Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.132 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Каква изненада ще направи Яман на Сехер, която ще я направи много щастлива? Яман прави събранието на компанията в имението. Зухал се опитва да унижи Сехер по време на среща, но дали Яман ще позволи това? Вижте какво ще се случи в епизод 132 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 2 октомври 2023 по NOVA.

В епизод 131 на турския сериал „Наследство“ Как ще завърши сблъсъкът на Сехер с Яман, след като видя документа, с който Яман иска да прехвърли пакет от акции на нейно име ? Ще успее ли Яман да успокои гнева Сехер?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 132 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 2 октомври 2023 по NOVA

Какво ще открие Али за Мелиса?

Каква изненада ще направи Яман на Сехер, която ще я направи много щастлива?

Яман прави събранието на компанията в имението. Зухал се опитва да унижи Сехер по време на срещата, но дали Яман ще позволи това?

Яман и Сехер в къщата на Надире опаковат вещите на Сехер, които все още са годни за употреба.

Сехер подканя Яман да си тръгват, а той взема един от кашоните, а от него изпада една фотография на жена. Сехер я взема и тъжно я гледа. Яман я пита какво е станало, а тя му обяснява, че за спомен от майка си има само тази снимка.

Леля Надире се връща и забелязва колко нежно Яман се отнася към Сехер. Тя ги изпраща и вижда фотографията на майката на Сехер и съжалява, че тя пострадала от наводнението, защото знае колко е важна за нея.

-Не се притеснявай, мамо Надире, тя можеше напълно да е унищожена, но все пак част от нея е запазена!

Сехер прегръща Надире и се качват с Яман в автомобила. Сехер споделя на Яман, че мама Надире е много важна за нея, защото ако не е била тя, Сехер не знае какво е щяло да се случи с нея.

-Ти си уверена, че ако нещо ти се случи, тя веднага ще ти се притече на помощ, нали?
-Да, без да се замисля!
-Ти и имаш доверие, нали?
-Да!
-Ти си толкова важна за Юусуф! Нима искаш един ден да останеш без дом с Юсуф!
-Ако говориш отново за прехвърлянето на акциите…
-Не, аз ти говоря, че ти имам доверие, затова и ти трябва да ми се довериш!
-Добре, но ще имам едно условие!
-Всичко, което поискаш!
-Искам акциите да бъдат на името на Юсуф, а не на мое, а аз ще ги контролирам, докато той навърши пълнолетие!
-Добре, сега ще се обадя на адвоката да направи необходимите поправки!

Кираз вижда Мелиса и Али да разговарят близко в парка, но тя не знае, че Али държи Мелиса отговорна за това, че я видя как тя е откраднала запалка от ресторанта. Оказва се, че Мелиса е клептоманка, а Али търси решение на проблема ѝ.

Сехер и Яман се прибират в имението, където Дженгер им казва, че адвокатката ги чака.

Сехер дава на Юсуф калейдоскопа от детството си. Детето е много радостно, когато разбира, че калейдоскопа е бил и на майка му, дори заспива прегърнал играчката, все едно е прегърнал майка си.

Вечерта Икбал използва момента, докато Яман се разхожда в градината, да влезе в кабинета му, за да потърси документите за прехвърлянето на акциите. Зухал наблюдава Яман, но идва Неслихан и за момент я разсейва, когато Зухал поглежда към градината Яман вече го няма.

Зухал веднага се обажда на сестра си да се маха от кабинета на Яман. В последният момент Икбал намира документите по прехвърляне на акциите подписани от Сехер. Икбал е бясна.

В същото време Сехер се прибира в стаята и вижда реставрирана снимката на майка ѝ, поставена в рамка, оставена на нощното ѝ шкафче. Сехер прегръща снимката и си мисли, как може да се отблагодари на Яман за стореното. В този момент в стаята влиза Яман, а Сехер го поглежда щастлива и се приближава към него, имаме чувството, че тя иска да се хвърли на врата му и да го прегърне и благодари..

-Аз, не знам какво да ти кажа?! Благодарение на теб, аз все едно прегърнах майка си!
-Няма нищо, просто малко поработих над снимката!
-Не, ти не разбираш какво направи за мен, все едно целият свят ми подари с тази фотография! Много ти благодаря!
-Лека нощ!

Яман тръгва да излиза, а Сехер го хваща за ръка и го пита, дали може да направи нещо за него. Яман поглежда към ръката на Сехер, а тя бързо си я маха и казва: -Ако мога нещо да ти върна, което ти си загубил, веднага ще го направя!

-Не само вещите могат да бъдат загубени и не само снимките могат да бъдат съсипани, ти може да не си се замислила, но това, което се беше загубило, отново се намери, а това, което се беше съсипало, възстановихме! Случи се това, което трябваше да се случи! Направено беше това, което трябваше да се направи! Хайде да не благодарим за това един на друг!
Яман започва да осъзнава, че най-накрая е намерил това, което отдавна е изгубил, а със Сехер животът му започва да придобива друг цвят.

Двете сестрички Икбал и Зухал колкото и да се стараят, не могат да се отърват от Сехер. Икбал не знае какво може да направи, за да накара Яман да откъсне мислите му от нея. Тя казва на Зухал, че досега не е приемала Сехер на сериозно и едва сега започва да осъзнава, че това е била лоша идея, но сега Икбал е решила да промени правилата на играта и ще действа по различен начин.

-Какво ще правиш? – пита Зухал.
-Няма да пропускаме, нито една възможност, за да се отървем от тази змия! Зухал, на нейно име, ти други документи не намери ли?
-Не, нищо!

Икбал взема телефона си и се обажда на своя човек да разбере какво притежава Сехер.

Сутринта Зухал отива в кабинета на Яман и му казва, че е готова да тръгват. Яман ѝ отговаря, че никъде няма да ходи. Зухал му напомня колко е важно събранието днес. Яман отговаря, че ще го проведат в имението и казва на Зухал да каже в кухнята да се подготвят за гостите.

Зухал казва на Аделет, че Яман е решил да проведе събранието на компанията в имението и трябва да се подготви подобаващо за тази среща. Адалет ѝ отговаря, че не знае как ще се справи, защото Неслихан и Дженгер не са на работа.

-Сехер, нека тя да ти помогне! – нарежда Зухал.
-Как може така, г-жо Зухал! – не е съгласна Адалет.
-Защо да не го направи, тя е свикнала, нали постоянно се занимава с това?! – казва Зухал и излиза от кухнята.
-Сехер, дъще, извинявай, но не знам защо всичко това казва Зухал?!
-Няма проблем за мен, како Адалет, аз съм готова да ти помогна!

Яман е много изненадан да види Сехер с поднос в ръце. На него не му харесва фактът, че Сехер прислужва на всички.

Зухал е много доволна, виждайки Сехер в ролята на прислужница.

-Защо? – пита Яман Сехер.
- Дженгер и Неслихан не са на работа! – отговаря тя и продължава да разнася кафето, което носи. Един от присъстващите иска вода, Сехер веднага му носи. Мъжът има претенции, че тя не е студена.

Яман е бесен, той става. Сехер е притеснена поглежда към Яман, Недим също. Яман отива и донася вода на мъжа, като го пита, дали е студена. Мъжът благодари на Яман, а Сехер си излаза. Зухал е бясна, че опитът да унижи Сехер не ѝ се получи.

В същото време Икбал разбира, че Сехер е наела къща на свое име и решава да отиде на адреса.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...