Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Наистина ли Дуан и Джулия са любовници?! Разберете отговорът на въпросът и още какво ще се случи в сезон 6, епизод 40 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 септември 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 39 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим води Кумру в ресторант, където идва Дуан. Ще бъде ли разкрита лъжата на Кумру? Ендер съобщава на Йълдъз, че Дуан си има любовница и ги е мами и двете. Селим води Кумру в ресторант, където идва Дуан.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.40 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 28 септември 2023 по bTV.

Как тройката: Седаи, Емир и Джанер успяват да се доберат до чифлика на Джулия, предполагаемата любовница на Дуан?

Йълдъз и Асуман карат Зейнеп да разбере, дали Хандан познава въпросната Джулия.

Кумру моли баща си да си затвори очите за лъжата ѝ.

Наистина ли Дуан и Джулия са любовници?!

Дуан идва да види дъщеря си, но не може да разбере, защо Йълдъз се държи с него дръпнато и студено, след като се развежда с Ендер.

За да се добере до чифлика на Джулия и по-специално до самата госпожа Джулия,

Емир лъже Туче, която се представя, като дясната ръка на Джулия, че искат да се срещнат с Джулия, във връзка с негов приятел ветеринар, който ще се мести тук, който не е просто ветеринар, а ветеринар говорещ с животните.

Лъжата Емир я измисля на момента и когато казва на Седаи, че него е избрал за ветеринаря говорещ с животните, Седаи е шокиран.

Действието се пренася в имението на Йълдъз, където Йълдъз и Асуман разказват на Зейнеп за Джулия – предполагаемата любовница на Дуан.

Асуман предлага Зейнеп да поразпита Хандан. Зейнеп отвръща, че нищо няма да разбере, защото Хандан я мрази. Йълдъз съветва сестра си да се подмаже малко на Хандан, но според Зейнеп, Хандан страда от комплекс за превъзходство, но е много хитра и няма да се върже. Йълдъз е уверена, че сестра ѝ е по-умна от Хандан. Зейнеп не обещава нищо, но ще помисли какво може да направи по въпроса.

Асуман се интересува дали има новини от доктора. Зейнеп отговаря, че не я е търсил. Йълдъз я съветва да му се обади тя, защото са обещали на асоциацията, а и докторът може да е зает. Зейнеп не желае да му звъни и да нахалства.

Седаи, Емир и Джанер следвайки колата на Туче и пристигат в чифлика на Джулия. Туче води тримата приятели в обора и моли ветеринарят говорещ с животни да прегледа една от кравите им, която е бременна.

Седаи изпада в ступор и казва на приятелите си, че има страх от крави, защото като малък е бил нападнат от крава. Джанер го съветва да си затвори очите и да си свърши работата.

Седаи съсредоточено гледа към кравата и след минута констатира, че е кравата здрава. Туче е изненадана, а Емир ѝ обяснява, че приятелят му първо проверява енергията на кравата, после я преглежда от близо. Джанер и Емир подбутват Седаи да влезе при кравата. Той влиза при кравата и след като я пипа с един пръст прави заключение, че е здрава. Туче обяснява, че кравата е здрава, но много стресирана. Свикнал да се занимава с деца Седаи веднага влиза в роля и обяснява, че Туче няма защо да се притеснява, тъй като кравата е стресирана, защото е бременна, а и не е лесно да имаш дете в днешно време, защото е нужно трева, мляко…

Емир предлага на Туче да ги заведе при г-жа Джулия, за да говорят с нея, дали ще наеме Седаи на работа.

Туче отива при Джулия, а след това им съобщава, че нямат нужда от персонал. Емир и Туче си разменят телефоните, ако изникне някаква работа за в бъдеще. Туче ги кани на базара утре, на който продават продукти собствени производство, а приходите отиват за училищните разходи на децата от селото.

В същото време Дуан говори с Джулия по телефона като ѝ споделя, че е малко притеснен за Кумру, а тя му предлага да дойде в къщата ѝ. Дуан отговаря, че довечера може да се отбие, защото има нужда от съветите ѝ.

След като приключва разговора Дуан казва на Мете да му запише час при доктор Селим, за да види с какъв човек се среща дъщеря му.

Прибирайки се вкъщи Енгин навсякъде вижда и чува името на Зейнеп и се чуди, дали това не е някаква шега. Енгин предлага на Зейнеп да излязат утре вечер навечеря.

По-късно Зейнеп разпитва Хандан за Джулия, но Хандан е категорична, че не познава такава жена, която Дуан да познава.

Емир и Седаи се връщат у дома и разказват на Йълдъз какво са видели в чифлика на Джулия, но не и самата Джулия или пък нещо свързано с Дуан. Емир между другото казва, че утре Джулия правила някакъв базар, а приходите отивали за обучението на децата.

Емир и Седаи мислят, че Ендер не лъже, защото Джанер е бил с тях. Йълдъз пък си мисли, че Дуан иска да ѝ отмъсти по този начин.

Кумру моли баща си, да си затвори очите за нейната лъжа. Дуан обещава да го направи, въпреки че това е трудно обещание за него.

Кумру му благодари за разбирането и обещава на баща си, че съвсем скоро ще разреши проблемът и ще го запознае със Селим.

Ендер се интересувам, дали Дуан е задвижил процедурата по развода им, а той отговаря, че още не е.

Ендер го пита, дали Йълдъз знае, че се развеждат, а Дуан отговаря, че Йълдъз няма нищо общо с развода им.

Дуан съобщава на Ендер, че има ангажимент тази вечер, за да не го чакат за вечеря и излиза.

Ендер отива при Йълдъз като казва, че Дуан е излязъл, но според нея е трябвало да пратят някой след него, защото е уверена, че Дуан в момента е при онази жена.

Ендер предлага утре да отидат на базара организиран от Джулия.

Йълдъз се съгласява да я придружи, но предлага да се дегизират, защото може и да не са Кардашян, но все пак са известни и Джулия може да ги познае.

Джанер влиза в стаята на Кумру, а тя му разказва, че е била принудена да признае всичко на баща си и след като му казала каква е причината, той ще я подкрепи.

Джанер е изненадан, а Кумру му признава, че в най-близко време трябва да разкаже всичко на Селим.

Джанер дава съвет на Кумру никога да не разказва на Селим за мъжете, които са били преди него в живота ѝ, за да не го отблъсне.

Дуан отива в чифлика на Джулия. От държанието на Дуан може да съдим, че Дуан е само приятел с въпросната жена, но със сигурност Джулия си пада по Дуан.

Дуан споделя на Джулия за проблема с Кумру, а Джулия оправдава поведението на дъщеря му, защото сърцето на Кумру е разбивано хиляди пъти и затова иска да намери друг подход към мъжете, за да не страда отново.

Сутринта Зейнеп се обажда на Селим, за да му напомни, че днес е събитието, на което е обещал да дойде, но няма проблем, ако не може. Селим отговаря, че ще спази обещанието си.

Хандан се интересува, къде отива Зейнеп, а тя казва, че на едно събитие, на което с лекар ще преглеждат деца, които са в нужда. Хандан пита как се казва лекаря, а Зейнеп казва, че Селим.

Дуан отива в дома на Йълдъз, за да се види с дъщеря си. Йълдъз виждайки Дуан се държи дръпнато и студено с него. Дуан ѝ съобщава, че е започнала процедурите по развода си с Ендер. Йълдъз му предлага, ако обича Ендер да не се развежда с нея.

Дуан е объркан, защо Йълдъз се държи така с него, нали тя поиска от него да се разведе.

-Дуан, в този живот нищо не остава скрито! Рано или късно всичко излиза наяве! Ясно ли ти е?!

Дуан не я разбира и пита, дали Ендер не ѝ е казала нещо. Йълдъз го пита, дали има нещо, което Ендер трябва да ѝ каже?! Дуан си мисли, че Ендер може да я е подвела, защото не желае да се разведе с него.

-Дуан, да направим следното! Първо се разведи, а после ще говорим открито!

Хандан споделя на Джамал, че Зейнеп се среща със Селим само по-работа, затова той трябва да проследи Селим и да разбере, с коя жена се среща.

Хандан също така му споделя притесненията си, че брат ѝ има чувства към Зейнеп и лека-полека се влюбва в нея, затова трябва да помисли как да отърве брат си от Зейнеп.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.68 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.67 (bTV) – какво ще се случи...

Решението на Кумру! „Опасно изкушение“ с.6, еп.66 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.65 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.64 (bTV) – какво ще се случи...