Актуално Какво ще се случи...

Селим отново е с Кумру: „Опасно изкушение“ с.6, еп.57 (bTV) – какво ще се случи

Добави коментар

Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея. Дали Селим е с Кумру само, за да си отмъсти или има нещо друго? Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

В сезон 6, епизод 56 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим и Хандан най-накрая се срещат, какво ще си кажат? Ще се откаже ли Хандан от плана си да съсипе, Селим и семейството му?

Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея. Дали Селим е с Кумру само, за да си отмъсти или има нещо друго? НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.57 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 ноември 2023 по bTV.

Ще излезе ли Емир по-мъжки, въпреки че Туче е против?

Джулия се ядосва на Селим, че се е срещал с Хандан.

Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея. Дали Селим е с Кумру само, за да си отмъсти или има нещо друго?

Йълдъз живее в постоянен страх, че Дуан може отново да ѝ изневери.

Зейнеп е ядосана на Селим, защото вчера ѝ е признал за чувствата си към нея, а днес ѝ е казал, че има нужда от време. Какво мисли Йълдъз по-този въпрос и какво смята да направи?

Емир се опитва да убеди Зейнеп да приеме наследството от Енгин

Емир се опитва да убеди Зейнеп да приеме наследството от Енгин

© Опасно изкушение

Под въздействието на Асуман, Емир се опитва да уговори Зейнеп да вземе наследството, което Енгин ѝ е оставил, защото Асуман е съсипана от решението на дъщеря си.

-Какво да взема?! Оставаха два дни до развода! Оженихме се, но нямаше нищо между нас! Какво да направя, да му взема парите ли? Извинявай Емир, но не мога да го направя, защото е под достойнството ми!

Емир моли Зейнеп да се съгласи само за момента пред майка си, за да я успокой, а след това да прави каквото иска.

Емир моли Зейнеп за съвет по-личен проблем. Той ѝ споделя, че иска да излезе с момчетата по-мъжки, но Туче, не му разрешава. Зейнеп е на същото мнение и подкрепя Туче, а Емир си държи на своето, че все пак смята да излезе за половин час, защото Туче надали ще разбере. Ядосана Зейнеп го заплюва…

Джулия е бясна, когато разбира, че брат ѝ се е видял с Хандан

Джулия е бясна, когато разбира, че брат ѝ се е видял с Хандан

© Опасно изкушение

Селим се обажда на Джулия и ѝ разкрива, че до преди малко е бил с Хандан и добавя, че майка му е попаднала в предаване, заради връзка с шофьора си, хиляди измишльотини, с които целят да очернят него и семейството му.

Джулия е ядосана, че брат ѝ е действал на своя глава и го пита, какво е спечелил като е говорил с Хандан.

-Поне ми олекна! – признава Селим.

Сестра му го моли да не се вижда повече с тази жена, защото те искат да им отмъстят чрез Кумру, а така само ще ги кара повече да се съмняват.

-Сега трябва да се обадиш на Кумру, да ѝ изкажеш съболезнования за вуйчо ѝ. Ще ѝ кажеш, че искаш да се виждате тайно, трябва да си върнеш Кумру!

Селим обещава да се обади и приключва разговора със сестра си.

Йълдъз няма доверие на Дуан и се притеснява, че  отново може да ѝ изневери

Йълдъз няма доверие на Дуан и се притеснява, че отново може да ѝ изневери

© Опасно изкушение

Йълдъз работи като асистентка на Дуан.

Идват партньори на Дуан, който са семейна двойка в офиса и питат Йълдъз, която играе ролята на асистентка, докато Седаи намери подходяща, дали Дуан ще ги приеме. Йълдъз се обажда на Дуан и придружава мъжът и жената до кабинета на Дуан. Там жената пита Йълдъз, че май някъде я е виждала. Йълдъз обяснява, че е бившата жена на Дуан. Хората се извиняват на Йълдъз, че са я помислили за асистентка.

-Не е проблем, днес съм тук като асистентка!

Жената е изненадана и пита, как може така.

-Знаете, че се разделихме, но аз имам една приятелка Ендер и тя се омъжи за него! – Дуан хвърля остър поглед на Йълдъз. -Какво ме гледаш, казвам истината! Видях, че сте близки, затова реших да си излея душата! И след това какво, той се вразуми.

Жената подкрепя Йълдъз и казва, че е права, че мъжете се вразумяват след това. Йълдъз отвръща, че госпожата я е разбрала и добавя, че след това Дуан е плакал, хленчил…

-Йълдъз обича да преувеличава! -намесва се Дуан.

Жената моли Дуан да разреши на Йълдъз да доразкаже историята.

-Ето жената иска да разкажа! Аз му казах да се разведе, но какво се оказа, че е имал и любовница.

Дуан ядосан я прекъсва и казва да млъкне, но Йълдъз продължава, като споделя, че е помолила Дуан да се раздели с любовницата си, но дали го е направила. Йълдъз пита жената, дали тя би се доверила на мъж, като Дуан. Дуан казва на Йълдъз, че са тук, за да говорят по-работа.

-Никога и той ми изневери с асистентката си! Ще взема и аз да му стана асистентка! – казва жената, а мъжът ѝ припомня, че тя е съдружник във фирмата.

Йълдъз се намесва и подчертава, че и тя е съдружник, но е била принудена да стане асистентка и предупреждава жената да държи мъжа си изкъсо. И доволна от себе си Йълдъз добавя, че без да е целяла е организирала бунт срещу любовниците.

Дуан вдига ръце и казва, че явно днес няма да говорят по-работа. Жената си взема довиждане с Йълдъз и казва, че е трябвало да се запознаят по-рано и си тръгва с мъжа си.

Дуан ядосан пита Йълдъз какво е целяла с шоуто, което е направила. Тя му отговаря, че след като се е държал така на нея какво е останало да направи.

-Викаш ме да дойде, а след това не ме искаш?!
-Така е, защото ти нямам доверие!

Дуан ядосан ѝ отвръща, че е направил всичко, за да му се довери и според него е време да го направи. Ядосан Йълдъз му отговаря, че тя ще реши това и тъй като много се е ядосала ще си върви. Дуан предлага да я закара.

-Ти, какво, асистентките по-домовете ли ги караш, така ли?

Дуан бесен не знае какво да отговори…, а Йълдъз преди да излезе казва, че ще трябва да провери и телефона му.

Кумру е изненадана да види, че Селим ѝ се обажда

Кумру е изненадана да види, че Селим ѝ се обажда

© Опасно изкушение

Действието се пренася при Кумру, която е изненадана да види, че Селим ѝ звъни. Кумру му вдига. Селим ѝ поднася съболезнованията и я пита, как е, защото се притеснява за нея. Тя му отговаря, че се опитва да се държи, защото за всички е голям шок и му благодари, че се е сетил да ѝ се обади, защото не е мислила, че точно той ще ѝ се обади.

-Не съм спирал да мисля за теб! Още съм ти ядосан, но една част от мен не спира да мисли за теб и иска ти да си добре! Да се видим и да поговорим!

Кумру е изненадана от предложението на Селим.

-Искам да се видим, като двама приятели, ако и ти го искаш!

Кумру веднага се съгласява защото и без това тази вечер няма работа.

Селим добавя, че ще е добре, ако всичко това си остане между тях.

-Не се тревожи, без това не искам да казвам на никого!
Йълдъз шокира майка си и сестра си, като им признава, че работи като асистентка на Дуан

Йълдъз шокира майка си и сестра си, като им признава, че работи като асистентка на Дуан

© Опасно изкушение

Йълдъз се прибира вкъщи, а Асуман ядосана казва, че сестра ѝ иска да се откаже от наследството на Енгин, а тя не може да я вразуми. Зейнеп отново изказва вижданията си по-този повод и двете с Асуман отново се карат. Йълдъз ги моли да не викат, защото цял ден е работила и я боли главата.

Зейнеп и Асуман изненадани поглеждат Йълдъз, а тя им пояснява, че е съдружник във фирмата, но ѝ се налага да работи като асистентка на Дуан.

Селим признава: Не си тръгвай! Положих усилия да те забравя, но не успях!

Селим признава: Не си тръгвай! Положих усилия да те забравя, но не успях!

© Опасно изкушение

Селим и Кумру се срещат в едно заведение.

Селим пита Кумру, дали е добре, а тя му отговаря, че е изненадан, че той е поискал да се видят, защото последният път ясно ѝ е показал, че това е края. Селим ѝ обяснява, че след като разбрал за смъртта на вуйчо ѝ, това го е накарало да се замисли и преосмисли нещата… и съжалява, че е постъпил така с нея.

-Станалото-станало, аз също съжалявам, че ти причиних това! Ако можех да върна времето…, бъди сигурен, много искам това!
-И, аз…

Кумру му благодари, че ѝ се е обадил и става да си тръгва.

Селим моли Кумру да не си тръгва, защото той е положил усилия да я забрави, но не е успял. Селим прегръща Кумру, а камерата ни показва, че Селим, не можем да разберем, дали той е искрен или е воден от чувството си за отмъщение?!

Ендер, Хандан

Ендер, Хандан

© Опасно изкушение

Хандан споделя на Ендер, че адвокатът ѝ е казал, че Зейнеп ще се откаже от наследството на брат ѝ, но майка ѝ Асуман е против.

Ендер е сигурна, че Асуман ще направи всичко, че Зейнеп да не се откаже от наследството и добавя:

-Хандан, нали ще подкрепиш бизнеса ми с диамантите, не забравяй, че брат ти го искаше. Всъщност аз имам и друг вариант, но веднага ще се откажа от него, защото не мога да го понасям!
Емир се обажда на Туче и я лъже, че не е добре

Емир се обажда на Туче и я лъже, че не е добре

© Опасно изкушение

Емир се обажда на Туче и я лъже, че не е добре и след това излиза с Емир и Седаи на клуб.

Туче от снимка на приятелка разбира, че все пак Емир е излязъл на клуб с приятелите си…

Джулия налива масло в огъня, че Йълдъз дава тези идеи на Емир, и трябва да го отдалечи от онова имение.

Туче решава да отиде в онзи клуб и да застане пред Емир, за да види какво ще ѝ обясни Емир. Виждайки Туче, Емир се оправдава, че не е могъл да откаже на приятелите си и тръгва след бясното момиче….

Дали пък Зейнеп няма да се съгласи да вземе частта от наследството, което Енгин ѝ е оставил?

Дали пък Зейнеп няма да се съгласи да вземе частта от наследството, което Енгин ѝ е оставил?

© Опасно изкушение

Зейнеп и Йълдъз отива да изкажат съболезнования на Хандан и да поговорят, защото след погребението не са имали възможност. Зейнеп казва на Хандан, че има нужда от малко време, за да реши, какво да прави с наследството, защото иска да прегледа отново всички проекти на Енгин.

Дали пък Зейнеп няма да се съгласи да вземе частта от наследството, което Енгин ѝ е оставил?

Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея

Селим се сдобрява с Кумру и се озовава в леглото с нея

© Опасно изкушение
Действието се пренася в апартамента на Селим. Селим и Кумру са в леглото, а тя щастлива гушкайки се в него го пита, какво ще стане сега.
-Спокойно, ще го уредим!
-Но, как?! Нашите са ти ядосани, а твоето семейство не ме харесва!?! Не знам, ти казали им за станалото?

Селим отговаря, че не е можал да им каже, че се е представяла за друга. Кумру се ядосва и отбелязва, че ако постоянно обсъждат това е по-добре да се разделят още сега. Селим признава на Кумру, че родителите му си имат други проблеми. Тя притеснена го пита, да не бе да са болни, а той ѝ отговаря, че други неща.

-Моля те не казвай на никого, че се виждаме: на майка ти, на баща ти, на Джанер! Защото ще има хора, които ще ни попречат!

Кумру го моли да си обещаят, да оставят миналото и днес да бъде първият ден от връзката им!

Йълдъз живее в постоянен страх, че Дуан може отново да ѝ изневери.

Йълдъз живее в постоянен страх, че Дуан може отново да ѝ изневери.

© Опасно изкушение
Йълдъз пие кафе и се притеснява, дали целият ѝ живот ще мина в страх от изневяра, защото днес е отпратила асистентката, но не знае утре какво я чака. Йълдъз си припомня изневерите на Дуан…
Ендер губи спонсора си!

Ендер губи спонсора си!

© Опасно изкушение
Сутринта Осман се обажда на Ендер, за да ѝ каже, че заминава за чужбина, защото има проблеми с финансовата полиция. Чувайки това Ендер му затваря и блокира номера му.
Селим моли Зейнеп за време, за да сложи нещата в ред!

Селим моли Зейнеп за време, за да сложи нещата в ред!

© Опасно изкушение
Селим се обажда на Зейнеп и ѝ признава, че е признал чувствата си към нея, но живота му е толкава объркан в момента, че се притеснява да не я нарани, затова има нужда от време, за да помисли и да подреди нещата в живота си.

Зейнеп ядосана отива при Йълдъз и споделя на сестра си, че Селим, който онзи ден е казал, че иска да има връзка с нея, сега ѝ казал, че имал нужда от време, за да реши.

-Нека да ти кажа нещо! Ако е объркан, има някой, който го обърква! Дали не се е върнал при Кумру? – пита Йълдъз, а Зейнеп отговаря, че не мисли.

Йълдъз решава да потърси сметка на Селим, независимо, че Зейнеп е против да го прави.

Йълдъз решава да потърси сметка на Селим, независимо, че Зейнеп е против да го прави.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Сбогом, Селим!: „Опасно изкушение“ с.6, еп.71 - какво ще се случи...

Без турски сериали по bTV! Къде може да гледате „Опасно изкушение“?

„Опасно изкушение“ с.6, еп.70 (bTV) – какво ще се случи...

Селим умира! „Опасно изкушение“ с.6, еп.69 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...