Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Йълдъз и Ендер шпионират Джулия, за да разберат, дали има нещо между нея и Дун. Какво ще открият? Докато Дуан разследва кой е Селим, той се сблъсква с ужасяваща за него новина. Разберете още какво ще се случи в сезон 6, епизод 41 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 октомври 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 40 на турския сериал „Опасно изкушение“ ще разберете отговора на въпроса, дали наистина Дуан и Джулия са любовници?!


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.40 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 октомври 2023 по bTV.

Зейнеп харесва Селим и решава да се разведе с Енгин, но дали Асуман ще позволи това?

Дегизирани Йълдъз и Ендер шпионират Джулия, за да разберат, дали има нещо между нея и Дун. Какво ще открият?

Емир води ясновидец, при Джанер и Кумру, който да излекува Кумру. Ясновидецът е уверен, че Кумру не е болна и много скоро ще се омъжи, дори ѝ казва за кой?!

Докато Дуан разследва кой е Селим, той се сблъсква с ужасяваща за него новина.

Зейнеп благодари на Селим, че се е отзовал и е прегледал хора в нужда. Тя му споделя, че е прочела за него в интернет, че и преди е участвал в такива кампании и е помагал на много нуждаещи се хора. Селим отвръща, че не се интересува какво пишат за него…

Селим предлага на Зейнеп да се видят някой път навечеря, за да обсъдят, какво още може да направят с асоциацията за нуждаещите се и обещава като е свободен да ѝ се обади.

„Наследство“ еп.132 (NOVA) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Наследство“ еп.132 (NOVA) – какво ще се случи...

Каква изненада ще направи Яман на Сехер, която ще я направи много щастлива? Яман прави събранието на компанията в имението. Зухал се опитва да унижи Сехер...

 Седаи кара Ендер и Йълдъз дегизирани като селянки на базара на Джулия.
Седаи кара Ендер и Йълдъз дегизирани като селянки на базара на Джулия.

Йълдъз пита Ендер какво ще правят, ако наистина се окаже, че Джулия е голямата любов на Дуан. Ендер отговаря, че ако това се окаже истина ще си отмъстят на Дуан, но още няма план, но работи по него.

-Значи ще я бутнем по-стълбите! – предполага Йълдъз спомняйки си смъртта на Халит.

Ендер ѝ казва, че няма нужда да прави нищо и да си седи спокойно, но тя няма да остави така нещата. Йълдъз отвръща, че и на нея не ѝ е безразлично, и ще я бутне без да ѝ мигне окото. Йълдъз споделя на Ендер, че Зейнеп е говорила с Хандан и Хандан не е чувала за Джулия.

Йълдъз се чуди като се видят с Джулия, как тя ще разкаже на непознати, като толкова потайна. Ендер казва, че те отиват само да наблюдават, но е подготвила нещо, за да привлече вниманието на Джулия. Йълдъз е любопитна какво е направила, а Ендер отговаря, че е подготвила да се обадят на Джулия от компанията, като ѝ кажат, че Дуан иска да му се обади незабавно и така ще видят каква ще бъде реакцията на Джулия, дали ще се паникьоса.

Емир води „Примигващият ясновидец“ от Бурса при Кумру, за да я излекува от смъртоносната ѝ болестта.

Ясновидецът хваща Кумру за главата и след минута казва, че нищо ѝ няма, но и е направена магия, която може да развали, но взема скъпо. Кумру му отговаря, че си е добре. Емир и Джанер молят ясновидеца да развърже късмета им в любовта. „Примигващият ясновидец“ отговаря, че няма нужда, защото вижда, че скоро някой от присъстващите ще се омъжи. Кумру пита, дали е тя, а ясновидецът го потвърждава, че много скоро ще се омъжи… Ясновидецът сочи Джанер с пръст и му казва, че и той съвсем скоро ще се ожени… Кумру веднага предлага да направят сватбите заедно.

-Той ще се ожени за някого в тази стая! – допълва Ясновидеца.
-Но, аз съм единствената жена тук?! – намесва се Кумру.
-Това не знам! – отвръща ясновидеца.
-Как не знаеш?! – засяга се Емир.
-Сватбата е близо! Бъдете готови! – казва „Примигващият ясновидец“.
-Дошъл е да лекува, а се държи като Нострадамус! – прави извод Джанер.
  • Дали пък Кумру и Джанер няма да се оженят? Двамата доста се сближиха заради лъжата на Кумру! Следете какво ще се случи ПоТВ и много скоро ще разберете отговора…
„Мистър Грешен“, еп. 27 – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мистър Грешен“, еп. 27 – какво ще се случи…

Наближава рожденият ден на Езги. Докато Йозгюр подготвя специална вечер за Езги, Сердар организира парти за рождения ѝ ден, на което са поканени родителите и близките...

Йълдъз и Ендер са на базара, дегизирани като селянки, за което вече ви разкрих. Йълдъз прави забележка на Ендер да не ходи като манекенка, че привлича внимание. Ендер отвръща, че не е свикнала да ходи на равни обувки. Двете се чудят, като се оглеждат, къде може да е Джулия и след секунди я виждат, да продава на една от сергиите. Йълдъз смята, че Джулия е много хубава. Ендер мисли, че има класа, но отдалече ѝ е трудно да я прецени. Йълдъз предлага да я заговори и да решат случая.

Йълдъз и Ендер се приближават до сергията на Джулия.

-Колко струват доматите? -пита Йълдъз.
-25 лири – отговаря Джулия.

-От тук да вземем, какво ще кажеш бабо?! – пита Йълдъз Ендер, която се засяга на обръщението на Йълдъз към нея. Йълдъз тихо казва на Ендер да си скрие лакираните нокти, а на висок глас обяснява, че баба ѝ е малко ядосана. Ендер се заканя, че по-късно, ще я подреди за обръщението… Ендер изпраща съобщение на жена от киманията, която се обажда на Джулия. Джулия разбирайки, че Дуан я търси притеснена напуска базара.

Йълдъз и Ендер виждайки реакцията на жената, разочаровани си тръгват.

Джулия се обажда на Дуан и притеснена го пита, дали е добре и защо я търси, но Дуан отрича да ѝ е звънял или карал някой да ѝ се обади.

Смеейки се Дуан казва, че си е взел час за преглед при доктора на Кумру. Джулия го моли да си направи пълен преглед, защото се притеснява за него.

Дуан я пита, дали има в този живот човек, който да мисли повече за него, от нея.

Преди да му затвори Джулия му казва, че няма и не може да има такъв човек.

Кумру се разхожда с Йълдъз Су край брега на морето, като ѝ говори или по-скоро си говори сама, че ясновидецът ѝ е казал, че скоро ще се омъжи и за кой ли, ако не за Селим.

Точно в този момент оттам минава Селим и вижда Езги/Кумру. Той веднага спира колата и отива при нея. Селим се интересува, дали гледа деца в почивните дни. Езги/Кумру няма избор и веднага потвърждава, че е детегледачка. Селим предлага да се видят навечеря и обещава да ѝ се обади.

Ендер и Йълдъз са в колата, а Седаи ги връща от базара към къщи. Ендер пита Йълдъз, дали е видяла как Джулия се е паникьосала, и дали сега вече ѝ вярва. Йълдъз отговаря, че да. Според Седаи може да са само приятели. Ендер е категорична, че никой не се паникьосва така, заради приятел! Йълдъз се чуди какво прави Джулия в онзи беден квартал и каква е връзката ѝ с Дуан. Ендер е уверена, дори залага името си, че Дуан и Джулия имат връзка. Тя предлага на Йълдъз да решат какво да правят, защото Дуан засега изглежда по-умен от всички останали мъже.

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 55

Вижте повече

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 55

Вижте какво ще се случи в епизод 55 на индийския сериал "Остани с мен: Безкрай”.

Кумру споделя на Джанер, че Селим я видял с Йълдъз Су. Джанер уточнява, че добре, че е била със Су, защото ако е била с Халит Джан, детето е щяло да я...
Кумру споделя на Джанер, че Селим я видял с Йълдъз Су. Джанер уточнява, че добре, че е била със Су, защото ако е била с Халит Джан, детето е щяло да я издаде.

Кумру му казва, че когато Селим я е попитал, дали е детегледачка на нея нищо друго не оставало освен да потвърди. Джанер се ядосва, че Селим буквално я моли да излъже. Кумру потвърждава, че този път е било така. Джанер пита Кумру, дали е наясно, че всичко е много объркано и се надява, че и Селим я лъже, поне малко, за да са наравно.

Кумру смята, че Селим не може да я лъже, защото той е най-честният човек, който познава. Джанер казва, че Селим все пак е човек и като всеки човек си има тъмна страна.

Дуан отива на преглед при Селим, а след това казва на Мете, че докторът му се е видял свестен човек, но той трябва да го следи, какво прави в личния му живот, защото не иска Кумру отново да е с разбито сърце. Дуан подчертава, че Кумру си е вкъщи тази вечер, а той да проследи Селим и ако има нещо да му се обади.

Зейнеп споделя на Йълдъз, че много е харесва доктора и трябва да прекрати глупостта с Енгин. Асуман случайно ги чува и решава да се обади на Енгин и му казва да направи нещо, с което да впечатли Зейнеп. Енгин не знае какво да направи, а Асуман му казва, че тя ще се погрижи за това.

Хандан страстно целува Селим.

Хандан страстно целува Селим.

-Г-н Дуан, имаме проблем! Г-н Селим и г-жа Хандан са заедно като любовници!

-Г-н Дуан, имаме проблем! Г-н Селим и г-жа Хандан са заедно като любовници!

Хандан разбира, че Селим ще вечеря с приятел от болницата в едно наскоро открито заведение и тя веднага казва на Джамал да ѝ уреди маса до тази на доктора, а също така да уреди някой да забави приятеля на Селим.

Хандан отива в заведението, където се преструва, че уж случайно вижда Селим и му предлага да седнат заедно, докато дойдат приятелите им. Двамата прекаляват с алкохола… Хандан става и уж се спъва пада в прегръдките на Селим и го целува, а Мете ги вижда и се обажда на Дуан.

-Г-н Дуан, имаме проблем! Г-н Селим и г-жа Хандан са заедно като любовници!

Дуан шокиран го пита, дали е сигурен. Мете отговаря, че ги е видял с очите си.

Ендер, която е в стаята се приближава до Дуан и го пита, дали е добре.

Дуан отговаря, че е получил новини за нещо незначително. Ендер си мисли, че Джулия се е разболяла.


Вечерта с помощта на Асуман Енгин прави изненадана на Зейнеп, която пък се подготвяше да му каже, че иска да се разведат.
Вечерта с помощта на Асуман Енгин прави изненадана на Зейнеп, която пък се подготвяше да му каже, че иска да се разведат.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.67 (bTV) – какво ще се случи...

Решението на Кумру! „Опасно изкушение“ с.6, еп.66 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.64 (bTV) – какво ще се случи...