Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило. Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са се разделили, трае твърде кратко, защото двамата ѝ съобщават, че са се оженили. Вижте още какво ще се случи в епизод 97 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 декември 2021 (четвъртък) по bTV.

В епизод 96 на турския сериал „Опасно изкушение“ Емир се разделя с Лила. Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса. На партито планът на Ендер и Йълдъз проработва, Зехра започва да се съмнява в Кемал. Дюндар пее за Зайнеп, което кара Алихан да позеленее от ревност.


НА КРАТКО какво се случва в 97 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 2 декември 2021 (четвъртък) по bTV:

 • Йълдъз казва Лила, че Емир е бедняк и тяхната връзка е била обречена от самото начало.
 • Йълдъз казва на Ендер, че Зайнеп няма нужда от Алихан, но той от нея да!
 • Зехра пита Зерин, как е разбрала, че Халит и изневерява с Ендер…
 • Йълдъз изпълнява своята част от плана им с Ендер като моли Ирем да вземе от дома на Кемал, едно нейно…
 • Ирем отива в дома на Кемал, но Зехра я вижда и вдига скандал на Келмал.
 • Ендер казва на Алихан, че Ирем изневерява на Хакан с Кемал.
 • Алихан решава да го каже на Хакан, това което му разказа Ендер.
 • Хакан е разочарован, че Ирем го е излъгала и ѝ казва, че е проиграла доверието му.
 • Ендер казва на Ирем, че Йълдъз е виновна за положението, в което се е оказала.
 • Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило.
 • Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са се разделили, трае твърде малко, защото двамата ѝ съобщават, че са се оженили.

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.98 (bTV) – какво ще се случи...

Ирем пристига на тържеството в къщата на Халит и вдига скандал. За малко всички да разберат, че Йълдъз се е опитала да раздели Кемал и Зехра,...

Йълдъз казва Лила, че Емир е беден и тяхната връзка е била обречена от самото начало.

Лила казва на Йълдъз, че са скъсали с Емир и сега и е тъжно, защото на двамата им е било забавно заедно. Йълдъз я съветва да си намери някой друг за забавление, а Лила и отговоря, че и лесно на нея да и дава съвети, защото е омъжена по любов.

Йълдъз и казва, че бракът убива любовта, а и от трите ябълки, който са тупнали от небето, на нея се е паднала забранената. Лила и отвръща да не я разстройва, а Йълдъз я пита, докъде са щели да стигнат с Емир след като той е бедняк....

Лила ѝ казва, че парите не са важни...

Йълдъз казва на Ендер, че Зайнеп няма нужда от Алихан, но той от нея да!

Йълдъз се среща с Ендер, която ѝ казва, че Зехра е полудяла от ревност, а Йълдъз ѝ отговоря, че така и се пада.

Йълдъз пита Ендер какво ще правят, ако планът им се провали? Ендер и отговоря, че познава Зехра отлично и със сигурност ще следи Кемал и затова тя трябва да свърши нейната част от плана и готово! Йълдъз ѝ казва, че ще се справи!

-Впрочем снощи ми направи впечатление, че онова момче и Зайнеп си отиват, харесаха ми! Много се радвам за тях! – подхвърля Ендер.

-И защо ти е да се радваш за тях? – пита Йълдъз.

-И аз съм жена, и не бих искала да чакам мъж, който никога няма да се върне при мен! – отговоря Ендер.

-Ендер, не си разбрала правилно?! Сестра ми няма нужда от Алихан, но той не може без нея, но както видя вчера, май изглежда невъзможно! Какво да се прави – такава е любовта?! – казва Йълдъз с усмивка.

Ендер предлага да оставят този спор за друг път, Йълдъз и казва, че е права, защото в момента имат полза една от друга. Ендер и казва, че не е толкова глупава, за да се кара с нея, а Йълдъз ѝ отвръща, че без нейна помощ е нямало как да събере Ирем и Зехра на едно място.

-Всъщност замисли се, Йълдъз, без моя помощ това нямаше как да се случи – изтъква се Ендер.
Зехра пита Зерин, как е разбрала, че Халит и изневерява с Ендер

Зехра пита Зерин, как е разбрала, че Халит и изневерява с Ендер

Лила и Зехра отиват да се видят със Зерин, а Зерин пита Зехра защо няма настроение?

-Како, какво ти е, нали се събрахте с Кемал? – пита Лила.

Зехра казва, че вече всичко е наред, а Зехра казва, че Лила ѝ е казала, че Кемал е добро момче.

-Зерин, искам да те питам нещо, защото нямам спомени от тогава, но кога разбра, че има нещо между татко и Ендер? – пита Зехра, а Зерин се ядосва, че това ли се е сетила да пита. Лила пита сестра си, защо е попитала, а Зехра им казва, че е искала да чуе опита на Зерин преди да се омъжи.

Зерин ѝ отговоря, бога да я пази от опита ѝ - Ендер му е била секретарка, била обсебена от него, а Халит започнала да закъснява вечер, уж имал срещи, но тя не му повярвала, взела да го следи и какво разбира, че той е наел къща на Ендер.

-Зерин, наистина ли го следеше? – пита Зехра.
-Да, не ме усети – отвръща Зерин.
Йълдъз изпълнява своята част от плана им с Ендер като моли Ирем да вземе от дома на Кемал, едно нейно колие…

Йълдъз изпълнява своята част от плана им с Ендер като моли Ирем да вземе от дома на Кемал, едно нейно колие…

Йълдъз се среща с Ирем и я моли да вземе от дома на Кемал, едно нейно колие с името ѝ, Ирем се съгласява да помогне на Йълдъз, но тя не знае, че това е част от плана на Йълдъз и Ендер, за да разделят Кемал и Зехара.

На излизане от кафето, в което се видя с Йълдъз, Ирем среща Хакан, който лъже като му казва, че отива с приятелите си от групата да вземат някакви тонколони.

Ендер се обажда на Зехра и ѝ казва, че май ще се окаже вярно, че Кемал и Ирем се виждат. Преди малко била навън и чула как Ирем казала на Йълдъз, че ще ходи при Кемал. Зехра казва на Ендер, че не може да бъде истина, но тя за всеки случай ще отиде да провери…

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Емир се разделя с Лила. Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса. На партито планът на Ендер и Йълдъз проработва, Зехра започва да...

Ирем отива в дома на Кемал, но Зехра я вижда и вдига скандал на Келмал.

Ирем отива в дома на Кемал, а Зехра го вижда.

Ирем влиза в къщата на Кемал и казва на икономката му, че нейната приятелка си е забравила колието, но в същият момент се появява Кемал и я пита какво прави тук, но нахлува Зехра, която им казва, че не може да повярва на очите си….

-Зехра?! – изненадан е Кемал.
-Същата, аз съм, нали ми каза, че ще си почиваш! Какво става? Вчера си предавахте бележки, а днес тайно се срещате?! Искам обяснение! – казва ядосана Зехра.
-Няма нищо – казва изненада на Ирем, а Зехра и казва да мълчи!

Кемал казва на Зехра да се успокои, а Ирем им казва, че си тръгва!

-Ей, къде тръгна, ще те убия, всички сте еднакви! Обичате обвързаните мъже! – казва Зехра на Ирем
-Слушай, мери си думите, иначе ще стане лошо! – отвръща Ирем на Зехра и напуска къщата на Кемал.

Зехра ударя Кемал и го пита, защо ѝ го причинява и как смее, защото до гуша ѝ е дошло от лъжци! Кемал иска да се оправдае, но Зехра му казва да замълчи, защото няма да търпи втори Синан!

Кемал донася един плик на Зехра и ѝ казва да прочете и да обърне внимание на датата и да си помисли още един път, дали има нещо общо с Ирем. Зехра прегръща Кемал, а той също, като в същото време Кемал мислено се заканва на Йълдъз, че след като се е захванала с него и ще я накара да съжалява горчиво.

Йълдъз се обажда на Ирем и я пита, дали го е взела, а тя и отговаря, да ходи по-дяволите с колието си, защото тъкмо да го поиска и гаджето му дошло и направило, такъв жесток скандал!

-Тази Зехра е напълно откачена, Кемал няма никакъв късмет с нея! – казва Ирем, а Йълдъз и казва, че първият мъж на Зехра и е изневерил, а след това оставил, затова е реагирала така.

Йълдъз изпраща съобщение на Ендер, че Зехра и Кемал се карат жестоко.

-Браво Йълдъз, а сега идва ред на следващата тайна част – казва си Ендер и отива в офиса при Алихан.
Ендер казва на Алихан, че Ирем изневерява на Хакан с Кемал.

Ендер казва на Алихан, че Ирем изневерява на Хакан с Кемал.

Ендер казва на Алихан, че не е нейна работа да се меси, но след като той и е направил добро, като и е помогнал с попечителството, тя решила да му върне услугата.

Ендар казва на Алихан, че става дума за неговият най-добър приятел и за това, че Ирем му изневерява с Кемал, защото днес Зехра е спипала Ирем и Кемал в дома му. Алихан казва на Ендер, че Кемал и Ирем са приятели, а Ендер го пита, дали той лъже, когато е с приятели и ако не вярва да пита Зехра. Алихан казва на Ендер, че със сигурност има обяснение…, а Ендер му казва, че сигурно Ирем е обяснила на Хакан… затова няма проблем и няма защо да го обсъжда с никого.

Алихан решава да го каже на Хакан, това което му разказа Ендер.

Хакан не може да повярва, че това е истина, защото днес се е видял с Ирем, която била тръгнала за музикалния магазин.

-Трябваше да ти го кажа, може би е недоразумение, поговори с Ирем. Може да не те излъгала, има вариант Кемал да и е звънял след това и тогава да е отишла – казва Алихан.

Хакан изглежда притеснен и казва на Алихан, че сигурно е така.

-Братле, чуй, знаеш какво преживя баща ми, след това, което видях и съм чувствителен на тази тема, затова няма начин да скрия подобно нещо от теб, но най-добре е да говориш с Ирем, сигурно има обяснение – казва Алихан.

След като се видя с Алихан, Ендер се среща с брат си и му казва, че е разделила Кемал и Зехра. Така Кемал ще си сътрудничи с Алихан и Аргун холдинг ще стане неин. Ендер моли Джанер да ѝ намери номера на Ирем.

Хакан е разочарован, че Ирем го е излъгала и ѝ казва, че е проиграла доверието му.

Хакан е разочарован, че Ирем го е излъгала и ѝ казва, че е проиграла доверието му.

Хакан се среща с Ирем и я пита, къде е била, а тя му казва, че в музикалния магазин, постояла малко и нищо не купили. Хакан я гледа втренчено, а Ирем го пита, защо я гледа така, какво е станало?

-Била ли си у Кемал? – пита Хакан.
-Моля?!
-Защо ме лъжеш?!
-Не… Бях при Кемал, но не е каквото си мислиш… Не знам какво са ти казали, но…
-Какво става, Ирем?
-Един момент, чакай!
-Ирем, ти ме лъжеш!
-Да, но изчакай да ти обясня, не ме ли познаваш?! Никога няма да го направя! Престани!
-Защо ме излъга?
-Отидох, защото Йълдъз ме помоли – казва истината Ирем, а Ханан и отвръща, че го е излъгала сутринта, а сега продължава да го лъже!
-Проигра доверието ми – казва Хакан и оставя Ирем…
Ендер казва на Ирем, че Йълдъз е виновна за положението, в което се е оказала.

Ендер казва на Ирем, че Йълдъз е виновна за положението, в което се е оказала.

В този момент и се обажда Ендер и след малко идва при нея в кафето.

-Май не е останало нищо от момичето, което беше. Така е любовта е жестока и може да те съсипе – казва и се смее Ендер.
-Какво искате от мен? Защо се обадих те? – пита Ирем.
-Скъпа, звучеше доста зле по-телефона, разбрах, че има някакъв проблем и реших да се взема лично – казва Ендер, а Ирем ѝ отвръща, че тя е била, за да си отмъсти…

Ендер и казва, че човекът, който я е вкарал в капана е нейната братовчедка Йълдъз. Ирем не вярва, но Ендер и пуска запис, за да и докаже, че е права.

-Защо ми го причинява? – пита Ирем, а Ендер и казва да пита Йълдъз, но да го направи в присъствието на Халит.
Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило.

Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило.

Зайнеп отива на служебна среща и пита шофьора си, дали са стигнали, а той и казва, че Хакан е дал този адрес.

Зайнеп се чуди, що за място е това, но влиза в сградата и пита, дали има някой?

-Има – казва Алихан, който слиза по стълбите.
-Алихан?! Какво става?! – изненадана е Зайнеп.

Алихан я гледа и мълчи.

-Казвай защо сме тук? Офф, тръгвам си! – казва Зайнеп и тръгва да излиза, а Алихан сяда на пияното и започва да свири и пее… Зайнеп се връща….

Алихан свършва, а Зайнеп му казва, че я е изненадал и му благодари.

-Да впечатлена съм, но какво очакваш? Нима мислиш, че ще си тръгнем хванати за ръка?! Да забравим всичко! Какво искаш от мен? – пита Зайнеп.
-Искам просто да почакаш, нищо друго – казва Алихан
-Алихан, толкова пъти говорихме, подобно нещо е невъзможно! – казва Зайнеп
-Всичко, ще се оправи съвсем скоро – моли я Алихан
-Няма смисъл, нищо няма да се промени?! – отвръща му Зайнеп
- Не виждаш ли колко се старя – казва Алихан
-Виждам и затова ти обяснявам! Не го прави и не се интересувай от мен! Аз взех решение и няма да се върна! – категорична е Зайнеп
-Няма нужда от такъв инат?! – казва Алихан.
-Не го правя на инат, просто всичко свърши! Това е! Много ми хареса, но всичко свърши – казва Зайнеп и оставя Алихан сам….
Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са се разделили, трае твърде малко, защото двамата ѝ съобщават, че са се оженили.

Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са се разделили, трае твърде малко, защото двамата ѝ съобщават, че са се оженили.

Йълдъз се прибира щастлива от шопинг и пита Айсел, дали Зехра е вкъщи, а тя и казва, че е в хола.

-Зехраааа…. – вика щастлива Йълдъз, но виждайки в хола Кемал усмивката ѝ замръзва.

Зехра и казва, че са я чакали, а тя ги пита, защо са я чакали?

-Как защо, за да ти кажем добрата новина, Йълдъз – казва Кемал.

Зехра добавя, че са решили да помрачат радостта на враговете им…

-И днес се оженихме – казва Кемал като прегръща Зехра.
-Как така – пита Йълдъз, а Зехра и казва, че май не ги е разбрала, а Кемал и казва, че са искали да ги изненадат и вижда, че са успели.

Йълдъз ги поздравява и им казва, че много се радва…. И разплакана се прибира в спалнята си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, еп.120 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.119 (bTV) – какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.118 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.117 (bTV) – какво ще се случи...