съживят парка.

Ендер и Джанер хващат Хандан с младо гадже.

Защо Кумру обидена си тръгва от апартамента на Селим?

Дуан с приятел отива в клуба на Ата, където идва и Джулия.

Селим се обажда на Кумру на следващия ден и обещава…

Йълдъз има проблем с Халит Джан в училище, но някой ще ѝ се притече на помощ и реши проблемът.

На Кумру ѝ се гади, дали не е бременна?

Зейнеп пита майка си, дали знае, че има мания за контрол.

Зейнеп пита майка си, дали знае, че има мания за контрол.

© Опасно изкушение

Асуман изказва притесненията си докато се връща от парка със Седаи и Зейнеп, който бе общ проект на Зейнеп и Енгин, че Йълдъз може да се отчужди от Дуан, заради това което става с Халит Джан. Зейнеп пита майка си, дали знае, че има мания за контрол. Асуман се засяга, че дъщеря ѝ я нарича маниачка. Зейнеп ѝ обяснява, че не е имала предвид това, но има заболяване, защото се опитва да контролира живота на всички и я пита, дали си спомня, че я е омъжила тайно.

-Заради мен стана милионерка! Защо не помислиш за това, вместо да наричаш майка си маниачка!

В същото време на Седаи му хрумва как да съживят парка и предлага, тъй като в последно време всички практикуват йога в парка, дали и те да не наемат един инструктор и да отидат на йога в парка и да раздадат брошури. Зейнеп казва, че това е страхотна идея. Зейнеп предлага тя да намери инструктор за йога, а Седаи психолог за майка ѝ.

Ендер и Джанер хващат Хандан с младо гадже.

Ендер и Джанер хващат Хандан с младо гадже.

© Опасно изкушение

Ендер и Джанер се връщат от почивката си и са изненадани, че къщата не свети. Джанер се чуди, къде може да е Хандан. Ендер го успокоява, че има ключ. Отключвайки Ендер и Джанер виждат Хандан с един младеж. Тя изненадана ги пита, нали са щели да се приберат утре, а Ендер ѝ отговаря, че им е доскучало. Хандан изпраща младежа и пита Ендер, дали хотелът е бил хубав, за да отиде и тя.

-Хандан, нима се преструваме, че преди малко нищо не сме видели? – пита Ендер.
-За Самих ли говориш, той ми е приятел! – спокойно отговаря Хандан.

Ендер предупреждава Хандан, че интересът ѝ към млади момчета се надява да не ѝ навлече неприятности. Хандан отрича да проявява интерес към млади мъже, като казва, че разликата им със Самих е 3.

Джанер пита да не би да са 3х3. Хандан им казва, че не е свикнала да живее с никой, а най-малкото да дава обяснения за личния си живот, но тъй като с тях са станали съквартиранти…. Ендер довършва изречението, че ще забравят с Джанер картината, която са видели преди малко.

Селим, Кумру

Селим, Кумру

© Опасно изкушение

Действието се пренася в апартамента на Селим, където той е с Кумру. Тя го пита, какво става, защото изглежда угрижен. Той ѝ признава, че не е свързано с нея, защото в болницата има проблеми, защото някой ги е нарочил и водят дела. Кумру е учудена, защо му е на някой да ги нарочи. Селим предполага, че може да е роднина на някой пациент, а Кумру го успокоява, да не се тормози, защото болницата е голяма и всичко ще се нареди.

Кумру съобщава на Селим, че е ходила да види сестра си и се е видяла със Зейнеп. Той я пита, дали не са се скарали.

-Няма такова нещо, но да знаеш, че майката на Зейнеп не те харесва!
-Как така? Какво съм направил?
-Не отговаряш на критериите им! Те са две дъщери и една майка посветили живота си в търсенето на богати съпрузи! Едната беше омъжена за татко, а другата за вуйчо.
-Зейнеп ми каза, майка ѝ била забъркала някаква каша!
-Това не го знаех, но както и да е, но ти не си собственик на холдинг, затова не си интересен!

Селим казва, че Зейнеп не е такава. Кумру скача бясна и крещи на Селим, дали ще спре да защитава Зейнеп пред нея. Селим се смее, че тя е започнала темата.

Приятелят на Дуан му предлага да отидат и разберат, кой е този Ата

Приятелят на Дуан му предлага да отидат и разберат, кой е този Ата

© Опасно изкушение

Дуан вечеря с близък приятел и му споделя, че е направил всичко, което е поискала Йълдъз, но нищо не се получило и не разбира какво иска тя. А вчера като отишъл у тях, някакъв приятел изпратил подаръци на децата, тоест бащата на приятелката на Халит Джан, уточнява Дуан. Дуан не е съгласен този мъж да им ходи нагости и изпраща подаръци.

Приятелят му го съветва на каже на Йълдъз, че това го смущава. Дуан отговаря, че го е направил. Приятелят му предлага да отидат и проверят този тип, неговото обкръжение, а ако го няма просто ще се позабавляват. Дуан се обажда на Мете да направи резервация в клуба на Ата за тази вечер.

Аслан го следва навсякъде и след като чува, че Мете прави резервация за клуба се обажда и съобщава на Джулия. Джулия казва на Аслан да направи и на нея резервация за същия клуб

-Достатъчно! Писна ми!...

-Достатъчно! Писна ми!...

© Опасно изкушение

Действието се връща при Селим и Кумру. Кумру пита Селим докога смята за крият връзката си. Той ѝ отговаря, че докато се успокоят нещата. Кумру му признава, че това е невъзможно с баща ѝ.

-Аз се успокоих, защо той да не може?!
-Защото той нищо не ти е направил, а ти направи дъщеря му за посмешище!

Селим предлага тя да даде идея какво да правят. Тя му предлага да се преместят в чужбина. Селим отговаря, че се е посветил на професията си. Кумру го пита, нима не може да работи като лекар и в чужбина. Селим казва, че това означава да захвърли всичко, което е постигнал тук. Кумру му казва, че ако иска да са заедно, всеки трябва да направи някаква жертва.

-Само, че тази жертва не я правиш ти!
-Селим, добре ли си? Държиш се някак особено, различно с мен! Действията ти са противоречиви! А, уж щяхме да загърбим някой неща!

Селим я пита, не са ли го направили. Кумру му отговаря, че тя го е направила, но се съмнява за него.

-Може би, защото това, което аз ти причиних, не е същото, като това, което ти ме причини!

Кумру си взема палтото и чантата. Селим я пита, къде е тръгнала.

-Достатъчно! Писна ми! Обади ми се, когато спреш да ме обвиняваш, защото на мен ми писна!
Дуан с приятел отива в клуба на Ата, където идва и Джулия.

Дуан с приятел отива в клуба на Ата, където идва и Джулия.

© Опасно изкушение

Дуан и приятеля му пристигат в клуба на Ата, където разберат, че той е харесван от много жени.

По-късно Джулия също пристига в клуба. Дуан е изненадан да я види и отива при нея и я пита, какво прави тук, а тя му отговаря, че приятелката ѝ я е довела, като го пита, дали се забавлява, като посочва жените на неговата маса. Дуан ѝ казва, че жените не са с тях, а Джулия с усмивка му отговаря, че това не е неин проблем, а на Йълдъз и го отминава, като отива да говори с Ата, което донякъде дразни Дуан.

-Да, како, да започваме с лошотиите!

-Да, како, да започваме с лошотиите!

© Опасно изкушение

Ендер казва на брат си, че са си починали, а сега е време за действие.

-Да, како, да започваме с лошотиите!
-Джанер, на кой се навредили? Сега трябва да видим какво става с Джулия, защото уж си стиснахме ръце, а нея никаква я няма. Ендер се опитва да се обади на Джулия, но тя не си вдига телефона.
-Какво, сигурно е заспала!
-Дано да е заспала, защото ако е решила да ме подведе, много лошо ѝ се пише! Не, тя май не разбира, колко е важно да ми бъде спонсор, но ще ѝ обясня, бъде сигурен!
Селим се обажда на Кумру и обещава да спре да си спомня за миналото и е съглесен да спре да крият връзката си.
Селим се обажда на Кумру и обещава да спре да си спомня за миналото и е съглесен да спре да крият връзката си.
© Опасно изкушение

Действието прескача на сутринта. Зейнеп, Седаи и Асуман се приготвят да отидат на йога. Айсел ги изненадва като казва, че ще дойде с тях, защото практикува йога като гледа от телевизията и обещава да помогне на Асуман, която се вайка, че няма да се справи. Идва и Йълдъз, а Седаи ѝ казва, че той ще вземе Йълдъз Су, за да може тя да закара Халит Джан на училище.

В същото време в болницата Селим разказва на приятеля си какво е станало, че Кумру си е тръгнала. Приятелят му казва, че тя е права, защото той не ѝ е простил и ако не може да ѝ прости по-добре да не бъде с нея.

-Не става! – казва Селим.
-Защото я обичаш?!
-Да, обичам я, но не ѝ вярвам!
-Тогава отговорът е прост!
-Да се разделим ли?!
-Селим много си объркан, добре си помисли, а след това реши какво да правиш, защото не е честно спрямо нея.
След разговора с приятеля си Селим се обажда на Кумру и обещава да спре да си спомня за миналото и се съгласява да спре да крият връзката си.
Йълдъз се опитва сама да реши проблема на сина си с директорката, когато в кабинета влиза Дуан.

Йълдъз се опитва сама да реши проблема на сина си с директорката, когато в кабинета влиза Дуан.

© Опасно изкушение

Директорката на училището, в което учи Халит Джан се обажда на Йълдъз и ѝ съобщава, че Халит Джан е посинил окото на свой съученик, а родителите му ще подадат жалба. Ядосана Йълдъз тръгва, а пред имението я вижда Кумру, която я пита какво става, а Йълдъз ѝ казва, че бърза, защото Халит Джан е посинил окото на свой съученик. Кумру е изненадана, защото Халит Джан не е такова дете и решава да се обади на баща си, за да не ѝ се сърди, след това като разбере, че тя не му е казала.

Йълдъз се опитва сама да реши проблема на сина си с директорката, когато в кабинета влиза Дуан.

.Добър ден! – поздравява Дуан.
-Извинявай, че закъснях, съкровище! – обръща се Дуан към Йълдъз.
-Аз съм Дуан Йълдъръм, доведеният баща на Халит Джан – представя се Дуан на директорката.

Дуан разговаря с директорката на училището и родителите и веднага решава проблема. Йълдъз е впечатлена.

- Не може да бъде! Не вярвам!

- Не може да бъде! Не вярвам!

© Опасно изкушение

На Кумру ѝ се повръща и след като отхвърля, че може да е от храна, тя се замисля и взема телефона си, на който следи месечния си цикъл и шокирана си говори сама: - Не може да бъде! Не вярвам!

В този момент в стаята ѝ влиза Езги и пита Кумру, дали може да ѝ помогне с нещо, а тя я моли да отиде да ѝ купи тест за бременност, но да не казва на никой.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...