Актуално Какво ще се случи...

„Мистър Грешен“, еп. 27 – какво ще се случи…

Добави коментар

Наближава рожденият ден на Езги. Докато Йозгюр подготвя специална вечер за Езги, Сердар организира парти за рождения ѝ ден, на което са поканени родителите и близките ѝ. Езги се оказва на партито, без да желае. По стечение на обстоятелствата Йозгюр също пристига. Вижте какво ще се случи в еп. 27 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 октомври 2023 по bTV Lady.

В еп. 26 на турския сериал „Мистър Грешен“ Йозгюр разбира, че наближава рожденият ден на Езги, и решава да я изненада. Сердар също така разбира за рождения ден и казва на майката на Езги, че ще направи голяма изненада на дъщеря ѝ.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 27 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 октомври 2023 по bTV Lady.

Наближава рожденият ден на Езги. Докато Йозгюр подготвя специална вечер за Езги, Сердар организира парти за рождения ѝ ден, на което са поканени родителите и близките ѝ. Езги се оказва на партито, без да желае. По стечение на обстоятелствата Йозгюр също пристига. Какви ще бъдат последствията за връзката на Езги и Йозгюр?

Докато Дениз и Джансу са в градината на LaGabia, Левент също е там, но вътре в ресторанта и се забавлява със свои пациентки. Той не чува, когато Джансу му звъни, а Джансу си мисли, че той е толкова разстроен, че не иска да ѝ вдигне.

Дениз предлага на приятелката си да влязат вътре, защото ѝ станало студено. Дениз вижда Сердар да се забавлява в компания на хубави жени и го показва на Джансу.

-Дениз, аз няма да се сдържа! Ти готова ли си, защото тук след малко ще се развихри страхотен скандал! Сега ще отскубна всичката му останала коса.

Дениз успява да спре ядосаната си приятелка и я кара да седнат на една маса и да видят какво прави Левент. Към тях се присъединяват Емре, Езги и Йозгюр. Една от жените от масата на Левент поздравява Йозгюр и така Левент забелязва Джансу и веднага отива при нея, като ѝ обяснява, че кротко си е стоял на бара, но е дошла една негова пациентка и го е поканила на масата си. Джансу придружена от Дениз си тръгват. Отвънка Джансу се надява Левент да я последва. Дениз предлага да се върнат, но Джансу не иска. Идва таксито им, но Джансу уверено казва, че няма да си тръгне, защото не иска да остави Левент на онези грабливи птици.

В ресторанта Йозгюр съветва Левент да тръгне след Джансу.

-Видяхте я, тя не се интересува от мен! – казва Левент.
-На езика на жените това означава, че ревнува! Знаеш ли, трябва да догониш Джансу, иначе си изгорял! – обяснява Йозгюр.

Левент воден от съвета на Йозгюр си тръгва и пред входа вижда Джансу и Дениз. Джансу не иска да слуша доктора, но той я взема на ръце и понася. Джансу щастлива се усмихва на Дениз.

Севим се ядосва на съседите си и нарочно прави така, че Невин и Фитнат да чуят за изненадана, която подготвя Сердар за рождения ден на дъщеря ѝ и мястото, на което където ще се проведе.

Вечерта, преди да се прибере с Йозгюр, Езги пита Емре, дали знае нещо за групата, която ще идва утре вечерта. Емре отговаря, че знае за всичко, което предстои, на нищо не знае за такава група. Езги е уверена, че Йозгюр ѝ подготвя изненадата. Преди да се разделят Йозгюр подсеща Езги да каже на майка си, за групата утре вечерта.

Сутринта Езги се облича и щастлива си казва, че е готова за изненадата.

Йозгюр я чака пред асансьора и ѝ казва, че днес е много хубава и отново я пита, дали е говорила с майка си. Тя му отговаря, че няма да има проблем за довечера.

Дениз посреща с лоша новина Йозгюр и Езги и им казва, че имат проблем с разрешителното за новото заведение. Идва и Озан. Дениз им обяснява, че въпреки че всички документи са изрядни не им дават разрешителното, за което се извинява. Озан мисли, че някой ги спъва. Езги е учудена, кой ще е този някой, който ще ги спъва и защо. Йозгюр отговаря, че скоро ще разберат и се обажда на приятел, който работи в общината. След малко той му се обажда и му казва, че подозренията му са верни, защото има нещо гнило във всичко това и когато разбере, кой стои в основата на това ще му се обади.

Сердар пристига в заведението на хотела, където Ишим организира изненадата за Езги.Сердар хвали сестра си, че отново е надминала себе си. Ишим се надява на Езги да ѝ хареса.

-Е, кой ѝ прави такива изненади, че няма да ѝ хареса?! – самоуверен е Сердар. След малко във въпросното заведение пристигат Юнал, Севим, Джансу, Левент и Дениз.

В същото време Йозгюр признава на Озан, че е направил изненада за рождения ден на Езги и никой не знае за нея.

Майката на Йозгюр и Фитнат също тръгват за заведението, където Сердар организира изненадата за Езги, но отиват на грешното място

Дениз не е сигурна, че на Езги ще ѝ хареса изненадата на Сердар, защото те не знаят, дали тя изпитва нещо към него. Джансу е уверена, че ще ѝ хареса, защото тип като Йозгюр не може да направи такова нещо за приятелката им.

Йозгюр е на тайното място на Езги, където е организирал изненадата за Езги за вечерта. Жената, която го организира казва на Йозгюр, че жената, за която го прави е късметлийка. В този момент на Йозгюр се обажда приятеля от общината и му казва, че е разбрал, кой ги спъва и това е Толга… Йозгюр го пита, дали може да разбере, къде се намира този тип, приятелят му казва, че имал хотел. Йозгюр тръгва към въпросния хотел, където е и партито-изненада на Сердар за Езги.

Езги пристига в хотела и виждайки пищното парти за рождения си ден, Сердар и близките си хора, тя вече е разтревожена и притеснена.

Майката на Езги казва на дъщеря си, че трябва да благодари на Сердар, защото той е организирал всичко.

Йозгюр пристига в хотела и става свидетел как Сердар слага колие на врата на Езги и я целува по бузата.

Как ще реагира Йозгюр? Какво ще направи Езги? Какви ще бъдат последствията за връзката на Езги и Йозгюр?

Ще разберем съвсем скоро….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мистър Грешен

„Мистър Грешен“ – ФИНАЛ скалъпен набързо

„Мистър Грешен“, еп. 42 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 41 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 40 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 39 - какво ще се случи