Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.92 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Кая и Ендер се срещат и разговарят, а след това… Чаатай все още е ядосан на Йълдъз и заявява, че отива на хотел, за да го спре, Йълдъз изиграва и последния си коз. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 92 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 24 януари 2023 (вторник) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.4, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

Джансу се промъква в имението, където има тържество и стреля по гостите. Кая губи сестра си, а Йълдъз бебето си! Вижте какво още ще се...

В сезон 4, епизод 91 на турския сериал „Опасно изкушение“ Шахика прехвърля акциите си на Кая, а Ендер разбирайки, че трябва да работи с него се чувства неудобно. Зехра и Джанер са арестувани. Ендер моли Кая за помощ.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.92 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 24 януари 2023 (вторник) по bTV.

Ендер предлага на Хасан Али да купи картината на Йълдъз, като му казва, че така ще помогне на нейна приятелка, която е изпаднала в беда.

Хасан Али иска да знае що за човек е Кая, защото се притеснява, как ще се управляват акциите на Шахика.

Хасан Али разбира, че картината, която Ендер иска да му продаде е на Йълдъз. Той отива и казва на сина си, като се кара на Йълдъз, а Чаатай защитава съпругата си.

Ендер иска да говори с Кая, а той я кани да си поговорят в дома му.

Шахика разбира, че Мерве е всъщност Джансу и предупреждава Йомер.

Хасан Али се извинява на Чаатай, че е порицал Йълдъз.

Чаатай все още е ядосан на Йълдъз и ѝ заявява, че отива на хотел, за да го спре, Йълдъз изиграва и последния си коз.

Кая и Ендер се срещат и разговарят, а след това…

Шахика разобличава Джансу пред Йомер.

Текст от potv.bg

Кая и Шахика са навечеря у Йълдъз и Чаатай. Кая пита Йълдъз, къде е майка ѝ, а тя му отговаря, че тя е искала много да го види, но е била много уморена и си е легнала рано.

-Чаатай, къде е майка ти? – пита Шахика.
-Горе е, искаше да ни остави насаме – отговея той.
-Батко, виж, колко е изтънчена г-жа Фериде, когато в дома ни избухна пожар, Йълдъз ни прие и тогава се сближих с всички – обяснява Шахика.

Кая е изненадан за пожара, като казва, че не е знаел за него. Йълдъз му отвръща, че много неща не знае, но ще му обясни. Чаатай пита Кая, дали смята да работи във фирмата, а той му отговаря, че е така и го чака да пият кафе.

-Е, Шахика, а ти пенсионира ли се? – пита Йълдъз. Шахика ѝ отговаря, че няма такова нещо, но вече не смята да се натоварва толкова много!
-А, ти натоварваше ли се? – пита смеейки се Чаатай, а Шахика му казва, че е така било, но никой не го е забелязал.
Текст от potv.bg
В същото време Ендер е при Хасан Али, за да му продаде картината на Йълдъз. Тя се опитва да го убеди, че ще направи много голямо добро и в същото време ще помогне на нейна приятелка в беда.

Хасан Али ѝ отговаря, че това добро ще му излезе много скъпо, но нека му изпрати снимка на картината, а също така и името на художника.

Хасан Али казва на Ендер, че е разбрал, че Кая е неин бивш съпруг, а тя му отговаря, че не му е казала, защото е мислила, че знае, но Кая е най-добрият човек, който познава и може да му имат доверие.

Хасан Али я пита, а защо изглежда толкова притеснена?!

-Вижте, г-н Хасан Али, аз не споделям с никого личния си живот, но за да се успокойте, трябва да ви призная, че с Кая не сме в добри отношения. Той ми остави писмо и без да ми каже нищо ме напусна!

Хасан Али ѝ отвръща, че за него е важно акциите на Шахика да се управляват от надежден човек. Ендер му отговаря, да не се притеснява, защото по този въпрос Шахика им е направила голямо добро!

Текст от potv.bg
Ендер отива при Йълдъз и ѝ казва, че цяла сутрин се занимава с нейните
 проблеми, но ще продадат картината на Хасан Али. Йълдъз казва на Ендер,
 че...
Ендер отива при Йълдъз и ѝ казва, че цяла сутрин се занимава с нейните проблеми, но ще продадат картината на Хасан Али. Йълдъз казва на Ендер, че Кая се е върнал за постоянно и тя трябва да е готова да го вижда всеки ден!

Сутринта пред офиса мнимата приятелка на Йомер застава пред Шахика, като ѝ казва да остави приятеля ѝ Йомер намира! Шахика я блъска и момичето пада, като губи съзнание. В този момент пристига Йомер вземе момичето и заедно с Шахика го водят в болница. По пътя за болницата момичето идва на себе си и разбира, че не Шахика преследва Йомер, а Мерве (Да припомним, че това е Джансу, която пред Йомер се представя като Мерве.) Тя пита Йомер, коя е тази Мерве и му взима телефона като показва снимката на Мерве на Йомер, която също вижда и Шахика.

Малко по-късно Шахика казва на Йомер, че Мерве всъщност е Джансу, която се опитва, чрез него да стигне до тях.

Текст от potv.bg
Ендер среща Кая в коридора на фирмата и го пита, че е разбрала, че снощи е бил на вечеря у Йълдъз, как е минала, чул ли е разочароващи неща за нея. Кая ѝ отговаря, че преди са щели да го натъжат, но сега му е все едно.

Джанер идва при Ендер и я пита как е? Ендер му отговаря, че се чувства странно, защото сутринта е видяла Кая и е разбра, че той още ѝ въздейства. Ендер казва, че Кая я обвинява за нещо, което не е направила, а Джанер я съветва да отиде и да поговори с нея. Ендер му отговаря, че трябва да си помисли, защото не иска да се унижава, защото си има гордост!

Текст от potv.bg
Седай отива при шефа си и му казва, че е проучил картината, която иска да купи и тя е на Йълдъз. Хасан Али е шокиран и казва, че ще каже на Чаатай!

Хасан Али пристига в къщата на Чаатай. Асуман и Фериде го посрещат в хола. Асуман го пита, какво е станало, а той ѝ отговаря, че ще каже като дойдат Чаатай и Йълдъз.

Чаатай идва с Йълдъз и го пита, защо толкова спешно ги е повикал. Йълдъз предполага да не би да се жени отново за Шахика, а Чаатай казва, че сигурно е за Ендер.

-Не, не е това! Проблемът е в Йълдъз! Къде е картината? – пита Хасан Али.

-Коя картина? – прави се, че не разбира за какво става дума Йълдъз.

Хасан Али ѝ казва, че картината, която е купила на търга и заради, която е задлъжняла, а след това са се опитали да му продадат с Ендер.

Чаатай се застъпва за Йълдъз, като казва на баща си и майка си да не обиждат съпругата му и да сложат край на този въпрос. Ядосан Чаатай излиза.
Текст от potv.bg

Действието се връща в компанията, където Ендер се колебае, дали да влезе в кабинета на Кая, когато самият Кая я изненадва в гръб.

-След като толкова време се колебаеш да влезеш, значи ще ми кажеш нещо лошо? – пита Кая, а Ендер му отговаря, че е отивала на среща и се е замислила за нещо, дали да го пита, но се е отказала. Кая влиза в кабинета си, но се замисля и се връща, Ендер прави същото тръгва да си върви, но се връща и сблъсква с Кая.
-Кая, трябва да ти кажа нещо!
-И аз!
-Първо ти кажи, защото аз ще говоря дълго – казва Ендер.
-След като е така, ела у дома тази вечер, за да поговорим. Защото тук има много хора, а у дома ще ни е по-спокойно – предлага Кая. Ендер притеснена се съгласява.
Текст от potv.bg
Хасан Али казва на Ендер, че знае съдбата на картина и знае, че са 
се съюзили със снаха му. Ендер му казва, че е искала да помогне само на 
приятел...
Хасан Али казва на Ендер, че знае съдбата на картина и знае, че са се съюзили със снаха му. Ендер му казва, че е искала да помогне само на приятелка и обидена напуска кабинета му.
Шахика разбирайки, че Кая ще се вижда с Ендер му 
предлага да си отмъсти за всичко, което тя е причинила на него и на Ийт!
  Кая е против, но тя му...
Шахика разбирайки, че Кая ще се вижда с Ендер му предлага да си отмъсти за всичко, което тя е причинила на него и на Ийт! Кая е против, но тя му казва да си помисли и вземе решение.
Фериде отива при Хасан Али и го моли да се сдобри със сина им, защото макар и да не одобрява Йълдъз, Чаатай е влюбен в нея и те не трябва да си развалят отношенията с него.

Хасан Али я обвинява, че тя е започнала този скандал, а тя му отвръща, че е искала само да даде урок на снаха си, но нещата са излезли извън контрол.

Хасан Али отива при Чаатай и му се извинява, че снощи е порицал Йълдъз и не е успял да овладее гнева си.

Текст от potv.bg
Действието прескача Ендер си е вкъщи и се приготвя за срещата си с Кая. Ендер споделя на Джанер, че ако разговорът тръгне в правилната посока, тя ще предложи на Кая да се съберат, защото все още го обича.

В същото време Шахика пожелава успех на Кая и му казва, че се надява, че е взел правилното решение. Но го предупреждава, че каквото и да става между тях, да не е посмял да се събере с Ендер.

Текст от potv.bg
Вечерта Чаатай се прибира вкъщи, а Йълдъз се опитва да му се извини, че не му е казала за картината. Чаатай ѝ е толкава ядосан, че ѝ казва, че тази нощ ще отиде на хотел.
-Чаатай, не трябва да говориш така с мен, особено когато съм в това състояние!
-Кажи, какво ти е на състоянието?! – пита Чаатай. Йълдъз мълчи. -Йълдъз, колко време да чакам, за да ми кажеш в какво състояние си?
-Е, как да кажа на човек, който се отказал от мен?!
-Вече се изнервих! Отговори ми и ще си изляза! Какво отново плетеш зад гърба ми!
-Нищо!
-Казвай!

-Бременна съм! – казва Йълдъз с усмивка, а на ядосаното лице на Чаатай също грейва усмивка.
Текст от potv.bg
Ендер пристига в къщата на Кая.

Ендер му казва, че последно са щели да вечерят заедно, но го е посрещнало прощалното му писмо! Кая ѝ отговаря, че не само тя може да изненадва.

Ендер му казва, че иска да подчерта, че много трудно се е съвзела след като той си е тръгнал. Кая ѝ отвръща, че и той не си е тръгнал с голяма радост.

-Искаше да говорим – казва Кая.
-Да, искам да говорим за миналото, за всичко, което се случи и недоразуменията – обяснява Ендер.

Кая ѝ предлага, че станалото станало и да се примерят със ситуацията.

Ендер му казва, че Шахика не му казва истината и тя не е развалила ничии брак и няма нищо общо с Хасан Али, казва му го, за да не си мисли нещо лошо за нея.

-Защо, държиш толкова много на отношението ми към теб? – пита Кая, като се приближава по-близо до нея.

Ендер му обяснява, че са стари приятели, а освен това имат и син и ще продължат да се виждат. Кая се усмихва. Ендер го пита, дали му е смешно и му казва, че ще бъде много откровена с него!

-Много съм огорчена от теб! Много! Още съм ти ядосана, че остави едно писмо и си тръгна! Не стига това, но ако ме обвиниш и в неща, който не съм правила, няма да го понеса! Ти си тръгна без дори да му попиташ, дали не искам да дойда с теб!
-Щеше ли да дойдеш? – пита Кая.
-Без колебания – отговаря Ендер.

Кая прегръща Ендер и двамата се целуват страсно.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в дома на Чаатай и Йълдъз, където Чаатай държи няколко теста в ръцете си и пита Йълдъз, дали всичките са нейни? Чаатай е много радостен от новината и прегръща Йълдъз и ѝ казва, че отиват да съобщят на родителите му, защото не може да крие такава новина!

Чаатай съобщава на Асуман и Фериде, че Йълдъз е бременна. Двамата с майка му отиват да съобщят на Хасан Али.

Асуман притеснена пита дъщеря си, защо е натиснала копчето за спешен случай, като досега във всичко са се проваляли. Йълдъз отговаря, че не е имала избор, защото Чаатай се е готвел да я напусне.

Действието се пренася в дома на Хасан Али, където той радостен съобщава новината на Зехра и Седай, че ще става дядо, като казва на Седай да подготви колата и извика оркестъра, защото отиват при сина и снаха си, за да празнуват.

Хасан Али подкрепен от Зехра и Седай, пристигат в дома на Чаатай и Йълдъз под звуците на тъпани и зурли, като изгарят халай. Всички с изключение на Фериде се включват в хорото.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в ресторанта, където Йомер е поканил Джансу. Пристига Шахика, Йомер се преструва на изненадан, че двете се познават и ѝ казва, че тя не е Джансу, а Мерве.

-Джансу, имала си втори име, а аз не съм знаела – казва Шахика.
-Какво правите?! Аз не ви познавам! – казва Джансу и се опитва да си тръгне, но Йомер ѝ казва да си седне на мястото.

Джансу ги пита какво искат от нея?! Шахика я пита, какво е искала да направи като се сближи с Йомер и ѝ казва, че я съветва да си събере багажа и да си замине, защото няма да ѝ хареса това, което може да ѝ се случи.

Джансу заканвайки се, че ще им покаже, коя е тя, напуска заведението!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...