Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Емир се разделя с Лила. Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса. На партито планът на Ендер и Йълдъз проработва, Зехра започва да се съмнява в Кемал. Дюндар пее за Зайнеп, което кара Алихан да позеленее от ревност. Вижте още какво ще се случи в епизод 96 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 декември 2021 (сряда) по bTV.

В епизод 95 на турския сериал „Опасно изкушение“ Халит казва на Ендер, че не той забранява на Ерим да се вижда с нея, а синът ѝ не иска да я вижда. Кемал и Зехра се опитват да обяснят на Халит защото са се отказали от сватбата, а Халит пита Кемал, дали добре познава дъщеря му. Йълдъз се нервира, че е послушала дявола Ендер, но се надява, че постъпва правилно. Хакан казва на Алихан, че може да греши за майка си и Халит, че може нещо друго да ги е свързвало. Алихан е ядосан, защото Зайнеп нямала право да му отмъщава с Дюндар.

НА КРАТКО какво се случва в 96 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 1 декември 2021 (сряда) по bTV:

  • Емир се разделя с Лила.
  • Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса.
  • Ендер и Йълдъз подготвят общия си плана срещу Кемал и Зехра.
  • Зайнеп е приятно изненадана от променения вид на Дюндар.
  • На партито планът на Ендер и Йълдъз проработва, Зехра започва да се съмнява в Кемал. А на всички прави впечатление, че Йълдъз и Ендре май са заровили томахавките.
  • Дюндар пее за Зайнеп, което кара Алихан да позеленее от ревност.
  • Халит отива на молитвата за починалия му приятел и говори с жена му за неща от миналото.
  • Ендер съветва Зехра, че Ирем май замисля нещо, затова трябва да държи Кемал изкъсо.
„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.97 (bTV) – какво ще се случи...

Алихан прави изненада на Зайнеп, но тя му казва, че няма да се върне и всичко е свършило. Радостта на Йълдъз, че Кемал и Зехра са...

Зайнеп се обажда на Дюндар и го кани на партито довечера, а той приема и ѝ казва, че довечера ще мине да я вземе.

Курбан пита шефа си, какво е станало, а той му казва, че довечера е със Зайнеп на парти, а Курбан му отвръща, как ще стане като не си пада по партита, а Дюндар му отговоря, че някак си трябва да се справи.

Емир се разделя с Лила.

Емир се среща с Лила, а тя притеснена го пита, какво му има на лицето му, а той ѝ отговоря, да не го пита, защото като излизали, Джанер му затръшнал вратата в лицето. Емир си мълчи, а Лила го пита, дали е станало нещо, а той ѝ казва, че трябва да се разделят. Лила не може да повярва, а Емир и казва, че ще прозвучи като клише, но те с нея идват от различни светове и не са равнопоставени, опитва се да бъде на неговото ниво, но това го съсипва.

-Емир, парите за мен, никога не са били проблем!
-Разбира се, защото ги имаш, не са проблем, но аз ги нямам и са!

Лила го пита, какво е станало, че го е решил изведнъж. Емир ѝ казва да не навлизат в тази тема, а и целият свят е против тях, толкова лъжи са казали на майка ѝ и ако ги разкрие, дали ще позволи да се виждат отново, а и какво ще каже Алихан и лошият човек с бялата коса….

Лила се нервира, че щом го е мислил, къде му е бил акълът до сега?! Защо е тичал слез нея? Емир и отговоря, че е мислил, че ще се справи, но не е успял. Лила му казва, че не знае как се нарича, това което прави, но е проява на безхарактерност и си тръгва.

Алихан е сърдит на Зайнеп и я избягва в офиса.

Зайнеп отива в заседателната зала, а Хакан и казва, че клиентите още не са дошли, а Алихан намусен стои и гледа през прозореца.

Зайнеп го пита с какво право ѝ се мръщи, а Алихан и отговоря, че това е неговото цялостно отношение към нея. Хакан им казва, да не се карат, защото скоро ще дойдат клиентите, а Зайнеп му отговаря, че те не се карата, а тя нищо не може да каже на Алихан, а Алихан я пита, че на онзи грубиян може?! Зайнеп го пита, дали не харесва Дюндар, а Алихан и отговоря, че не го харесва, защото няма нищо за харесване.

-Ще спреш ли да демонстрираш колко си самовлюбен?! – пита Зайнеп
-Дълго си обмисляла отговора ми, а? – отвръща Алихан.
-Алихан, защо не обърнеш внимание на съпругата си и спри да се занимаваш с мен? – ядосва се Зайнеп, а Алихан и отговоря, че съжалява ако спре да го прави. Зайнеп му казва да опита и тога да видят, дали ще съжалява или не!

Джанер отива при Дюндар, за да изпълни молбата на Йълдъз, да приведе Дюндар във вид, който ще е подходящ за Зайнеп.

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

Кемал предлага на Зехра, че след като всички си мислят, че те, двамата, ще се разделят, да им покажат, че грешат. Зайнеп се среща с Алихан...

Ендер и Йълдъз подготвят плана си срещу Кемал и Зехра.

Ендер и Йълдъз отново се срещат, а Ендер я пита, дали е готова за довечера, Йълдъз и отговоря, че е готова, но не е сигурна, че планът ѝ ще проработи. Йълдъз пита Ендер, дали е уговорила Алихан да дойде, а Ендер ѝ отговоря, че да и я пита, дали тя се е справила с Халит, а Йълдъз и отвръща, че всичко върви по мед и масло, и тя ще дойде със Зайнеп.

-Зайнеп си е хванала гадаже, вярно ли е? – пита Ендер.
-Да и е много щастлива – отвръща Йълдъз.

Ендер я пита, как са се държали Зехра и Кемал, а тя и казва, че са изглеждали сякаш е нямало проблеми, защото ако са били те е щяло да се вдигне голям шум, но при тях нищо!

-Кемал е разбрал, че ние стоим зад всичко това и иска да ни покаже, че ако се занимаваме с него, няма да ни остане длъжен – казва Ендер.
-Нека, нека, той сам си го изпроси – ядосва се Йълдъз.
„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

Халит казва на Ендер, че не той забранява на Ерим да се вижда с нея, а синът ѝ не иска да я вижда. Кемал и Зехра...

Зайнеп се приготвя за партито и чува, че някой чука по входната врата и си мисли, че е Дюндар, и е изненадана когато вижда физиономиите на Джанер и Емир.

-Решихме да те проверим, преди кавалерът да е дошъл! Много си хубава! – казва Джанер, а Емир омърлушен влиза в хола, а Зайнеп пита Джанер, какво му е на Емир, а той ѝ отвръща да не пита.

Зайнеп пита Емир какво става, а той и отговаря, че е направил каквото му е казала и сега болката от раздялата го разкъсва… Зайнеп му казва, че ще му мине след няколко дни, а Джанер му казва да взема пример от Зайнеп, която направила парти на любимия, за да му каже да, а той взел, че се оженил и а ко била друга не нейно място досега да се е самоубила.

Зайнеп е приятно изненадана от променения вид на Дюндар.

На врата се чука отново, а Джанер развълнуван казва, че е тук, но не може той да отвори, Зайнеп отваря врата и е поразена от променения вид на Дюндар.

Йълдъз казва на Халит, че излиза, а той ѝ казва, че и той ще ходи на молитвата за починалия му приятел. Йълдъз му казва, че изглежда тъжен и ако иска ще го придружи, но той ѝ казва да отива на партито.

В автомобила Зайнеп казва на Дюндар, че това с лъжата много я тормози, а Дюндар и отвръща, че и него. Зайнеп му предлага, че след като е така, дали да не се откажат, а той и казва, че го е казал, за да се присъедини към мнението ѝ, но него не го тормози и дори му се отразява добре. Зайнеп изглежда притеснена, а Дюндар и казва да се отпусне и да остави всичко в неговите ръце.

Дюндар хваща Зайнеп за ръка и ѝ казва да му се довери!

Дюндар хваща Зайнеп за ръка и ѝ казва да му се довери!

Алихан и Ендер пристигат на партито, а Ендер казва, че организаторите доста са се постарали, а караокето е много добра идеи и се надява той да изпее нещо за нея. Алихан казва на Ендер, че е тук защото тя му е казала, че е важно за рабата ѝ, а не да пее. Пристигат и Хакан и Ирем.

-Алихан, това не е ли гаджето на твойчката? - пита Ендер и сочи Дюндар след който влиза и Зайнеп.
-Не са гаджета! – отсича Алихан.

Дюндар хваща Зайнеп за ръка и ѝ казва да му се довери!

Ендер отвръща на Алихан, че и като роднини не държат?!

Ендер вижда познати и отива да ги поздрави, а Хакан пита Алихан, дали е добре, а той му отговоря, че е супер.

-Ще ме прощаваш, Алихан, но в тази ситуация, ти си човекът, който най-малко трябва да се засяга –намесва се Ирем, след което казва на Хакан, че отива при Зайнеп.

Алихан казва на Хакан, че Ирем е права.

Пристига и Йълдъз и отива при сестра си и пита Ирем, дали се е запознала с гаджето на сестра ѝ.

Пристига Зехра с Кемал и виждайки Йълдъз, Зехра му казва, че няма отърване от нея, дори е дошла без баща ѝ.

Ирем ги пита, какво търси Кемал с това момиче, а Йълдъз и казва, че го прави напук.

Зайнеп казва на сестра си, че Ендер е много тиха и явно крои нещо голямо, а Йълдъз отвръща на сестра си, че я е наплашила и знае, че не бива да се занимава с нея.

Алихан отбелязва и пита Ендер, че днес не прави сцени със Зайнеп и Йълдъз, и да не би ледовете между тях да са се стопили?

-Нищо подобно Алихан, просто реших да не хабя енергията си с тях – отговоря Ендер.

Ендер и Йълдъз се съюзяват, за да разделят Кемал и Зехра.

Йълдъз дърпа Ирем настрани и я моли да даде едно писмо на Кемал, но никой не трябва да разбере, защото това са неща, които не е успяла да му каже, а не може да му се обади, защото Халит може да подслушва телефона му, а Ирем се съгласява.

Йълдъз дава знак на Ендер, че си е свършила рабата с Ирем.

Кемел пита Зехра, дали иска питие, но тя му казва, че не иска, а той и казва, че ще вземе нещо за себе си и ще се върне.

Ендер казва на Алихан, че ще отиде да поздрави Зехра, а в същото време Ирем спира Кемал и му пъха бележката на Йълдъз в джоба, а Ендер насочва вниманието на Зехра съм Ирем и Кемал и ѝ казва, че май тя му е дала някакво писмо.

Кемал отива в тоалетната и разбира, че в плика има празен лист и много се ядосва…

Зехра пита Ендер, дали да го пита, а тя и казва, че не знае, защото преди дни са се сдобрили… и да не го мисли, защото едва ли е нещо важно!

Йълдъз пита Зайнеп къде е нейният, а тя и сочи Алихан и ѝ казва, че там отсреща с жена си, а Йълдъз ѝ напомня, че е с Дюндар, а тя и казва, че не е свикнала.

-Виж, Дюндар е там и говори с някакъв мъж – сочи Зайнеп на сестра си.
-Зайно, Дюндар е променил стила си, забелязвам всичко. Поздравления, супер изглежда! – казва Йълдъз и се усмихва.
Дюндар пее за Зайнеп, което кара Алихан да позеленее от ревност.

Дюндар пее за Зайнеп, което кара Алихан да позеленее от ревност.

Дюндар прави изненада за Зайнеп, който с микрофон в ръка и поздравява всички присъстващи и казва, че иска да направи нещо специално за едни специален човек и гледа към Зайнеп като допълва, че ако въпросния човек приеме, а Зайнеп усмихвайки се кима с глава.

Зехра пита Кемал, дали този пее за Зайнеп, а той ѝ отвръща, че май да.

Ендер казва на Алихан и Хакан, че на Дюндар му се получава и не пее никак зле, а тя ще се влюби ако някой ѝ изпее такава песен.

Алихан позеленява от ревност…

-Това ми идва прекалено, Хакан! Тръгвам си! Идваш ли, Ендер? – казва Алихан, а Ендер кикотейки се го хваща под ръка и напускат партито.

Зехра казва на Кемал, че е изморена и ако няма нищо против, и те да си тръгват, а след това му казва, че и е студено и Кемал я намята със сакото и ѝ казва, че ще отиде да докара колата. През това време Зехра се опитва да намери писмото, но не открива нищо.

Халит отива на молитвата за починалия му приятел и говори с жена му за неща от миналото.

Молитвата в памет на починалия приятел на Халит и той казва на жена му, че и той ще си тръгне, а тя го моли да остане, за да си поговорят, защото от много години не са се виждали. Тя му казва, че си спомня, че са се видели за последно на погребението на Фюсун и тогава, тя е видяла един различен Халит, а той ѝ казва, че тя му е била много близка приятелка.

-Знам всичко, Фюсун ми разказа, преди да си отиде. Макар че аз усещах нещо, знаех, че има нещо между тях – казва жената.
-Не знам какво да кажа – отвръща Халит, а тя му казва да не казва нищо, защото това, което се е случило тогава не е било тайна и тя е знаела, но е предпочела да мълчи.
-Никога ли не говори за това с Тунджер? – пита Халит.
-Женската ми гордост не ми позволи да го направя – отговоря му тя, а Халит и казва, че я разбира.

Ендер съветва Зехра, че и се струва, че Ирем замисля нещо, затова трябва да държи Кемал изкъсо.

Сутринта Зехра се обажда на Ендер и ѝ казва, че не е открила писмото, а Ендер налива масло в огъня като и казва, че на нея Ирем никак не и харесва и май замисля нещо… Зехра и казва, че и иде да я удуши, а Ендер и казва да почака, първо да разберат какво става?

-Следи Кемал изкъсо, ако има нещо, Ирем ще цъфне в дома му. Едва ли се вижда, някъде навън?! – казва Ендер.
-Глупости, не може да я кани в дома си?! – отвръща Зехра, а Ендер и казва да си спомни за Синан, защото мъжете са големи лъжци!
-Ендер, какво да правя, дай ми идея? – пита Зехра.
-Спокойно, скъпа, аз съм до теб! Дръж ме в течение и звънни ако има нещо! – отговоря Ендер.

Ендер подхвърля на Алихан, че между Ирем и Кемал има нещо, а той ѝ казва, че не вярва, защото Ирем не е такова момиче.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ еп.3, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.2, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.1, с.4 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ еп.80 (bTV) – ФИНАЛ на сезон 3

„Опасно изкушение“, с.3 еп.79 (bTV) – какво ще се случи...