Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.91 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Шахика прехвърля акциите си на Кая, а Ендер разбирайки, че трябва да работи с него се чувства неудобно. Зехра и Джанер са арестувани. Ендер моли Кая за помощ. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 91 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 януари 2023 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 90 на турския сериал „Опасно изкушение“ Пристигането на Кая преобръща живота на Ендър, въпреки че тя се опитва да го отрече. Йълдъз се опитва да излъже Чаатай, че колието, което ѝ подари майка му е изчезнало. Асуман също участва в лъжата, но Фериде ги разобличава.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.91 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 януари 2023 (понеделник) по bTV.

Шахика прехвърля акциите си на Кая, а Ендер разбирайки, че трябва да работи с него се чувства неудобно.

Хасан Али проучва Кая и разбира, че той е бивш съпруг на Ендер.

Зехра и Джанер са арестувани. Ендер моли Кая за помощ.

Йълдъз моли Ендер за помощ, за да ѝ помогне да продаде картината. Но нещата се объркват, когато Халит Джан рисува върху нея. Ендер се опитва да продаде картината на Хасан Али.

Кая и Шахика пристигат на вечеря у Йълдъз и Чаатай, където Шахика казва, че се е развела с Хасан Али, защото той ѝ е изневерил с Ендер.

Текст от potv.bg

В химическото чистене.

-Виж ти, Кая се върна?! – казва Емир.
-Върна се и ще трябва да се занимавам с любовта на кака, но най-лошото е, че тя не си признава – отвръща Джанер.
-Боже, имам новина! Чаатай и Йълдъз пак са се скарали и ще трябва да ги слушаме – обяснява Емир.
-Няма край! – казва Джанер.
-А, влюбеният, твоята идва – казва Емир виждайки Зехра да спира пред химическото.
-Коя е моята?
-Зехра!
-Защо да е моя?

Емир му отговаря, че много често идва, а и между тях двамата има фън шуй. Джанер му отвръща, че са само приятели. Зехра ги поздравява и им казва, че е минавала, за да пият кафе, но трябва да върне едни неща в търговския център и ги пита, кой е свободен, за да дойде с нея. Джанер веднага казва, че си е свършил работата и ще дойде с нея.

Текст от potv.bg

Йълдъз е при Ендер, за да ѝ поиска помощ за картината, която без да иска купи на търга.

-Ще ми помогнеш или не? – пита Йълдъз.
-Изпрати ми снимката, ако си я снимала – отговаря Ендер. Йълдъз ѝ изпраща снимката. Виждайки я Ендер е учудена, че за това е дала 300 000 хиляди, но ѝ обещава да ѝ помогне да я продаде сред своите познати.

Ендер съобщава на Йълдъз, че Кая се е върнал. Йълдъз чувайки това казва, че е шокирана…

Текст от potv.bg
На излизане от кабинета на Ендер Йълдъз вижда Кая и му казва, че отново се е омъжила и го кани на вечеря, за да го запознае с Чаатай. Кая ѝ казва, че ще дойде, а Йълдъз разбирайки, че живее с Шахика му казва да доведе и нея, защото вече са свикнали със сестра му.
Текст от potv.bg
В заседателната зала Хасан Али ядосан казва на Ендер, че Шахика е поискала срещата, а сега закъснява. Ендер му казва, че със сигурност е подготвила шоу.

В този момент влиза Хайти, който им казва, че г-жа Шахика няма да се включи, но му е дала да предаде това писмо и го подава на Хасан Али. От писмото Хасан Али разбира, че Шахика прехвърля всичките си акции на брат си Кая. И точно когато свършва да чете писмото в залата влиза Кая. Той обяснява на Хасан Али, че преди време е бил управител на Аргун Холдинг, а сега когато сестра му е прехвърлила акциите ще участва активно в управлението на компанията. Пребледняла Ендре казва, че ако няма друго тя ще си тръгва и излиза от залата.

Малко по-късно Хасан Али казва на Седай, че трябва да проучат Кая или по-точно, какъв е проблемът между Кая и Ендер, защото Ендер като разбрала, че Шахика е прехвърлила акциите си на Кая е пребледняла като платно и напуснала.
Текст от potv.bg
Ендер е в кабинета си и се притеснява, че Хасан Али ще разбере за миналото ѝ и с най-малките подробности. В същият момент Джанер звъни на сестра си от непознат номер и ѝ казва, че са ги арестували със Зехра и им трябва адвокат, и да дойде в отдела за борба с тероризма.
Текст от potv.bg
Ендер притеснена отива при Кая и го моли за помощ, защото Джанер и Зехра са се забъркали в нещо и са в отдела за борба с тероризма.
Ендер притеснена отива при Кая и го моли за помощ, защото Джанер и Зехра са се забъркали в нещо и са в отдела за борба с тероризма.
Седай казва на Хасан Али, че е проучил и е разбрал, че Кая е бивш съпруг на Ендер и двамата не са се разделили много добре.
Седай казва на Хасан Али, че е проучил и е разбрал, че Кая е бивш съпруг на Ендер и двамата не са се разделили много добре.

Действието се премества в колата на Ендер, където с Кая явно са освободили Джанер и Зехра. Ендер казва на брат си и Зехра, че са се държали предизвикателно с охраната на търговския център. Зехра казва, че тя е виновна, а Джанер няма вина.

-Вината на Джанер е, че те слуша, Зехра!
-Станалото станало и без това са имали тежък ден – казва Кая, а Зехра му казва, че много им е липсвал и се радва, че се е върнал…
Текст от potv.bg
Действието се пренася в имението, където Асуман и Йълдъз ужасени 
разбират, че Халит Джан е рисувал върху картината, която Йълдъз купи на 
търга.
Действието се пренася в имението, където Асуман и Йълдъз ужасени разбират, че Халит Джан е рисувал върху картината, която Йълдъз купи на търга.

Действието се пренася вечерта, където Джанер казва на сестра си, да погледне на нещата от хубавата им страна, защото заради тях със Зехра се е видяла отново с Кая.

-А, дали аз го искам?
-Какво? Не искаше ли? Защо дойде с него, нямаше ли друг адвокат?

Ендер му отговаря, че Кая е добър адвокат и може да му се доверят, затова не се е сетила за друг.

-Какво ще правим? Хасан Али в миналото ли ще остане? – пита Джанер, а Ендер му отговаря, че не знае.
-Боже, боже, лошо става, след като не знаеш?!

Действието се пренася в дома на Йълдъз, която моли Чаатай да не се цупи, защото ще имат гости!

Текст от potv.bg
Йълдъз се обажда на Ендер и ѝ казва, че има малък проблем с картината, защото Халит Джан я е изрисувал. Ендер решава да продаде картината на някой, който не разбира от изкуство и си пода по кича и се спира на Хасан Али.
Текст от potv.bg
Кая и Шахика пристигат на вечеря в Йълдъз, където Чаатай се запознава с Кая. Чаатай пита Шахика, защото толкова набързо са се разделили с баща му, а тя ги пита, нима не знаят, че той ѝ е изневерил с Ендер?!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.1 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ ФИНАЛ НА СЕЗОН 4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...