Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Джансу се промъква в имението, където има тържество и стреля по гостите. Кая губи сестра си, а Йълдъз бебето си! Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 93 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 25 януари 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 4, епизод 92 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кая и Ендер се срещат и разговарят, а след това целуват… Чаатай все още е ядосан на Йълдъз и заявява, че отива на хотел, за да го спре, Йълдъз изиграва и последния си коз.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.93 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 25 януари 2023 (сряда) по bTV.

Шахика съжалява, че е повикала брат си, защото той не иска да отмъсти на Ендер.

Емир и Джанер молят Зехра да се преструва, че е гадже на Емир.

Йълдъз разбира, че наистина е бременна.

Природозащитници протестират пред къщата на Хасан Али, което го принуждава да се откаже от курбана, който искаше да направи.

Ендер си мисли, че Кая не е искрен с нея, защото всичко между тях се е оправило много бързо.

Йълдъз и Асуман спретват номер на Фериде.

В имението на Хасан Али всички са се събрали, за да отпразнуват новината за внучето. Джансу нахлува с пистолет и стреля по гостите!

Кая губи сестра си, а Йълдъз бебето си.

Йълдъз взема решение да не лъже повече!


„Опасно изкушение“ с.4, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер страхувайки се, че Кая иска да замине, му признава чувствата си, които изпитва към него. Кая също признава на Ендер, че още я обича. Вижте...

Новият епизод започва с това, че Джансу е изгонена от жилището, в което живееше, защото не си е плащала наема.

Действието се пренася в дома на Шахика, която пита брат си, какво е станало с отмъщението?! Кая ѝ отговаря, че е мислил върху думите ѝ и смята, че не може да го направи.
-Не трябваше да те викам и моля за помощ! – ядосва се Шахика.
-Нима ме извика, за да отмъстя на Ендер или да ти помогна? – пита Кая. Шахика му отговаря, че го е извикала да ѝ помогне, но си е мислила, че ще постави Ендер на мястото ѝ.
-Не, че не си го помислих, но Ендер все още има чувства към мен и не мога да ѝ го причиня – отговаря Кая. Шахика го пита, да не би с Ендер да са отново заедно, а Кая ѝ отговаря, че за сега няма такова нещо.
-Батко, след като Ендер има чувства към теб, сега е идеалният момент да ѝ нанесеш удар!

Действието се пренася при Ендер и Джанер, които са в автомобила на Ендер. Джанер разпитва сестра си какво е станало снощи. Ендер му отговаря, че срещата с Кая е минала по-добре отколкото е очаквала. Джанер я пита, дали Кая е омекнал, а тя ме отговаря, че мисли, че да, а тоя я пита, дали не се ражда една нова любов. Ендер му отвръща, че е рано да му отговори, но не може да отрече, че е така!

-Шахика ще ускори плановете за убийството ти!
-Джанер, не се меси!
-Како, животът ни виси на косъм! Поговори с Шахика, обещай ѝ да се омъжиш за Хасан Али!

Ендер изнервена отговаря на брат си, че нищо няма да ѝ обещава!

Йълдъз казва на майка си, че си е записала час при лекарката, за да я пита, какво да направи, за да забременее по-бързо.
Йълдъз казва на майка си, че си е записала час при лекарката, за да я пита, какво да направи, за да забременее по-бързо.
Джанер и Емир отиват при Зехра, за да я помолят да се преструва, че е гадже на Емир, защото стара негова позната, която още от ученичка е луда по него ще му дойде на гости. Зехра се съгласява, но предлага да дойде и Джанер с тях, който ще се представи за неин брат.

Седай пристига при Хасан Али и му казва, че овните за курбана, който смята да направи са в градината и критико си пасат.

-Йълдъз и Чаатай ще дойдат ли?
-Не те са против! – отговаря Седай.
-Не мога да разбера какво е това чуждо поклонничество, това е нашата традиция! – ядосва се Хасан Али.

Кая влиза в офиса на Ендер.

-Ендер, добре ли си? Това, което стана снощи…
-Не е нужно да казваш нищо, ние не сме деца… Сигурно ще кажеш, че съжаляваш – прекъсва го Ендер.
-Така ли мислиш? – пита Кая.
-Аз си помислих, че…
-Какво помисли?
-Че няма да искаш да се виждаме.
-Нищо подобно – отвръща Кая.

Ендер объркана го пита, дали добре го е разбрала и дали напълно зачеркват миналото. Кая ѝ отговаря, че ще опитат и като я целува по бузата ѝ казва, че що говорят за това довечера.

Йълдъз отива при своята гинеколожка и ѝ казва, че трябва да направи нещо, за да забременее по-бързо. Жената я преглежда и ѝ казва, че няма нужда да ѝ предписва каквото и да било, защото тя вече е бременна. Йълдъз е много щастлива от новината, която научи.

Йълдъз се прибира вкъщи, а Асуман я пита, дали е уредила въпроса с гинеколожката, а Йълдъз ѝ отговаря, че не е имало нужда, защото тя е бременна. Асуман е много щастлива, че е станало чудо!

Йълдъз казва на майка си, че е настъпил моментът да си отмъстят на Фериде, защото първо не я е искала, а след това разиграла това с колието…
Останала без подслон и пари Джансу моли Седай за помощ, а той ѝ казва, че сама си е виновна и я съветва да се върне там откъдето е дошла и да забрави за Чаатай, защото той ще има дете.
-Как така? Йълдъз бременна ли е?

Седай ѝ отговаря, че е така и я предупреждава да не помрачава щастието им и да си върви от Истанбул.

Джанер, Емир и Зехра се срещат с момичето от Бурса, което изглежда много, много красиво, а не такова каквото го помни Емир – грозно и дебело.

Зехра нагрубява момичето и то обидено си тръгва.

Емир хуква след нея.

-Така се вживях в ролята си, трябваше да стана актриса – казва Зехра.
-Беше прекрасна – отвръща Джанер.

Емир настига момичето и му признава, че между него и Зехра няма нищо, но той се е притеснил от срещата им…, защото преди е изглеждала по-друг начин. Обидено момичето си тръгва!

-Най-после срещнах едно хубаво момиче и всичко съсипах – ядосва се Емир пред Джанер и Зехра.

Седай отива при шефа си и му съобщава, че съседката им е защитник на животните и сега има демонстрация с лозунги и плакати пред къщата му. Хасан Али го пита за какво говори, а Седай му отговаря, че не знае точно, но го е видял по новините.

Хасан Али със Седай на момента тръгват да си ходят. Виждайки насъбралата се тълпа жени, Хасан Али ядосан казва, че се отказа да дава курбан, може да вземат овните и да се махат от къщата му! Хасан Али влиза в градината и казва на един от охраната да отвърже овните и да ги отведе при тълпата.

Асуман и Йълдъз са в хола, а Фериде слиза по стълбите.
-Мамо, какво ще правим, ако Чаатай разбере, че не съм бременна? – пита Йълдъз.
-Трябва да внимава, Фериде да не разбере – отговаря Асуман.

Чувайки това Фериде се връща в стаята си, а Йълдъз пита майка си, защо според нея Фериде се е върнала в стаята си, за да разкаже на Гюлер, а след това ще съобщи на Чаатай.

Малко по-късно Йълдъз моли Чаатай да дойде с нея на лекар, за да се запознае с бебчето им. Чаатай веднага се съгласява!
Малко по-късно Йълдъз моли Чаатай да дойде с нея на лекар, за да се запознае с бебчето им. Чаатай веднага се съгласява!

Действието прескача във вечерта. Ендер приготвя вечеря за нея и Кая. Джанер я пита, защо е без настроение, а тя му отговаря, че мисли, че Кая не е искрен с нея и вътрешният ѝ глас ѝ казва, че всичко се е оправило много бързо!

-Джанер, може ли Кая да ми крой номер?!
-Какво ти става како? Говорим за Кая, а той казва нещата директно!

Действието се пренася в при Шахика и Кая. Той ѝ казва, че излиза, а Шахика му казва, че трябва да предложи на Ендер да се оженят, а след това да я зареже. Кая ѝ отговаря, че за да направи човек такова нещо, трябва да изпитва силна омраза и гняв, а той не мрази никого!

Кая я пита, а тя къде отива, а Шахика му казва, че на вечеря с Йомер.

-Нали вчера бяхте? – пита Кая.
-Вчера си е за вчера!
-Ти да нямаш връзка с него?

Шахика му отвръща, да не я разсмива!

Фериде влиза в кабинета при Чаатай и му казва, че от един час чака да остане сам, защото трябва да му каже нещо важно.

-За съжаление, Йълдъз, отново лъже!
-За какво?
-Тя не е бременна, Чаатай! Чух я да говори с майка си, иска да ти скроят номер! Отвори си очите, моля те!
-Мамо, какво говориш?

В същото време Йълдъз казва на Асуман, че Фериде е при Чаатай и шушука срещу тях, но Фериде не може да ги изиграе, не и този път!

Действието се връща при Чаатай и Фериде. Чаатай казва на майка си, че днес е бил на лекар с Йълдъз и тя наистина е бременна.

Фериде му казва, че Йълдъз и майка ѝ са измислили тази подла игричка, за да ги скарат. Чаатай се ядосва на майка си и ѝ казва, че няма никакви игри и я предупреждава, че Йълдъз е свръхчувствителна и я моли да не я тормози!

Действието се пренася в къщата на Ендер, където Кая благодари на 
Ендер за вкусната вечеря и я пита, какво има, защото му изглежда 
напрегната?! Тя...
Действието се пренася в къщата на Ендер, където Кая благодари на Ендер за вкусната вечеря и я пита, какво има, защото му изглежда напрегната?! Тя му отговаря, че просто е уморена.

Действието се пренася в къщата на Хасан Али, където пристига Джанер, който казва, че е дошъл да види агънцето. Хасан Али му разказва за съседката природозащитничка, която събрала жените от квартала и направили протест пред къщата му. Заради тях той се е отказал от курбана, но му е останало агънцето, което получил като бонус към овните и сега трябва да се грижи за него.

-Вие много често взехте да се срещате! – казва Хасан Али, като сяда на дивана до Джанер и Зехра, а след това обръща внимание на Джанер, като му казва, че Зехра му е като дъщеря и само да падне и сълза от окото ѝ, ще си има работа с него!
-А сега най-важното! Седай, обади се на всички! Утре ще празнуваме новината за внучето и се погрижи да има и от пиле мляко, а аз ще правя барбекю!
Вечерта Джансу влиза незебелязано в къщата на Хасан Али и взема пистолета му.

Действието се пренася в градината на къщата на Хасан Али, където кипи тържество по случай новината за бременността на Йълдъз.

Пристига Шахика и Кая. Шахика предупреждава брат си да не се върти около Ендер, защото тя ще го следи!
Ендер се приближава до Кая и му казва, че знае, че иска да се сближи с нея, а след това да я изостави!
Ендер се приближава до Кая и му казва, че знае, че иска да се сближи с нея, а след това да я изостави!

В този момент Джансу се промъква незабелязано покрай охраната. Влиза в градината, вади и зарежда пистолета, а след това стреля във въздуха, като казва никой да не се доближава до нея, защо ще избие всички!

-Ти си виновен за всичко! Аз ще загубя, но и ти ще загубиш! – казва Джансу и стреля към Чаатай и Йълдъз.

Действието прескача на погребението. Не се разбира, кой е застреляла Джансу. Камерата ни показва Чаатай и Йълдъз. Асуман пита дъщеря си, дали е добре и дали иска да седне, а тя ѝ казва, че няма нужда.

Камерата ни показва тъжният Кая, а след това снимката на Шахика и разбираме, че Джансу е застреляла Шахика!

-Човекът дойде, за да погребе сестра си – казва Хасан Али на Ендер.
-Боже мой, още не мога да повярвам, че се случи – отвръща Ендер и казва, че ще отиде до Кая.

Ендер избърсва сълзите на Кая и застава до него, като го хваща под ръка.

Йълдъз казва на Чаатай, че не може да повярва, че са на погребението на Шахика.

Действието прескача два часа по-късно. В дома на Чаатай са се събрали Хасан Али, Фериде, Асуман, Йълдъз и Чаатай. Чаатай се обвинява, че той е виновен за всичко. Асуман го пита в какво се обвинява, като Джансу е била психично болна.

-Шахика е мъртва, а ние загубихме бебето си – казва Чаатай и настава гробна тишина, която Чаатай нарушава, като моли Йълдъз да се качат горе, за да си почине, защото и тя е била ранена.
-Не съм болна! Само съм тъжна – отвръща Йълдъз.
-Не е било писано, още сте млади ще имате и други деца – казва Фериде…
Кая казва на Ендер, че смята да остане на хотел, защото не иска да се връща в къщата на сестра си.
-Защо се случи така, Ендер?

Ендер му казва да не мисли за това, а тя ще отиде да му приготви нещо за хапване, защото от сутринта нищо не е ял.

-Съзнаваш ли, Шахика е мъртва! Не мога да свикна и май ми е тъжно! – признава Емир.
-И на мен ми е тъжно! Искахме да се отървем, но явно сме с нея– отвръща Джанер.
-Някой от лъжите ѝ бяха сладки – въздиша Емир.

-Но смъртта ѝ беше твърде обикновена за жена като нея – заявява Джанер.
-Как може, да я застрелят по погрешка!
Хасан Али казва на Седай, че се ядосва на себе си, какво е направило момичето, което е приел в дома си?! Седай му оказва, да не се обвинява, защото за нищо няма вина.

Действието прескача една седмица по-късно.

Йълдъз казва на майка си, че каквото да става няма да лъже повече, защото не може да забрави думите на Чаатай за покойната Шахика: -Справедливостта победи! Бог я наказа!

Тя обяснява на майка си, че на този свят всичко се връща и всеки плаща за постъпките си! Тя излъгала, че е бременна, а когато наистина забременяла, загубила бебето си и така, заради лъжата ѝ детето ѝ си е отишло!

Тъй като Йълдъз се зарече да не казва лъжи и винаги да казва истината, не радва никого около нея и само обърква нещата.

Асуман казва на Йълдъз, че е решила да се омъжи за Хасан Али, а Йълдъз ѝ казва, че е твърде стара и дебела за Хасан Али, който е бил женен за фината и красива Шахика, което ядосва Асуман и напуска стаята, а Фериде, която слиза по-стълбите пита Йълдъз, дали са се скарали с майка ѝ, а Йълдъз ѝ казва, че майка ѝ си е наумила да се омъжи за Хасан Али, а тя ѝ казала, че е невъзможно.

-Да оставим сега мама, но виж, роклята ти изглежда с два номера по-голяма. Ти винаги се обличаш елегантно, но за кой се контите, като тук сме само аз и майка ми. За Хасан Али ли? – пита Йълдъз, което вбесява и Фериде, която се прибира в стаята си.
Йомер казва на Хасан Али, че бизнесът му е хубав, но не е за него. Един негов приятел продава фитнес залата си, а той иска да я купи.

Хасан Али го пита, дали е попитал баща си, а той му отговаря, че баща му е казал да го попита него. Хасан Али му отговаря, че е съгласен, след като и баща му е за, но го предупреждава, че каквото и да прави той трябва да знае!

Йълдъз съобщава на Емир и Джанер, че иска да затвори химическото чистене, защото са на загуба и не иска да в тежест на Чаатай.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...